FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 193

Zeko87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zeko87 » 24 jul 2023, 14:40

GalileoGalilei je napisao/la:
24 jul 2023, 12:56
Stvarno ne razumijem ljude koji opet prizivaju Husrefa i koji su toliki mazohisti da bi sve opet gledali iznova i iznova. :crazy:

Izdržao bi eventualno do polusezone i onda ide sukob s pola svlačionice, jer naravno ne zna da komunicira normalno s igračima. Nemoj samo da me citiraju debili s onom izlizanom "pa manekenima i treba tako samo psovati majke". Ne treba, niti je normalno, pogotovo za jednog trenera, a niko to neće trpiti. Ni ja ne neću kad dođem na posao da mi šef psuje majku, familiju, djecu i ostale stvari, jer logično ja tu neću onda da radim i tu se stvara sukob za čas.

Isto tako, muka mi je kad pročitam "jedini Husref može voditi FKS, jedino Osim može voditi Želju" i slične debilane. Prestanite biti debilni s tim željama o povratku likova koji su milion puta bili tu, koji su milion puta otišli, koji su milion puta napravili haos u svlačionici, koji nemaju ništa novo da ponude i koji su prevaziđeni. Svaka čast Husrefu na titulama, dobar trener za našu ligu i to je sve. FKS MORA da teži boljem i modernijem, u svakom aspektu njegovog djelovanja.

ANTE ŠIMUNDŽA!
Brate ovo je društvo koje njeguje kult ličnosti. Umjesto da pravimo sistem (koji će izbaciti jake pojedince) u svim porama društva, tako jačamo državu...mi stalno prizivamo imena, a ne ideje.
Preživjeli smo jednog od najvećih diktatora 20.stoljeća i dan danas imaš ljude koji plaču za njim, iako se kafa i odjeća kupovala u Trstu. (bez obzira što je bilo nekih finih stvari).

Oskudni smo sa kadrovima u bilo čemu, a danas je znanje jako skupo u poslovnom svijetu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2023, 14:41

E čuj Husref.
Ako dođe, samo potvrda koji smo mi odron od kluba :sick:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 jul 2023, 14:43

Kad usrivoje pusti suzu pred gigovicem
I kamen bi zaplakao

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 24 jul 2023, 14:44

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jul 2023, 14:29
bordobijelisampion je napisao/la:
24 jul 2023, 13:48
Ja reko Ajla ide :roll:
? cekamo ali jos nista
Ma vidio saopštenje pa sam mislio da su za Ajlicu objavili da ide.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 jul 2023, 14:47

Dobro jel se ovo gađate za Husrefa ili ima nešto konkretno?
Nije vas valjda zapalila bubica koju su bacili husrefoljupci?!
Koševo Zapad

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 24 jul 2023, 14:48

ZutiFKS je napisao/la:
24 jul 2023, 13:09
Protiv Sloge u nedjelju od pola 9, prijenos na Areni.
Jel moguće da će sve utakmice biti na Areni jer im ide promo za našu ligu uz rečenicu "Sve utakmice na jednom mjestu"?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2023, 14:49

Shategabri je napisao/la:
24 jul 2023, 14:47
Pa evo, čovjek koji je do sad mnoštvo stvari pogodio je to napisao, nije neki iz paštete iskočio.
Korak naprijed, dva nazad.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 24 jul 2023, 14:49

Kad vidim da ljudi opet trazu husrefa onda stvarno nista nismo naucili, radimo iste greske, vrtimo se u krugu a ocekujemo napredak, eto nek bude husref, nek stavije ahmetovica u napad a da renan bude na klupi, pa onda 6 mjeseci kasnije nevalja husref nezna nista ostario covjek treba ga otjerat, daj nam dzenu opet da bude vatrogasac i tako dalje, boze sacuvaj...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 24 jul 2023, 14:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
24 jul 2023, 14:49
Shategabri je napisao/la:
24 jul 2023, 14:47
Pa evo, čovjek koji je do sad mnoštvo stvari pogodio je to napisao, nije neki iz paštete iskočio.
Korak naprijed, dva nazad.
Meni je tu luđi Husref od kluba, al eto.
Koševo Zapad

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 14:56

Jao Bože dragi, pored Kopića, Simundže, Kovačevića oni opet Husrefa. Ne daj Husrefa Igmane, ne daj! Neka te dole.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 jul 2023, 14:57

Ljudi zaboravljaju da smo mi 7 trenera promijenili u zadnjih par godina. Htjeli ste hrvata; katastrofa, htjeli ste makedonca; katastrofa, htjeli ste Feđu; katastrofa a prije navednih je bilo i srba koji pojma nemaju. Znači cilj je dovest opet neku ublehu samo zato što nije iz Bosne i "ima drugi mentalitet" i opet ga tjerat za 6 mj ili maksimalno godinu dana.

ČINJENICA je da se sa Husrefom uzimaju trofeji i poslije njega je jedini Marinović bio dobar. Svaki Akrapović, random hrvati kojima je vrhunac karijere Slaven Belupo NIŠTA postići neće.

Od svih imena koja se provlače jedino mi se sviđa Selimbegović a svi ostali će imat sudbinu ove sedmorke. I te bajke što pričate da se Husref svađa sa igračima ja nikad nisam vidio nijednog igrača da se žalio na njega i kad jedan Mersudin Ahmetović kaže da je on najbolji trener kojeg je on vodio, o čemu pričamo?

Jedno je jasno ako hoćeš trofeje dovedi Husrefa, svima ostalim je maksimum 2 pozicija (i to da mu se baš posreći).

I naravno pod Čalom se odličan fudbal igrao ali šteta što na kraju nije bilo trofeja.
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 24 jul 2023, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 24 jul 2023, 14:58

Mirza kad je postavljen 90% navijaca ga nije podnosilo. Kod Husrefa je drugacije, tu je 50-50. Dakle napredak je evidentan :kafa:
90!

Dave
Kontakt:

Post Postao/la Dave » 24 jul 2023, 14:58

Nirtone reaguj u konjicu, nek ga ništa ne šalju
This time next year, we'll be millionaires!

Krvarim od dosade

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jul 2023, 14:59

Mirza vrati se
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 15:01

Bosniak10 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:57
Ljudi zaboravljaju da smo mi 7 trenera promijenili u zadnjih par godina. Htjeli ste hrvata; katastrofa, htjeli ste makedonca; katastrofa, htjeli ste Feđu; katastrofa a prije navednih je bilo i srba koji pojma nemaju. Znači cilj je dovest opet neku ublehu samo zato što nije iz Bosne i "ima drugi mentalitet" i opet ga tjerat za 6 mj ili maksimalno godinu dana.

ČINJENICA je da se sa Husrefom uzimaju trofeji i poslihe njega je jedini Marinović bio dobar. Svaki Akrapović, random hrvati kojima je vrhunac karijere Slaven Belupo NIŠTA postići neće.

Od svih imena koja se provlače jedino mi se sviđa Selimbegović a svi ostali će imat sudbinu ove sedmorke. I te bajke što pričate da se Husref svađa sa igračima ja nikad nisam vidio nijednog igrača da se žalio na njega i kad jedan Mersudin Ahmetović kaže da je on najbolji trener kojeg je on vodio, o čemu pričamo?
Pogledaj Sablića i ekipu koju je imao, Bagarić krilo, Boris 8 golova u karijeri dao, jedini igrač koji je mogao trčati bio Kobiljar.

Feđa muku mučio sa štoperima, plus svaka utakmica barem 2 puta okvir se pogađao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 jul 2023, 15:02

Husref ako nas opet povede, imaće staža na (budžetu) klupi više od Halida Genjca i Denisa Zvizdića zajedno. hahaha, nevjerovatno. Što je najzanimljivije, teoretski i ako dođe na klupu (za šta se nadam neće biti slučaj jer se vraćamo 10 god unazad) uzeće titulu glat. Sa ovom ekipom trener koji je ranije osvajao BH ligu ima da se prošeta ligom, pogotovo ako ima navijače i javnost iza sebe.

Ako bi ikoga trebali vraćati na klupu, prije bi bio za Dudića ili Sabljića nego Husrefa. Hvala mu za sve, ali jednostavno je istrošen i previše puta bio vatrogasac. Treba neko dugoročnije rješenje, u našem slučaju je to sezona u komadu sa jednim trenerom. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 24 jul 2023, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 24 jul 2023, 15:05

Bosniak10 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:57

ČINJENICA je da se sa Husrefom uzimaju trofeji i poslije njega je jedini Marinović bio dobar. Svaki Akrapović, random hrvati kojima je vrhunac karijere Slaven Belupo NIŠTA postići neće.

Jedno je jasno ako hoćeš trofeje dovedi Husrefa, svima ostalim je maksimum 2 pozicija (i to da mu se baš posreći).

I naravno pod Čalom se odličan fudbal igrao ali šteta što na kraju nije bilo trofeja.
Ja Husrefa ne osuđujem sto je uzeo pare od kluba, koliko god da je uzeo, ali ga osuđujem kada je preuzeo Dzerzelez i onda se ismijavo, bio sam lično prisutan, i za k.u.r.ac hvatao sq željom da Sarajevo ne uzme pare za Skoru . To je jedan smrad odvratni i daleko mu kuća od Sarajeva. Ako dodje Husref, neka Ismir sam napusti klub jer će mu Trnka i ostali nalaziti "igrace" po Americi.
Ne možemo mi dalje, jer konstantno živimo u prošlosti. Hocemo iskorak, a prizivamo smrada, Čalu, Dzenu i ostale pokušaje od trenera. Da je smrad dobar, desilo bi mu se kao Jakireviću, a ne bi se seljaka od kluba do kluba u Bosni i Hercegovini
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 24 jul 2023, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jul 2023, 15:05

H8Z7 je napisao/la:
24 jul 2023, 14:56
Jao Bože dragi, pored Kopića, Simundže, Kovačevića oni opet Husrefa. Ne daj Husrefa Igmane, ne daj! Neka te dole.
Mislis da bi iko od tih pobrojanih dosao bez obzira na finansije?!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 24 jul 2023, 15:07

samo da krava ode i da klub prodise normalno
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, muhamedhulk, Pena, riki46 i 24 gosta.