Takva je bila info jutros, da idu u paketu.
Evo ceka se rasplet.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma vjerujem da se dogovara raskid. Eventualno ako se ne dogovori raskid, odletiti će na neku manje bitnu poziciju. E jedini je upitnik je li bi bio bojkot ako bi naprimjer do kraja ugovora na nekoj bezveznoj poziciji bila. Ali, otom potom. Vjerujem da neće biti potrebe za tim.Hajdeee je napisao/la: ↑22 jul 2023, 21:00Takva je bila info jutros, da idu u paketu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:51Zar je to upitno? I ti si rekao danas da će letiti..
Evo ceka se rasplet.
To gospođica traži neki keš da uzme prije noge?
Jbg gotova je Dilayli i karijera a i reputacija
Ma ja bi je stavio do kraja ugovora da pere ves,ako nece onda nek sama raskine.
I ja sam čuo da se samo čeka na ovo. Mirza nije htio ništa dodatno uzeti, ova spodoba ima obraza tražiti nešto
Pa zna da poslije ovoga ne moze nigdje ni kao konobarica radit
Kakav si ti bolesnik, ali ozbiljno. Bolan idi se lijeci, mani se kenozoika i ko je sta napisao, ili je bas toliko dosadno u selu?NazorUso je napisao/la: ↑22 jul 2023, 20:59![]()
![]()
![]()
![]()
nije te/tebe replicirao nego tebi replicirao. Ustvari sam si sebi a ne sam sebe replicirao.
Doktore![]()
Zna se što se tjeraju ovo dvoje. Nemoj se praviti glup kad to nisi.Evander je napisao/la: ↑22 jul 2023, 12:06Kad budete i Ismira tjerali, onda cete imati podraku i ostalih. Ovako, presmjesan bojkot.
Ne moze biti da on valja, a sve koje je doveo sad, koje je dovodio ranije i sve ono sto se desava sa klubom unazad dvije godine, da je ok.
Ne razumijem, mislite da ce on davati pare, a raditi sta mu neko kaze? To nigdje nema.
To ljudi nisu zelili da skontaju ni Tan kad je preuzeo klub. Ne postoji levat koji ce dati svoje pare, a neko drugi da se pita i sa tim parama da raspolaze.
FK Sarajevo nema sistem, mahalski klub. Nije Zrinjski Real Madrid ove lige jer ima puno bolje. Ili u opste bolje igrace, od drugih ekipa. Bolji su jer su ustrojili klub, zna se ko sta radi i koji su im standardi. Nema mahalstine, nego vlada profesionalizam. Moze im se i za ovu sad sezonu unaprijed cestitati titula.
Kad odu, a otici ce, Mirza i Ajla, nista opet nece bolje biti. Opet ce se tjerati novi trener, promjenit ce se na zimu 5, 6 igraca, isto i slijedece ljeto...
Ne znam kakav ugovor ima, ako je menadžerski, a jeste sigurno, ima pravo na otpremninu, koliko to ne znam. Neće da oprosti feninga to znam, vidjeti ćemo kako će ispasti. Bilo bi lijepo da se sve raščisti što je moguće prije i da udjemo rahat u sezonu bez ograisanih blizu kluba i stadiona.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, nedimmmm1337 i 58 gostiju.