Ova dvojica ce vjerovatno biti prebaceni u akademiju kad dodje novi strucni stab.
To znaci da nece imati veze sa prvim timom.
A to, u praksi, znaci da su dobili nogu iz 1.tima
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ova dvojica ce vjerovatno biti prebaceni u akademiju kad dodje novi strucni stab.
Pa dobro, u sustini to je to Marketing/fan shopGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:37Ne. Bit će glavna za vođenje Fan shopova. Nikakvog dodira neće imati sa sportskim segmentom, a ni finansijama i javnošću.
Nemoj se naljutiti brate, al’ i laganja i govana
Moj djokice, sve si polupao. Jedino je tacno da Mirza ni Ayla nece biti smjenjeni zbog Hordi. Apsolutno.djokica je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:36Generalnu odgovornost ako se vec pojazuje da bojkot nije donio nista pozitivno.guadalupe je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:32A kakvu odgovornost hahahaha kriv je Sjever jer Mirza ima taktiku bravo lopta, op op op i također nisu mogli protiv užarene atmosfere domacina u Gruziji i vatrenih navijaca Torpeda na kosevu koji su im bili vjetar u ledja , bjezite visedjokica je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:28Evo Ja sam potpuno neutralan na relaciji HZ - klub.
Svima je jasno da Mirza nije smijenjen zbog bojkota, a da ni Ajla nece biti smjenjena zbog bojkota I HZ.
Smjenjeni su, ili ce biti kada Ismir misli da mu treba neko bolji.
Juce sam pitao, s obzirom da ispadanje iz Europe dijelom ide na dusu i Sjeveru koji nije bio tu da podrzi ekipu, ko ce preuzeti odgovornost za taj dio?
Pozivamo se stalno na odgovornost, imaju li Horde odgovornost ili oni samo tako mogu zahtjevati i donositi odluke bez preuzimanja odgovornosti?
Pozdrav![]()
Nije vezano samo za ovu utakmicu.
Isto tako kazne koje klub stalno placa, prekidi nekih utakmica u proslosti koji su nam stetili…
Nikad nisam cuo da je neko rekao javno: “ zajebali smo, do nas je”, a imam 50+ godina
Ko je taj koji ce izaci ispred hordi i reci da su nesto uradili pogresno?
Ma šta god, samo da nas više ne bruka. A i da se bojkot zaustavi aBdzlo87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:08Pa dobro, u sustini to je to Marketing/fan shopGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:37Ne. Bit će glavna za vođenje Fan shopova. Nikakvog dodira neće imati sa sportskim segmentom, a ni finansijama i javnošću.![]()
Trening je vodio prof.Dogan a Seferovic i Hodzic su tu do imenovanja novog strucnog staba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:09Nemoj se naljutiti brate, al’ i laganja i govana![]()
Mora neko trening vodi, ljudi su privremeno sada tu. Momci su nakon onog otkaza Mirzi bili kući pušteni, sad će se vratiti, pa vjerujem i ubrzo trenera dobiti. Ja očekujem u srijedu/četvrtak da bude bijeli dim![]()
samo se trazi neki razlog da se produbljuje kriza, sta je iduce?deda je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:15Trening je vodio prof.Dogan a Seferovic i Hodzic su tu do imenovanja novog strucnog staba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:09Nemoj se naljutiti brate, al’ i laganja i govana![]()
Mora neko trening vodi, ljudi su privremeno sada tu. Momci su nakon onog otkaza Mirzi bili kući pušteni, sad će se vratiti, pa vjerujem i ubrzo trenera dobiti. Ja očekujem u srijedu/četvrtak da bude bijeli dim![]()
Kao odlican influenser, ona bi bila odlicna da bude prodavacica u shopu. Zarada i prodaja bi se povecale 10-fold a i ona bi bila #PonosnaDoNeba. Idealno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:15Ma šta god, samo da nas više ne bruka. A i da se bojkot zaustavi aBdzlo87 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:08Pa dobro, u sustini to je to Marketing/fan shopGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:37
Ne. Bit će glavna za vođenje Fan shopova. Nikakvog dodira neće imati sa sportskim segmentom, a ni finansijama i javnošću.![]()
![]()
Pa covjek nikad nista nije napisao vezano za igri, formaciju, rezultat, protivnika, ma bilo sta .Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:17samo se trazi neki razlog da se produbljuje kriza, sta je iduce?deda je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:15Trening je vodio prof.Dogan a Seferovic i Hodzic su tu do imenovanja novog strucnog staba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:09
Nemoj se naljutiti brate, al’ i laganja i govana![]()
Moj kengure, prestar sam Ja da bih se preispitivao.kengur je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:11Moj djokice, sve si polupao. Jedino je tacno da Mirza ni Ayla nece biti smjenjeni zbog Hordi. Apsolutno.djokica je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:36Generalnu odgovornost ako se vec pojazuje da bojkot nije donio nista pozitivno.
Nije vezano samo za ovu utakmicu.
Isto tako kazne koje klub stalno placa, prekidi nekih utakmica u proslosti koji su nam stetili…
Nikad nisam cuo da je neko rekao javno: “ zajebali smo, do nas je”, a imam 50+ godina
Ko je taj koji ce izaci ispred hordi i reci da su nesto uradili pogresno?
Tvrdis da "bojkot nije donio nista pozitivno". Svrha bojkota je bila da skrene paznju na opasnost. Dokazano je sada da je zabrinutost bila opravdana.
Buduci da Ismir nije prihvatio ono sto su Horde tvrdile, dobili smo veliki neuspjeh. Kada smo dobijali tekme, lako se slikati kao neko ko je zasluzan za to. Kada se dogodi neuspjeh opet je do "decision maker-a". Dakle iskljucivo je ovaj neuspjeh zasluga Ismira. Sta su Horde trebale - da biju Misrzu po ulici ili da ga udare autom ? Odgovornost u poslovnom svijetu ima onaj ko donosi odluke.
Fudbal se poceo igrati da se pruzi zabava navijacima. Klub postoji da bi zabavio navijace. Moderni fudbal je uz to postao i multi-milionski biznis. Ako ne volis hljeb iz Merkatora, nisi ti odgovoran ako oni odu pod stecaj ili ako im je ukus hljeba los. Ne mogu Horde biti odgovorne za nesto gdje nisu imali pravo odlucivanja. Ni da su Horde trazile Mirzu opet je odgovornost na Mirvicu (sto se kaze "buck stops here") jer on donosi konacnu odluku. Ali kad stvari budu isle dobro onda on prvi moze da se hvali - jer ce biti najvise zasluzan.
Za kazne je davno sve prezvakano, vrati se na stare postove. Ako ti i dalje nije jasno, onda je do tebe.
Ovaj iznos kazne za tartan stazu ide na dusu nasoj upravi, jer umjesto da oni nadju nekon NEUTRALNOG da procijeni stetu, oni su bahato trazili od Leotara da se time bavi. Leotar nasli svoje mafijase iz Beograda koji su napucali cijenu i sada to moras platiti. Imas prepis gdje smo bili upozoreni da sami nadjemo nekog za procjenu stete - a mi nismo. Zasto ? Tako da umjesto 2-3K sada dugujes 40K. Iz kluba se niko nije oglasio a legalno Vico zna da nas ima tako da mrka kapa.
O steti i propustenom profitu nastupa u drugom i trecem pretkolu i da ne pricam. Cifre su puuuno vece nego ono sto navijaci uzrokuju ukupno zadnjih 10 godina.
Preispitaj svoje shvatanje pojma odgovornost.
Znaci slagali !!! A ti bipolarni, napisi s hos jedbog profila, mozda te shvatimo ozbiljno !!!amypitar je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:25Pa covjek nikad nista nije napisao vezano za igri, formaciju, rezultat, protivnika, ma bilo sta .Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:17samo se trazi neki razlog da se produbljuje kriza, sta je iduce?
Samo halca raju negativnom,trazi neke razloga,i talasa.Nije jedini ima jos par forumaša isto rade.
Sto je najgora ljudi se loze na njegove komentare.
Tako nekako bratekengur je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:18Kao odlican influenser, ona bi bila odlicna da bude prodavacica u shopu. Zarada i prodaja bi se povecale 10-fold a i ona bi bila #PonosnaDoNeba. Idealno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 11:15Ma šta god, samo da nas više ne bruka. A i da se bojkot zaustavi aBd![]()
Ok, zahvaljujem na odgovoru, kontamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 10:06
Ukratko, tu moju firmu je preuzela jedna mnogo vec firma i Raspisao se konkurs za posao. Pozicija vrlo dobra ali Uvjet je bio da ne moze postojeci uposlenik aplicirati. Mozda ti je dovoljno da skontas kakva pozicija moze biti i s cim se mozes susretati.
da ne bi isli u detalje, poslao sam jednu zalbu i na tom je stalo jer fkt nisam imao ni volje ni zelje da se ganjam sudski s njima, jer sam imao jos par mjeseci ugovora. E pa sad se dokazuje jesi li bio dobar ili ne, da sam istrajao uzeo bi ih. O tom po tom.
Ma nemas ti sta kvariti atmosferu, kad si odredjen za unos podataka, ne pricas ni s kim i tipkas po tastaturi. Nece doticna biti direktor marketinga sigurno. Ona svakako nece prihvatiti nizu poziciju, puna je sebe. Jace je to od nje.
Shategabri, ne bi hohstapler bio hohstapler da nije lukav, slatkorjeciv, prevarant. Ebiga nasukali ga ljudi, mozda mu neko opanjkao navijace. Hiljade razloga moze biti ali vjerujem da je Ismir dosao tobe.
Inatili smo malo svi, valjda su ta vremena prosla. Tako i za ovaj slucaj nadam se da se nece ici u krajnost i opet politiku celicne sake.
@noke je dobar momak, mozda nekad previse oprezan ali nije vala ni neki bot sendvicar. Za par njih se moze to reci