Vodio ih neki sin od sponzora bio glumac komičar, kaze on motivaciski odradi a mi sami ko sta igra i akcije

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako cemo pjevace bolje onda Serif Konjevic
Vjerujem da se sam nudi, kad ga niko ozbiljan ne traži. Da ga u nekom nenormalnom scenariju izaberu, Dal bi bio blindiran u prvih 11, jer je i Baljic Mirzin bivsi saigrac i drug iz kafane.
Mislim da će on otići, koliko sam čuo nešto he dogovoreno
Koji je prijedlog brate?napoleon72 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:13Nije isto vodit ekipu iz donjeg dijela tabele i nekog iscupat na tabeli, i vodit ekipu koja pretenduje na titulu. I Hodgson je preporodio Palace i ostavio ga u ligi pa se ne otimaju za njega top klubovi. Ili da se spustimo na ovaj nivo, imali smo primjere Zizovica i Misea u Zrinjskom, pa i Slavka Petrovica u Zelji. Jest da je HR liga jaca od nase i da je taj Sopic sigurno Murinjo za neke trenere koji su ovdje osvajali titule, al neka, daj nekog kome je pritisak trofeja visio nad glavom.
To onda vise nema veze i dodirne tačke sa ozbiljnim klubom, to bi bio vjerovatno nezapamcen slucaj u historiji fudbala, da se novom treneru u startu namece obaveza i teret da nekog mora stavljati da igra. To bi svaki ozbiljan trener u startu trebao da odbija, to ruši čovjeku ideje, planove, koncepciju....Osmi trener koji dobija obavezu da stavlja Dala radi prodaje (Marinovic, Uscuplic, Sablic, Vasoski, Dudic, Obuca, Varešanović i sad novi trener). Pa stvarno to bi bio cirkus nad cirkusima.
Nez zasto ne bi.Mi smo igrali sa Celticom,ispali i uredno za 3-4 dana gostovanje Zrinjskom.Za sta da se odmaraju?Ako prodju druga prica ali naravno da nece.Ako si ispao u Evropi nemas za sta vise da se odmaras i pripremasAduka87 je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:52Pa da se "odmore" od revans utakmice, nece sig sa nama igrat nakon tri dana od te utakmiceNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 jul 2023, 00:45Zasto da odgadjaju kad ce svakako ispasti od ovih.Jos revans u Banja Luci
Ako prodju pa hajd ali ovako nema mi ni 1% logike.
I za njega i za nas to je najbolja i najspasonosnija opcija.
Kakav Marko Nikolic?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 07:45Je li im još uvijek Marko Nikolić skup, s obzirom da eto kao imamo para i da nam ove skuplje akvizicije protiv Gruzijaca ili presjediše na klupi ili nisu nikako u zapisniku bili.
Pa što onda Ayla laže?djokica je napisao/la: ↑23 jul 2023, 08:08Kakav Marko Nikolic?MaroonBjelave je napisao/la: ↑23 jul 2023, 07:45Je li im još uvijek Marko Nikolić skup, s obzirom da eto kao imamo para i da nam ove skuplje akvizicije protiv Gruzijaca ili presjediše na klupi ili nisu nikako u zapisniku bili.
Nikad nije ni htio pricati o mjestu trenera Sarajeva.
I to nema veze sa parama
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, MaroonBjelave i 33 gosta.