Brate ovo je društvo koje njeguje kult ličnosti. Umjesto da pravimo sistem (koji će izbaciti jake pojedince) u svim porama društva, tako jačamo državu...mi stalno prizivamo imena, a ne ideje.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2023, 12:56Stvarno ne razumijem ljude koji opet prizivaju Husrefa i koji su toliki mazohisti da bi sve opet gledali iznova i iznova.
Izdržao bi eventualno do polusezone i onda ide sukob s pola svlačionice, jer naravno ne zna da komunicira normalno s igračima. Nemoj samo da me citiraju debili s onom izlizanom "pa manekenima i treba tako samo psovati majke". Ne treba, niti je normalno, pogotovo za jednog trenera, a niko to neće trpiti. Ni ja ne neću kad dođem na posao da mi šef psuje majku, familiju, djecu i ostale stvari, jer logično ja tu neću onda da radim i tu se stvara sukob za čas.
Isto tako, muka mi je kad pročitam "jedini Husref može voditi FKS, jedino Osim može voditi Želju" i slične debilane. Prestanite biti debilni s tim željama o povratku likova koji su milion puta bili tu, koji su milion puta otišli, koji su milion puta napravili haos u svlačionici, koji nemaju ništa novo da ponude i koji su prevaziđeni. Svaka čast Husrefu na titulama, dobar trener za našu ligu i to je sve. FKS MORA da teži boljem i modernijem, u svakom aspektu njegovog djelovanja.
ANTE ŠIMUNDŽA!
Preživjeli smo jednog od najvećih diktatora 20.stoljeća i dan danas imaš ljude koji plaču za njim, iako se kafa i odjeća kupovala u Trstu. (bez obzira što je bilo nekih finih stvari).
Oskudni smo sa kadrovima u bilo čemu, a danas je znanje jako skupo u poslovnom svijetu.