Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Elegant
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la Elegant » 06 mar 2011, 18:54

Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.

Jer ce sve do 28-og da provociraju pricama tipa "mi odbijamo, mi ne zelimo jednog predsjednika" ... ali ce na dan odluke okrenuti plocu i reci "mi prihvatamo samo ako predsjednik bude srbin" !!!

Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!

Dovoljno je sto ima jedan Dodik koji svim silama unistava BiH jos nam treba jedan Mile Kovačević da unisti Sport u BiH !!!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 mar 2011, 19:21

gdje su sa oni sto vole da bodu i pucaju, dok nepadne mrtva glava oni se nece opametit

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2011, 19:25

Ni pod koju cjenu smije da bude predsjednik jedan od ovih srba iz FSRSa. No way.
Ali me nebi zacudilo kad bi ovaj majmun na to pristao, da svoju fotelju spasi.

Colakovicu citavu familiju ti pozdravljam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 mar 2011, 19:28

Elegant je napisao/la: Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
De budi malo razuman i procitaj kolko je tvoja izjava sovinisticka, ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske, sto ako nadju neko normalno rjesenje iz reda srpskog naroda da nam bude predsjednik ja nemam, a vjerujem da ni ti ne bi imao nista protiv.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2011, 19:30

lisander je napisao/la: ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske
Ti mislis, da ce ovaj FSRS naci takvog jednog Srbina?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 19:32

lisander je napisao/la:
Elegant je napisao/la: Niposto, ni pod koju cijenu srbin ne smije da bude predsjednik !!!!
De budi malo razuman i procitaj kolko je tvoja izjava sovinisticka, ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske, sto ako nadju neko normalno rjesenje iz reda srpskog naroda da nam bude predsjednik ja nemam, a vjerujem da ni ti ne bi imao nista protiv.
Ako je iz RS-a onda će vodit politiku kako mu Dodik kaže. Ako nađeš i jedan primjer čovjeka iz RS-a na poziciji u politici, sportu ili bilo čemu koji ne igra kako Dodik svira, ja ću povući svoj stav!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 06 mar 2011, 19:33

Principatus je napisao/la:
lisander je napisao/la: ne mora znaciti ako bude srbin da ce se voditi politikom politickog vrha republike srpske
Ti mislis, da ce ovaj FSRS naci takvog jednog Srbina?
ima ih samo što su šanse da se takav jedan izabere negdje oko 0,5%
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 06 mar 2011, 19:39

Pa da sanse su male da se takav nadje, al ovde i UEFA moze rezonovat stvari tako da samo kazni FSRS, i nek ponovo igraju svoju ligu kao sto su do 2003 igrali, da im pukne sankcije pa bi onda vidjeli sto nece jednog predsjednika.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 mar 2011, 19:55

@Cartman imas li ti kakvih informacija jer mi se cini da si nekada imao tacnih informacija koje su bile usko vezane za nas savez :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 06 mar 2011, 20:00

Elegant je napisao/la:Oni ovo i zele tj. da srbin bude predsjednik.

Dovoljno je sto ima jedan Dodik koji svim silama unistava BiH jos nam treba jedan Mile Kovačević da unisti Sport u BiH !!!
Ne znam kako vam samo ne dosadi. Jesu li Jusuf Pušina,Dominković,Munib Ušanović Srbi?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 20:00

Megamon je napisao/la:@Cartman imas li ti kakvih informacija jer mi se cini da si nekada imao tacnih informacija koje su bile usko vezane za nas savez :mrgreen:
Imao sam onu da nas nece suspendovat prosli put. :D

Evo rec cu vam izvor tih informacija. Tetak mi je stari prijatelj jednog clana Izvrsnog Odbora. Eto vidjet cu sutra je li on cuo sta. Necu govorit ime tog lika, ali eto on je dobar primjer kakvi ljudi tu sjede. Covjek veze nema sa nogometom, nego je se uclanio u HDZ u pravo vrijeme. Inace dobije dvije ulaznice za svaku domacu utakmicu, i svaki put ih nekom pokloni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 20:04

drinski_vuk je napisao/la:

Ne znam kako vam samo ne dosadi. Jesu li Jusuf Pušina,Dominković,Munib Ušanović Srbi?
Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 mar 2011, 20:06

Ma FIFA i UEFA ako ce davati suspenziju dati ce je na nivou cijeli drzave. Ne mogu, niti zele oni sada izdvajati SRBE ILI HRVATE JER SU ONI U SKLOPU BIH. TO je problem. Ovi u RS igraju pod PALICOM SRBIJE. To je uvijek tako bilo. Dodik je Tadiceva pudlica, a COVIC, Dodikoa. Tadic je mediski obrazovan covjek, pa upravo zbog toga neki ne vide sta se ovdje dogada. Oni imaju sve napisano, i sta god se pocelo raditi u ovaj zemlji njima ce biti naredeno da sabotiraju.

Ako mene pitate, ako ce praviti savez kako UEFA I FIFA traze neka ga prave bez politike, tako da niti jedan covjek koji je u nekoj politickoj partiji ne smije biti u Nogometnom Savezu. Ali, naravno to kod nas ne moze, niti ce ikada moci jer SMO MI BILI I UVIJEK CEMO OSTATI GLUP NAROD!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 06 mar 2011, 20:06

:lol: :roll:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 06 mar 2011, 20:10

Hawking je napisao/la:

Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
A šta je se prije toga desilo na Koševu? Zaboravio si momka navijača tada SCG kome je izbijeno oko? Dominković radi za srpski lobi :lol:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 06 mar 2011, 20:14

nikakve suspenzije neće biti, djaba se nervirate
YNWA!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 20:15

Hawking je napisao/la: Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
A šta je se prije toga desilo na Koševu? Zaboravio si momka navijača tada SCG kome je izbijeno oko? Dominković radi za srpski lobi :lol:
To si ti rekao, ja sam rekao za Ušanovića, za njega smo se uvjerili.

A to za izbijeno oko ja moram priznat da ne znam, ne bi bilo loše da nađeš bilo kakav članak o tome. O ovome što ja pričam ima pun youtube snimaka!

Glory glory Man United!

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 06 mar 2011, 20:16

Mozda je ovo i dobro, da nas kazne, da se malo ovaj nas glupi narod opameti, milion puta smo trebali sami srusiti tu gamad, i uvijek nas kupe nekim Cirom, nekim barazom, i td..15 godina gledamo kriminal i pranje para, gledamo nestrucnost, i ostale mutne radnje..i kad mi nismo u stanju, neka to FIFA ucini, kazni nas, i to je to.

drinski_vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinski_vuk » 06 mar 2011, 20:19

Hawking je napisao/la:
Hawking je napisao/la: Nije bitno jesu li Srbi nego jel rade za interese srbijanskog lobija. Za Ušanovića je to već dokazano kad je potpisao da je 100 naših navijača isprovociralo nerede na prepunoj Marakani povampirenih četnika koji su svim i svačim gađali naše navijače.
To si ti rekao, ja sam rekao za Ušanovića, za njega smo se uvjerili.

A to za izbijeno oko ja moram priznat da ne znam, ne bi bilo loše da nađeš bilo kakav članak o tome. O ovome što ja pričam ima pun youtube snimaka!
Evo ovi odgore priznaju pa još i odobravaju fuj :oops:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 06 mar 2011, 20:26

Mi umjesto da se ujedinmo protiv lopova iz vrha saveza(svi su lopovi i bosanci i hrvati i srbi) mi padamo na njihove fore.
Koriste nas kao marionete.Umjesto da u prvi plan svi stavimo fudbal mi hvalimo svoje magarce

Nema izgovora svi su krivi,a ovi iz RS-a najvise :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.