FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da je pronaći nekog trenera da nikad ne gubi a da nije puno skup. Mozda bi takav izdrzao vise od 6 mjeseci
Milojevic je u Al Ahliju imao platu 2,5 miliona eura, u Zvezdi preko 600 000€ godisnje. Milojevic i nasa liga
Za ovakve stvari stvarno treba dijeliti banove, kao sto napisa @Galileo danas.

- Ferrante071
- Kontakt:
Takvom bi hebali majku što uvijek pobjeđujebordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:36Da je pronaći nekog trenera da nikad ne gubi a da nije puno skup. Mozda bi takav izdrzao vise od 6 mjeseci
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo
-
- Kontakt:
Lucas je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:30Najbolje moguce. Sa Zvezdom pored nekoliko titula ostvario najbolje rezultate u Evropi u postbarijevskoj eri, dvije grupne faze Lige prvaka, pobjedio Liverpool 2:0, prvo proljece u Evropi nakon 26 godina.....Ono sto mi se kod njega posebno sviđa, zna kako se igraju (vecinom i prolaze) rana pretkola evropskih kvalifikacija, tu je sa Zvezdom doktorirao 2017-2019 i sto ne izmislja pozicije u formaciji 4-2-3-1 koju forsira.Kamo srece da on dođe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:15Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.

Ima li ko info za njega ili su samo želje?
Malo sam na transfermarktu gledao trenere bez angažmana i on mi se učinio ponajboljim kandidatom.Lucas je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:30Najbolje moguce. Sa Zvezdom pored nekoliko titula ostvario najbolje rezultate u Evropi u postbarijevskoj eri, dvije grupne faze Lige prvaka, pobjedio Liverpool 2:0, prvo proljece u Evropi nakon 26 godina.....Ono sto mi se kod njega posebno sviđa, zna kako se igraju (vecinom i prolaze) rana pretkola evropskih kvalifikacija, tu je sa Zvezdom doktorirao 2017-2019 i sto ne izmislja pozicije u formaciji 4-2-3-1 koju forsira.Kamo srece da on dođe.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:15Vladan Milojević bi po mom mišljenju sasvim solidno riješenje bio.
Zvezda je baš moćno izgledala dok je on bio trener, začetnik njihove dominacije tamo.
Da pejgamber dođe yebat ćemo mu sve na kamaru a neće ni prvu utakmicu odraditi,za velika imena nismo moćni a ova buranija će biti popljuvana u startu i osuđena na tjeranje vrlo brzo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Hajmo to da ne radimo vise
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa eto, ne valja ni kad diskutiramo o trenerima novim yebo te.
Spominjao se danas na 1-2 portala, kao i ovdje, što ne bi pisali o njemu?
A @Galileo nas je i za Vrančića i Penarandu ružio, pa eto, vidiš gdje su

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jel masnog iko pitao zasto mu nije peneranda bio na klupi a Viveros bar usao jer je covjek prespreman ?
Kod nas je dugogodišnja tradicija da nema neugodnih pitanja na pressovima, slicno kao u reprezentaciji. Da ga je neko to pitao, imao bi rampu za naše utakmice cijelu jesen.HeraklitMracni je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:49Jel masnog iko pitao zasto mu nije peneranda bio na klupi a Viveros bar usao jer je covjek prespreman ?
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Za Kevina uredu, al sta ce ti Penaranda na klupi, samo da nekom.mjesto uzima. Lik je klinicki mrtav fudbaler, a tekma gdje imas gurav rezultat u Evropi definitivno nije podloga da njega ubacujes. Njega drzat na klupi i uvodit u nekim laksim tekmama koje rijesis do 70te minute. Takodje, ono sto je Husref radio je bilo dobro, organizovat prijateljske tekme usred sedmice (barem dok se kup ne igra) da drzis svjezim igrace s klupe. Tu bi mogao ozviljavat Penu i drzat svjezinu igracima, jer sad imamo presirok roster i glupo je pustit jednog Mulalica ili Besima da igra svaku sedmu utakmicu, ako i to.HeraklitMracni je napisao/la: ↑22 jul 2023, 22:49Jel masnog iko pitao zasto mu nije peneranda bio na klupi a Viveros bar usao jer je covjek prespreman ?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Imal iko provjerenu info za Ajlu? sve mi ovo smrdi jedni govore ostaje, jedni ide.. znal se na cemu smo
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne možeš za ovu poziciju napisati da je tehnološki, ne ide to tako brat moj
Ovdje ostaje samo dogovor oko otpremnine jer je menadžerski ugovor, a ko god od nas je radio negdje zna kakvi su to ugovori. Jbg, zato gledaš koga ćeš postaviti na tu poziciju, a ne anonimusa i diletanta kakva je dotična. Ne sužmjaž da će to Mirvić srediti kao i do sada ali se baš nikako da izadje na čistac sa krvopijama, na hajr na dobro.
-
- Kontakt:
Šta bi s njim, života ti? Užasan trener

-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/stanislav ... ainer/2073
Popio otkaz u Ferencu
Taj nam agresor na klupi ne trebabordobijelisampion je napisao/la: ↑22 jul 2023, 23:11https://www.transfermarkt.com/stanislav ... ainer/2073
Popio otkaz u Ferencu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Pa njemu je najveće dostignuće u karijeri što je na onoj press konferenciji popio kolu.bordobijelisampion je napisao/la: ↑22 jul 2023, 23:11https://www.transfermarkt.com/stanislav ... ainer/2073
Popio otkaz u Ferencu
Trenutno korisnika/ca: boki86, bordobijeli, casual033, ErosViverosViv, Kyle88, miguelramos, napoleon72, NeSamSafetee, soe i 89 gostiju.