Ovo je zasad najblize istini
Vidjet cemo vrlo brzo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo je zasad najblize istini
Ma nije njemu do para, vece mi je iznenadjenje bilo sto je dudic otisao bez marke, a druga legenda suze brisala sa 130 hiljadaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:29“Gospodin” Mirza će najvjerovatnije sam dati ostavku. Eto, čak nam je i lovu halalio izgleda. A to što nam je iz džepa izbio svojim potezima puno više od 11 plata kojih je halalio, o tome nećemo![]()
Ja, i?NazorUso je napisao/la: ↑22 jul 2023, 09:43Ferrante071 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 08:14Ljudi...
U subotu igra Sarajevo treba doći i dati podršku!
Pun mi je više klinac nekih raspada sistema teorija zavjere, tjeranja, mahalanja...
Samo kod nas ide priča od euforije do raspada sistema, dok svi drugi imaju probleme samo su kod nas problemi kataklizme.
Čitam forum i povraća mi se od sukoba između Pitara!
Dosta što nas raznorazni mediji željni senzacionalizma blate trebamo se mi međusobno svađati.
Problema ima i uvijek ih je bilo ali podrška ne smije izostati, to se vidjelo u četvrtak... Ne može tijelo bez duše!Kakvi prenosi ovo nema u crtanom Selme mi male !!!Ferrante071 je napisao/la: ↑15 okt 2022, 08:23Ma treba dati podršku.
Što ste tako toksični?
Vratiće nam se nekad.
Nabijem na splovilo Fergusona, Ismira, igrače a posebno glupane navijače koji su davali podršku!
Naravno, podržavam klub dok sam živ. Mislio sam da HZ nisu bile u pravu ali sam pogriješio šta je tu je. Priznao sam kako i treba i ne šutim ko ovi što su svašta o njima pričali.
Ne moze iz Bosne svakako, Mirvic je bas dobar sa Mamicima. A lik je trenercina
Za muuuštuluk bih pozlaatiooo
Jest, i onda na zimu odes na pripreme vani a on ne može s ekipom. Ili napravi frajer rezultat, svi prezadovoljni, a ne može voditi ekipu u Evropi iduće godine.
Pocecemo ko Srbi slaviti nase porazeElCartel11 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 14:52Ako je ovo istina, onda je ispadanje od Torpeda nesto najbolje sto se desilo u zadnje 3 godine.