Na srecu, otpušten je kompletan strucni štab. Kobca, Repuha, Obucu i Ibru Hodzica u sastavu novog stručnog štaba ja ne bi preživio.LegendKiller je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:09Ko god da bude trener ja se samo nadam da u stručnom štabu neće biti ovih samozvanih legendi i vojnika kluba obuća, avdica, skora, repuha, i sličnih likova koji ništa u životu nisu napravili, osim onoga što im je Sarajevo dalo. Pa jedan Milan otpusti Sedorfa i Inzagija koju su im ligu prvaka donijeli, samo kod nas se vječito motaju nekakve legende.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Covjek maloprije rekao da ga niko nije zvao iz kluba, uostalom trazit ce se direktor kluba a ne sportski.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Objektivac1946
- Kontakt:
Tragom ovih špekulacija, kontaktirali smo Hadžibegića i pitali ga je li bilo kontakta sa Sarajevom.
– Nisam imao kontakt, apsolutno ni sa kim. Za tu mogućnost čujem od tebe sada. Niko nije sa mnom pričao – izjavio je Hadžibegić.
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ako funjara ne ode i ne primijeni se sistem u klubu ukljucujuci i to da se zaposle sposobni kadrovi na najvaznije pozicije nista u sustini necemo puno dobiti osim mozda nekog kratkorocnog instant rezultata i opet sve nanovo.
Znači da ti dođe Amar Osim ti bi rekao nema veze, ja ovo podržavam?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Tobejarabimnon46 je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:55Znači da ti dođe Amar Osim ti bi rekao nema veze, ja ovo podržavam?
U tome je kvaka.. nebi ni Bruno akrapovic bio losa opcija cak odlicna..Uinatsvima je napisao/la: ↑22 jul 2023, 17:31Pa kad sagledaš malo kako smo izgledali tada na terenu i kakvu igru smo imali, realno je bolja opcija od nekih ovdje koji se predlažu. Realno frajer bas nije imao srece ili igrači nisu imali znanja pa oni svi ziceri nisu ulazili u gol. Ali opet gledajući, covjek je statistički najgori trener Sarajeva ikad, tako da…
Novi trener Uscuplic k'o sto gledam.
- NisamInSajder
- Kontakt:
I zar je trebalo da uništiš čitav pripremni dio držanjem Mirze na klupi. Što je najgore, da si se provukao nekako, da se nije desio onaj slobodnjak, Mirza bi i danas bio tu, uprkos što su ovi 70% dvomeča bili bolja ekipa. Dakle, Mirza bi i dalje nastavio uništavati rezultate i igru kluba. To je samo dokaz da je ovo reaktivan klub, uprava, tek nakon što se nešto desi radi se o tome, 6 mjeseci je Mirza bio tu, nije se uspjela akcija uspostaviti i on je zadržan. I 7 dana prije prvenstva, kada je ekipa formirana, nažalost bez ikakvog plana, pitanje je i kako je ekipa radila fizički na pripremama. Kako god novom treneru su uništio barem ovaj uvodni dio sezone.
Novog trenera moraš izabrati pažljivo i birati onog kojem više odgovara ovaj trenutni roster, dakle da se ne pravi mnogo promjena. Jer ubijeđan sam da ko god dođe, tražit će bar 2-3 igrača, a neke će otpisati. Vidim dosta vas piše Selimbegovića, manijak je, jedino je to pitanje, da li bi pogazio tu stranu i ovdje došao, a siguran sam da je vrlo dostupan. Što se njega tiče, moralo bi ovdje dosta promjena u rosteru da se desi i da vidiš njegov fudbal, pogotovo u veznom redu i štoperima. Čovjek koji igra reaktivni fudbal, dosta trke, visoko podignut na terenu. Presing. Sve se to sviđa, ali fali takvih igrača u klubu, trebalo bi bar 2 prelazna da to fino legne, dakle dugoročno odličan potez bi on bio, njegove kiks rezultate vrijedilo bi i trpiti u naredne dvije godine.
Do sada su izašli od imena, Čačić, znam i kojom linijom, ali mislim da nema od ovog ništa, a i bio bi loš potez. Treći dan bi se on posvađao sa svima u klubu, relativno loš potez. Hadžibegić još gora opcija. Milojević, vrlo dobra opcija. Ipak, valjalo bi obratiti i druge, recimo Goran Tomić je idealan trener za nas, odlično razvija mlade, gura moderan pristup i imao bi rezultat zasigurno. Sigurno bi vrijedilo obaviti pregovore sa Zlatanom Bajramovićem, Dino Skender, Ivan Javorčić (odlična opcija).
Novog trenera moraš izabrati pažljivo i birati onog kojem više odgovara ovaj trenutni roster, dakle da se ne pravi mnogo promjena. Jer ubijeđan sam da ko god dođe, tražit će bar 2-3 igrača, a neke će otpisati. Vidim dosta vas piše Selimbegovića, manijak je, jedino je to pitanje, da li bi pogazio tu stranu i ovdje došao, a siguran sam da je vrlo dostupan. Što se njega tiče, moralo bi ovdje dosta promjena u rosteru da se desi i da vidiš njegov fudbal, pogotovo u veznom redu i štoperima. Čovjek koji igra reaktivni fudbal, dosta trke, visoko podignut na terenu. Presing. Sve se to sviđa, ali fali takvih igrača u klubu, trebalo bi bar 2 prelazna da to fino legne, dakle dugoročno odličan potez bi on bio, njegove kiks rezultate vrijedilo bi i trpiti u naredne dvije godine.
Do sada su izašli od imena, Čačić, znam i kojom linijom, ali mislim da nema od ovog ništa, a i bio bi loš potez. Treći dan bi se on posvađao sa svima u klubu, relativno loš potez. Hadžibegić još gora opcija. Milojević, vrlo dobra opcija. Ipak, valjalo bi obratiti i druge, recimo Goran Tomić je idealan trener za nas, odlično razvija mlade, gura moderan pristup i imao bi rezultat zasigurno. Sigurno bi vrijedilo obaviti pregovore sa Zlatanom Bajramovićem, Dino Skender, Ivan Javorčić (odlična opcija).
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Coric
Slažem se 100% stobom, kao što sam i rekao nema navijanja bez organizovanog navijanja, zato i kukam ko kakva baba mjesecima da način bojkota nije dobar. Ne treba podcjenjivati ni jednog navijača koji dolazi na utakmice, svako ima svoju ulogu, pa i mala djeca koju dovodimo i koji će aBd stajati u prvim bordo redovima u budućnosti, kao što su stajali i naši prethodnici u prošlosti kad su nas dovodili na utakmice. Organizovana grupa mora biti tu, da vodi i upravlja masom jedan na jedan, a onda ćeš dobiti i atmosferu. LpHajdeee je napisao/la: ↑22 jul 2023, 11:28
Ovdje su mnogi govorili, i sada neki jos uvijek, da je bolje bez hordi, da ne trebaju, da se nikad ne trebaju ni vratiti i slicno.
A jedini organizovani korektor svega oko kluba je ta grupa. Jedini pokretac svega oko podrske i pracenja kluba je ta grupa. Jedini oni koji mogu dici atmosferu, do razine da i igraci daju svojih 120% je ta grupa....
Koja ne treba![]()

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Coric je mlad trener koji dobro poznaje nas fudbal, radan i zeljan dokazivanja sto je najbitnije. Prioritet treba biti dovodjenje stranog trenera, ali ukoliko to nije u opticaju, Coric je sasvim pristojno rjesenje.
Hajmo ko ce uzeti mustuluk za Aylah
-
- Kontakt:
Gonzalo Garcia ili Mario Kovačević bi bili odličan izbor
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Zenga
Ja nesto sumnjam da ce Aylah dobiti nogu,zbog ‘specijalnih’ veza sa Mirvicem i nekim osobama iz njegove familije i okruzenja, prije da ce biti premjestena na neku drugu poziciju.
- Objektivac1946
- Kontakt:
Jedina pozicija prikladna za nju je CEO of higijene stadionskih WC-a. Mada je i to previše fino za nju
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
Ko god da dodje, mora odmah praviti pitu, nek zna da ovdje niko, nikoga nece trpiti pa da je i sam Kllop u pitanju 

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, alacious, Amidzaa, bordospartanac, Hajdeee, HordeSaSjevera, jurisicduska, Kera1403, NazorUso, perodeformero, Rule_hz, samoFKS, Seipronto i 73 gosta.