FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bravo Mirviću!
Hadzibegic je nesposoban kao i mirza, i okupio bi nesposobnjakovice s carsije bas kao i bivsi debil yebem.mu mladunce u supak
Hadzibegic je nesposoban kao i mirza, i okupio bi nesposobnjakovice s carsije bas kao i bivsi debil yebem.mu mladunce u supak
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zaista je samo pitanje koliko Ismir i da li ce se otvoriti za novog trenera, jer pregrst je stvarno fenomenalnih opcija, ovo su neki moji favoriti 
1. Ivan Javorcic (odlican trener sa ogromnim isksutvom u Italiji, pitanje je da li bi nas preuzeo, jer smo realno downgrade)
2. Mersad Selimbegovic (moderan trener sa jasnom vizijom, a realno i iskustvom - top opcija)
3. Bruno Akrapovic (jos jedna fenomenalna opcija koja je potpuno realna)
Ako Mirva nece da daje lovu za trenera baci Blaza da se igramo

1. Ivan Javorcic (odlican trener sa ogromnim isksutvom u Italiji, pitanje je da li bi nas preuzeo, jer smo realno downgrade)
2. Mersad Selimbegovic (moderan trener sa jasnom vizijom, a realno i iskustvom - top opcija)
3. Bruno Akrapovic (jos jedna fenomenalna opcija koja je potpuno realna)
Ako Mirva nece da daje lovu za trenera baci Blaza da se igramo

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
O hvala ti Bože dragi!
Manite ba tih isluženih srpsko-hrvatskih prevara. Mladog trenera, ambicioznog, željnog dokazivanja.
Manite ba tih isluženih srpsko-hrvatskih prevara. Mladog trenera, ambicioznog, željnog dokazivanja.
The saddest thing in life is wasted talent.
jos dilaylaaaaaa
Zadnja izmjena: sonpenn, dana/u 22 jul 2023, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Sto dalje od kluba. Klasicni mešetar.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Interpolova, cim izadje iz bih npr u njemacku, hapse ga
Da bi pokrio gubitak profita za drugo pretkolo, moracemo prodati vise igraca nego se planiralo. To je logicno.
Evo ga, ode hvala Bogu. Sjetim se trenutka kad mi je dosla notifikacija "Mirza Varesanovic je novi trener Sarajeva" kad mi se krv zaledila, hladan znoj... Nikad necu zaboraviti.
Evo na vrijeme je sve ovo. Kazem ja Torpedo nam je dobro dosao.
Evo na vrijeme je sve ovo. Kazem ja Torpedo nam je dobro dosao.
Moglo se ovo uradit i prije 2 mjeseca, ali i sad je bolje da se desilo sto prije. Naredna ona koja ga je dovela. 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
A sad adioooo… jos samo kuravela da dobije nogu
- BordoBBoja
- Kontakt:
PREDOZIRAJ SE KERU
- Objektivac1946
- Kontakt:
Opisao si Mersada.
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 22 jul 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- f0rest1946
- Kontakt:
Hvala bogu, posteno sto je dao ostavku.
MUŠTULUK
Idemooooooooooooooooooooooooooo
Idemooooooooooooooooooooooooooo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
I pokradenih 100 miliona ostave. Ne mogu ni zamisliti Mamice u svadji sa vlasnikom kluba i tim cirkusom. Sjedi, rasmisli jos malo sta pises!
Realno nismo mogli dalje od 3 pretkola, opet žali Bože para ali i bolje da se ovo desilo pa da klošari idu.
Sta sad jedete ****..trebace nam i Ziljkic i Dal mali sada u borbi za titulu...neka ih cuj tjerati Ziljkica i Dala..sta vam je budale.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, egocentrik, Jadnimi, johntravolta123, jurisicduska, Kyle88, MaroonBjelave, napoleon72, r3m1, Rodman, senad82, Sinfoc1986, Vanja8 i 110 gostiju.