Zbog ovakvih slucajeva mi je bas zao. Pod hitno online prodaju uvesti, nije to nista pretjerano komplikovano.Walterrorist je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:26Ma krivo mi brate opet necu stici pogledati evropsku tekmu na Grbavici jer ne mogu stici do karte, a uz to sam jos druga smjena na poslu jednostavno nemam kad da stojim po par sati u redu e to me boli...ono krivo mi al bas bas bas, uhvati me huja, explozija...Zgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:22Nažalost tako je, kako je. Nije kasno da staneš u red i kupiš kartu, a ako misliš da si bolji po nečemu od ostalih koji čekaju, onda nisi fer. Meni je milion stvari vezano za Želju preljevalo čašu, je.bi ga, otpijem malo i nastavim. Znam da kad bi rekao takvo nešto što si ti rekao, da bi samo sebe zaje.bo. Srce bi me vuklo na Grbavicu, a ja kofol karakter se zareko da neću više. A ako te srce ne vuče i ako stvarno možeš tako, onda nikom ništa. Sretno!Walterrorist je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:14Ovo je katastrofa, ovakvu neorganizovanost po pitanju prodaje karata nisam nigdje vidio, red skoro do pekare As i ja treba jos da stojim u redu po ovoj vrucini. Prosli put nisam stigao kupiti ulaznice a jos sam clan, a necu stici kupiti izgleda ni sada...ovo je kap koja je prelila casu bar sto se mene tice, mene vise Grbavica nece vidjeti nikad.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
Nemoj samo te azijske drzave vise da izvlacimo
Dosta je Baku sto cemo dva putan igrati
Daj sta vamo Plzen, Sofija, Djurgarens, lech, cluj, pa i rijeka moze
Dosta je Baku sto cemo dva putan igrati
Daj sta vamo Plzen, Sofija, Djurgarens, lech, cluj, pa i rijeka moze
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sve razumijem, posalji člansku nekome ko je u redu i nek ti kupi. Meni i ženi je drug kupio tako, jer nisam u Sarajevu trenutno.Walterrorist je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:26Ma krivo mi brate opet necu stici pogledati evropsku tekmu na Grbavici jer ne mogu stici do karte, a uz to sam jos druga smjena na poslu jednostavno nemam kad da stojim po par sati u redu e to me boli...ono krivo mi al bas bas bas, uhvati me huja, explozija...Zgevenger je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:22Nažalost tako je, kako je. Nije kasno da staneš u red i kupiš kartu, a ako misliš da si bolji po nečemu od ostalih koji čekaju, onda nisi fer. Meni je milion stvari vezano za Želju preljevalo čašu, je.bi ga, otpijem malo i nastavim. Znam da kad bi rekao takvo nešto što si ti rekao, da bi samo sebe zaje.bo. Srce bi me vuklo na Grbavicu, a ja kofol karakter se zareko da neću više. A ako te srce ne vuče i ako stvarno možeš tako, onda nikom ništa. Sretno!Walterrorist je napisao/la: ↑23 jul 2023, 13:14Ovo je katastrofa, ovakvu neorganizovanost po pitanju prodaje karata nisam nigdje vidio, red skoro do pekare As i ja treba jos da stojim u redu po ovoj vrucini. Prosli put nisam stigao kupiti ulaznice a jos sam clan, a necu stici kupiti izgleda ni sada...ovo je kap koja je prelila casu bar sto se mene tice, mene vise Grbavica nece vidjeti nikad.
Kada ce izaci skracena lista potencijalnih u 3 pretkolu ?
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Sutra ce izac protivnik, a listu vec imas
Sutra je zrijeb za trece pretkolo
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Zna li ko zašto nisu u prodaji karte za zapad?
Koliko znam da je zapad puko jos u 10
-
- Kontakt:
Jesu bile, samo sto dosta zapada ode sponzorima, bivsim igracima, specijalnim gostima itd.
1921
Specijalnim gostima hahahaahahahah
Nisi odavno pucao kontre jesi li pozelio ?

-
- Kontakt:
Da. Eto dodje ti na proslu premijer vlade i dojucerasnji selektor, treba li im tarabu stavit mozda? **** te u usta retardirana

1921
Specijalni gosti za ovu utakmicu Goca Trzan i Jala.brat haha. Nego frajer uopće ne zna gdje idu gosti a gdje se prodaju karte. Huligan s sportsporta
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 23 jul 2023, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Hvala braco i svaka cast!braco je napisao/la: ↑22 jul 2023, 16:43Neftçi PFKKONTRASVIH je napisao/la: ↑21 jul 2023, 13:40
@braco imas li kakvu analizu Neftcija, od koga prijeti najveca opasnost?
Statistički najbolji pojedinci u prethodnoj sezoni u ligi, kupu i europi:
Ljetni prelazni rok:
O dolascima ću u igračkom dijelu pisati, a što se tiče odlazaka bitno je reći da su im otišla oba standardna štopera tj. Kvirkvelia i Stanković. Obojica su odigrali preko 3000 minuta prošle sezone. Što se tiče ostalih odlazaka, to su igrači koji nisu imali ozbiljniju minutažu. Iako ovaj Brazilac Saldanha stoji u odlasicma, on ostaje na posudbi do 31. decembra ove godine.
Čisto napomena da neću baš svakogi igrača u rosteru spomenut, već one koji će najvjerovatnije igrati sudeći po pripremnim utakmicama i one koje imaju neke klubove u CV-u van Azerbejdžana.
GOLMANI
Ivan Brkić - nama poznato ime iz naše lige dok je branio odlično za Zrinjski. Na svim pripremnim je branio u prvoj postavi, tako da nema dileme da je on njihova jedinica.
Emil Balayev - realno koga boli qrac za rezervnog golmana. Spomenut ću ga čisto jer je redovan reprezentativac A selekcije Azerbejdžana, gdje je rezervni golman. Upisao je inače 14 nastupa za njihovu A reperezentaciju. Inače on je jedna od pridošlica ovog ljeta.
ODBRANA
Yuri Matias - Brazilac sa slike je jedno od njihovih pojačanja ovog ljeta, a dolazi iz Cluja. Ima 28 godina, igra na poziciji štopera i sigurno je doveden za prvih 11 s obzirom da sam spomenuo da su ih napustila dva standardna štopera. Igrao je prošle sezone redovno za Cluj i zabio je čak 6 golova tako da na to treba obratit pažnju.. U karijeri je nastupao i za rumunski Gaz Metan, iranski Tractor gdje je odigrao 2 utakmice i za tadašnjeg portugalskog drugoligaša Coimbru gdje je odigrao nekih 50-ak utakmica.
Höccat Haqverdi - igrač koji igra i štopera i desnog beka, a redovan je član A reprezentacije Azerbejdžana, iako je rođen u Iranu, gdje i proveo najveć dio karijere. Igra redovno u prvih 11 reprezentacije, nekad štopera, nekad desnog beka. Još jedan iskusan igrač od 30 godina, a igrao je samo u azerbejdžanskim i iranskim klubovima.
Azer Aliyev - na transfermarktu stoji da je lijevi bek, ali je izgleda igrao i puno drugih pozicija. Ove godine je debitovao za A reprezentaciju Azerbejdžana, a inače ima 29 godina. Prošle sezone je imao 1 gol i 7 asistencija. Skoro čitavu karijeru je proveo u Rusiji, a tek početkom prethodne godine dolazi u Neftci. Ima oko 70 nastupa u ruskoj premijer ligi u dresu Ufe i oko 130 nastupa u drugoj ruskoj ligi za nekoliko drugih klubova.
Azar Salahly - lijevi bek i štoper. 29 godina, ima oko 20 nastupa za A tim Azerbejdžana, a čitavu u karijeri je proveo u njihovim klubovima.
Omar Buludov - desni bek, njihovo dijete, prošle sezone redovno igrao.
VEZNI RED
Emin Mahmudov - kapiten kluba, trenutni kapiten reprezentacije Azerbejdžana i prošle sezone statistički najbolji igrač ekipe sa 19 golova i 11 asistencija. Igra na pozicijama centarlnog i ofanzivnog veznog. Za repku je odigrao 40 utakmica i dao 10 golova. Ima 31 godinu. Ima preko 70 nastupa u ruskoj premijer ligi gdje je doduše zabio samo 1 gol. Bio je i kratko u Boavisti gdje se nije naigrao.
Filip Ozobič - 32-godišnji ofanzivni vezni koji im je ovo ljeto došao iz redova Qarabaga. Nakon nekoliko godina u Azerbejdžanu, dobio je njihovo državljanstvo i upisao je 11 nastupa za njihovu reprezentaciju. Očigledno s razlogom s obzirom da je godinama imao dobru statistiku u njihovoj ligi, gdje je pored Qarabaga, nosio i dres Qabale. Na našim prostorima je nastupao za Hajduk i Slaven Belupo.
Eddy Israfilov - igrač koji je počeo sve pripremne od 1. minute. Ponovo ista priča kao i kod većine njihovih igrača - iskusan igrač od 30 godina, igra za za njihovu repku, gdje je upisao preko 20 nastupa. Igra defanzivnog i centralnog veznog, a skoro čitavu karijeru je proveo u drugoj španskoj ligi gdje je upisao skoro 200 nastupa, a ima i 11 nastupa u prvoj španskoj ligi. Nosio je dresove Albacetea, Murcie, Alcorcona, Cadiza itd. Inače je rođen u Španiji, a tek prošle godine potpisuje za Neftci.
Ataa Jaber - 28-godišnji novopečeni reprezentativac Palestine, kao mlađi je nastupao za mlađe selekcije Izraela. Nastupa kao defanzivni/centralni vezni, a skoro čitavu karijeru je proveo u izraelskoj ligi. Prošle godine dolazi u Neftči. Imao je prošle sezone dobru statistiku sa 6 golova i 6 asistencija u svim takmičenjima.
Keelan Lebon - 27-godišnji Francuz koji igra na poziciji lijevog krila. Počeo je većinu pripremnih u prvoj postavi, a zabio je u 4 gola i 3 asistencija u drugoj polusezoni prethodne sezone, s obzirom da im je došao tek u januaru ove godine iz Astane gdje nije puno igrao. Igrao je i za bugarski Beroe, neke francuske trećeligaše i za Jong Utrecht u drugoj holandskoj, ali generalno mu je tanka statistika u karijeri osim ove eto prošle sezone gdje ima solidan učinak.
Kenny Saief - Amerikanac izraelskog porijekla, jedan od njihovih najopasnijih igrača. Upisao je nastupa za A repke Izraela i SAD-a, a svi su mu nastupi bili u prijateljskim. Prvo je 2016. odigrao 2 prijateljske za Izrael, a onda 2018. je odigrao 4 prijateljske za SAD, od tadad nije dobijao poziv. Igra na desnom krilu, a postigao je 8 golova i 12 asistencija prošle sezone. Prošle sezone je samo kapiten postigao više golova od njega, a sa 12 asistencija je bio najbolji asistent kluba. Odigrao je gotovo 150 utakmica u belgijskoj ligi sa preko 100 nastupa za Gent i oko 30-ak nastupa za Anderlecht. Igrao je i grupe i knockout faze lige prvaka i europa lige, gdje je bio dio one generacije Genta koja je izbacila Pochetinovog Tottenhema u knockout fazi europa lige, a on je odigrao obje utakmica 90 minuta. U ligi prvaka je prošao grupu sa Gentom i ispao u knockout fazi od Wolfsburga.
Ima preko 50 nastupa u izraelskoj ligi, preko 30 nastupa u poljskoj ligi, 9 nastupa u MLS-u za Cinncinati itd.
NAPADAČI
Matheus Saldanha - 23-godišnji Brazilac sa slike koji je odigrao sve ove ljetne pripremne utakmice po 90 minuta. Došao je u januaru ove godine na jednogodišnju posudbu iz japanskog JEF Uniteda i u dresu Neftcija je za polusezonu zabio 5 golova u 20 utakmica. U 2022. godini je igrao na posudbi u kineskoj superligi, pri čemu je u 19 utakmica dao 3 gola i 5 asistencija. Prije toga je bio u drugoj japanskoj ligi u JEF Unitedu gdje nije imao neki učinak iako je odigrao 50 utakmica za njih i postigao 4 gola. U Japan je došao iz brazilske Serie A gdje je upisao preko 20 nastupa za Bahiu, a upisao je i 60 minuta u Copa Sudamericani.
Egor Bogomolskiy - gotovo je čitave pripreme na klupi proveo ali čisto ću spomenuti da je odigrao 6 nastupa za A tim Bjelorusije bez postignutog gola. Prošle sezone 4 gola i 6 asistencija u oko 1000 odigranih minuta.
Stadion - Bakcell Arena
Kapacitet - 11.000
Glavni sponzor kluba - azerbajdžanska nacionalna naftna kompanija (SOCAR)
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- DobojskiManijak
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Organizacija je za 10.
Na ulazu momak kontorilise posjedovanje clanske, zatim sljedeci vrsi skeniranje i provjerava validnost, dok drugi govore prodavacima koliko maksimalno ta osoba moze kupiti karti.
Bitno je imati clansku ili bar cod i bez problema se moze kupiti karta za trecu osobu iako nije fizicki prisutna
Na ulazu momak kontorilise posjedovanje clanske, zatim sljedeci vrsi skeniranje i provjerava validnost, dok drugi govore prodavacima koliko maksimalno ta osoba moze kupiti karti.
Bitno je imati clansku ili bar cod i bez problema se moze kupiti karta za trecu osobu iako nije fizicki prisutna
-
- Kontakt:
Nema ga na tvom Lavoru, fulio si temu, jazavacAlijagaPetkim je napisao/la: ↑23 jul 2023, 12:08Ne može se jug prodati kad ga nema u prodajikontrasviju je napisao/la: ↑23 jul 2023, 10:53Istok i jug će se rasprodati već danas gotovo sigurno. Možda ostane par stotina karata ujutru.

Cuj nema ga u prodaji, grizomud

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Njihova grupa navijaca/simpatizera ce biti na zapadu. Ponovo ce biti sve spojeno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ne znam sta je za vas skrecena lista ako mislite ono na dva para ili ili onda nema
Al koliko sam cito s one liste 90% nama ide protivnik
Imamo dobre sanse prosle godine Vaduz **** izbacio Rapid Wien u playoffu
Nikad se ne zna
Bitno je neftici proc ako njih prodjemo jer imaju kooeficijent 9000 dok mi imamo 2500
Svaka cast braci na ovome iznenadio mi je 🫡
Kontra i dinamovci su bili na zapadu
Nmvz nije to neki broj
Bitno je zdenka da nam je slobodna
European competitions
Semi-finalists (1)