Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nogometni savez BiH
Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.
Jer ce sve do 28-og da provociraju pricama tipa "mi odbijamo, mi ne zelimo jednog predsjednika" ... ali ce na dan odluke okrenuti plocu i reci "mi prihvatamo samo ako predsjednik bude srbin" !!!
Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
Dovoljno je sto ima jedan Dodik koji svim silama unistava BiH jos nam treba jedan Mile Kovačević da unisti Sport u BiH !!!
Jer ce sve do 28-og da provociraju pricama tipa "mi odbijamo, mi ne zelimo jednog predsjednika" ... ali ce na dan odluke okrenuti plocu i reci "mi prihvatamo samo ako predsjednik bude srbin" !!!
Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
Dovoljno je sto ima jedan Dodik koji svim silama unistava BiH jos nam treba jedan Mile Kovačević da unisti Sport u BiH !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gdje su sa oni sto vole da bodu i pucaju, dok nepadne mrtva glava oni se nece opametit
- Principatus
- Kontakt:
Ni pod koju cjenu smije da bude predsjednik jedan od ovih srba iz FSRSa. No way.
Ali me nebi zacudilo kad bi ovaj majmun na to pristao, da svoju fotelju spasi.
Colakovicu citavu familiju ti pozdravljam.
Ali me nebi zacudilo kad bi ovaj majmun na to pristao, da svoju fotelju spasi.
Colakovicu citavu familiju ti pozdravljam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
De budi malo razuman i procitaj kolko je tvoja izjava sovinisticka, ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske, sto ako nadju neko normalno rjesenje iz reda srpskog naroda da nam bude predsjednik ja nemam, a vjerujem da ni ti ne bi imao nista protiv.Elegant je napisao/la: Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
- Principatus
- Kontakt:
Ti mislis, da ce ovaj FSRS naci takvog jednog Srbina?lisander je napisao/la: ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ako je iz RS-a onda će vodit politiku kako mu Dodik kaže. Ako nađeš i jedan primjer čovjeka iz RS-a na poziciji u politici, sportu ili bilo čemu koji ne igra kako Dodik svira, ja ću povući svoj stav!lisander je napisao/la:De budi malo razuman i procitaj kolko je tvoja izjava sovinisticka, ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske, sto ako nadju neko normalno rjesenje iz reda srpskog naroda da nam bude predsjednik ja nemam, a vjerujem da ni ti ne bi imao nista protiv.Elegant je napisao/la: Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
ima ih samo što su šanse da se takav jedan izabere negdje oko 0,5%Principatus je napisao/la:Ti mislis, da ce ovaj FSRS naci takvog jednog Srbina?lisander je napisao/la: ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Pa da sanse su male da se takav nadje, al ovde i UEFA moze rezonovat stvari tako da samo kazni FSRS, i nek ponovo igraju svoju ligu kao sto su do 2003 igrali, da im pukne sankcije pa bi onda vidjeli sto nece jednog predsjednika.
- Megamon
- Kontakt:
@Cartman imas li ti kakvih informacija jer mi se cini da si nekada imao tacnih informacija koje su bile usko vezane za nas savez 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Ne znam kako vam samo ne dosadi. Jesu li Jusuf Pušina,Dominković,Munib Ušanović Srbi?Elegant je napisao/la:Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.
Imao sam onu da nas nece suspendovat prosli put.Megamon je napisao/la:@Cartman imas li ti kakvih informacija jer mi se cini da si nekada imao tacnih informacija koje su bile usko vezane za nas savez

Evo rec cu vam izvor tih informacija. Tetak mi je stari prijatelj jednog clana Izvrsnog Odbora. Eto vidjet cu sutra je li on cuo sta. Necu govorit ime tog lika, ali eto on je dobar primjer kakvi ljudi tu sjede. Covjek veze nema sa nogometom, nego je se uclanio u HDZ u pravo vrijeme. Inace dobije dvije ulaznice za svaku domacu utakmicu, i svaki put ih nekom pokloni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.drinski_vuk je napisao/la:Ne znam kako vam samo ne dosadi. Jesu li Jusuf Pušina,Dominković,Munib Ušanović Srbi?Elegant je napisao/la:Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma FIFA i UEFA ako ce davati suspenziju dati ce je na nivou cijeli drzave. Ne mogu, niti zele oni sada izdvajati SRBE ILI HRVATE JER SU ONI U SKLOPU BIH. TO je problem. Ovi u RS igraju pod PALICOM SRBIJE. To je uvijek tako bilo. Dodik je Tadiceva pudlica, a COVIC, Dodikoa. Tadic je mediski obrazovan covjek, pa upravo zbog toga neki ne vide sta se ovdje dogada. Oni imaju sve napisano, i sta god se pocelo raditi u ovaj zemlji njima ce biti naredeno da sabotiraju.
Ako mene pitate, ako ce praviti savez kako UEFA I FIFA traze neka ga prave bez politike, tako da niti jedan covjek koji je u nekoj politickoj partiji ne smije biti u Nogometnom Savezu. Ali, naravno to kod nas ne moze, niti ce ikada moci jer SMO MI BILI I UVIJEK CEMO OSTATI GLUP NAROD!!
Ako mene pitate, ako ce praviti savez kako UEFA I FIFA traze neka ga prave bez politike, tako da niti jedan covjek koji je u nekoj politickoj partiji ne smije biti u Nogometnom Savezu. Ali, naravno to kod nas ne moze, niti ce ikada moci jer SMO MI BILI I UVIJEK CEMO OSTATI GLUP NAROD!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
-
- Kontakt:
A šta je se prije toga desilo na Koševu? Zaboravio si momka navijača tada SCG kome je izbijeno oko? Dominković radi za srpski lobiHawking je napisao/la:Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.drinski_vuk je napisao/la:Ne znam kako vam samo ne dosadi. Jesu li Jusuf Pušina,Dominković,Munib Ušanović Srbi?Elegant je napisao/la:Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.

To si ti rekao, ja sam rekao za Ušanovića, za njega smo se uvjerili.drinski_vuk je napisao/la:A šta je se prije toga desilo na Koševu? Zaboravio si momka navijača tada SCG kome je izbijeno oko? Dominković radi za srpski lobiHawking je napisao/la: Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
A to za izbijeno oko ja moram priznat da ne znam, ne bi bilo loše da nađeš bilo kakav članak o tome. O ovome što ja pričam ima pun youtube snimaka!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- velez_mostar
- Kontakt:
Mozda je ovo i dobro, da nas kazne, da se malo ovaj nas glupi narod opameti, milion puta smo trebali sami srusiti tu gamad, i uvijek nas kupe nekim Cirom, nekim barazom, i td..15 godina gledamo kriminal i pranje para, gledamo nestrucnost, i ostale mutne radnje..i kad mi nismo u stanju, neka to FIFA ucini, kazni nas, i to je to.
-
- Kontakt:
Evo ovi odgore priznaju pa još i odobravaju fujHawking je napisao/la:To si ti rekao, ja sam rekao za Ušanovića, za njega smo se uvjerili.drinski_vuk je napisao/la:A šta je se prije toga desilo na Koševu? Zaboravio si momka navijača tada SCG kome je izbijeno oko? Dominković radi za srpski lobiHawking je napisao/la: Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
A to za izbijeno oko ja moram priznat da ne znam, ne bi bilo loše da nađeš bilo kakav članak o tome. O ovome što ja pričam ima pun youtube snimaka!

- Megamon
- Kontakt:
Mi umjesto da se ujedinmo protiv lopova iz vrha saveza(svi su lopovi i bosanci i hrvati i srbi) mi padamo na njihove fore.
Koriste nas kao marionete.Umjesto da u prvi plan svi stavimo fudbal mi hvalimo svoje magarce
Nema izgovora svi su krivi,a ovi iz RS-a najvise
Koriste nas kao marionete.Umjesto da u prvi plan svi stavimo fudbal mi hvalimo svoje magarce
Nema izgovora svi su krivi,a ovi iz RS-a najvise

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!