FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja mu dajem do zime da ce ostati na klupi sve preko toga je premija
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Mirvić očigledno nema pojma o fudbalu, možeš ti kršiti koliko hoćeš novca ali džaba. Ovo je potez da se izmiri sa Hordama i da dobije navijače na svoju stranu očigledno zna koliko se cijeni Husref među navijačima. Međutim to nije razlog da ga vratiš pored toliko silnih imena ti baš njega.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Sretno Husrefe!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najbolje dati opet neki 3-4 godine ugovor. da moze nakon pola godine dobiti sve pare od jednom.
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 24 jul 2023, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
televisia presenta.. jesmo naludjiSamozdravlje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:39+1
Ne treba mi info za godišnju, dok ne dođe NOVI, NOVI trener .
preostaje nam da se ujedemo za .... sutimo i molimo Boga da sve bude ok, da Husref to poslozi, ne psuje igracima i smanji tvrdoglavost svoju. I nek da nekom djetetu sansu, ne voli djecu valjda im ne moze psovati..

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Drzi se ti hamburgera i medicinske opreme Mirva, ovo definitivno nije za tebe. Maloumna osoba ne bi postavila oda dva trenera zaredom u 2023 godini. Gasi sve
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na pregovorima će biti ubrzo radi plate i to a rado bi sjeo na klupu FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
braco, jel sebi iko postavio pitanje, DA LI NEKO ZELI UOPSTE da preuzme klupu 7 dana pred prvenstvo. Gdje nije jasna situacija s podrskom klubu? Gdje ne znas ni doci do stadiona.. Mozda je Husref jedini sposoban da bez ustrucavanja odmah pokaze rezultat?
- 1 9 4 6 -
2023 godina i nije dosta sto opet Musemic dolazi. sada jos moras i platiti Igmanu sto ti dolazi Musemic.
ima Musemic insta profil?

ima Musemic insta profil?

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Niko ništa ne izmišlja. Husref ima takvo ponašanje i prva asocijacija na njega je to. Uprava je onomad stala iza njega kad smo osvojili duplu, da nije, davno bi on bio bivši. Zakačio se s pola svlačionice, Stanojević je išao i žalio se Upravi. Opet kažem, niko neće trpiti da mu se psuje majka, familija, dijete, mrtvi i ostalo.
Nemam ja ništa protiv Husrefa, sad neka dođe što se mene tiče, za ligu je on dobar trener. Za sve ostalo, to pokazuje da mi ništa ne napredujemo i da smo ostali na onom nivou kao i ranijih sezona. Sve po šablonu, već mogu predvidjeti šta će se događati. Ne razumijem ni Musemića koji će opet pristati da se vrati. Svašta.
Žao mi te Mirviću, ogromna si fudbalska analfabeta, nažalost. Ovo više nema smisla ni nešto ozbiljnije komentarisati, vazda ćemo ostati mahalski klub. Hajde što je Mirvić paglu, ali ovdje je pola raje glupo do bola. Niko ne gleda širu sliku, već samo svrršavaju na to da se uzme ove godine titula, a hoće li biti raspad naredne, yebe se.
Zadnja izmjena: GalileoGalilei, dana/u 24 jul 2023, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
Jel neko misli da Husref nece forsirati Dalkana? 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ja usrivoja zvezdaskog nikad ne bojkotujemGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:21@BordoBBoja hoćemo li zajedno u bojkot usrivoje?Nakon ispadanja od Torpeda, trener Sarajeva Mirza Varešanović dobio je otkaz.
Predsjednik FK Sarajevo, Ismir Mirvić krenuo je u potragu za njegovim nasljednikom.
Na stolu je imao nekoliko trenera, a prema svemu sudeći odlučio se za Husrefa Musemića, sa kojim bi večeras trebao imati sastanak oko finalnog dogovora.
Bude li sve ok, novi trener Sarajeva će biti Husref Musemić.
Ono sto sam narkomanu lajao je kamilica u odnosu na taldziju
- Shategabri
- Kontakt:
Husref možda nešto i napravi ove sezone, možda osvoji titulu i to je plafon.
Je li to loše? Nije.
Al je pitanje šta naredne sezone.
Ne znam ni što ovo Husrefu treba poslije onakvog zadnjeg rastanka.
Doduše, prije toga je otjeran, pa se vratio.
Ne znam šta da kažem iskreno.
Je li to loše? Nije.
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaki trener je forsirao Dala, očito nije do toga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma daj druze ne zajebavaj me. Vjerujem da zainteresiranih ima, pogotovo ovih mladjih. Pricamo o nekom napretku i onda Husrefa pregazenog dovode da bi se uvukao Hordama u supak. Za pola godine ce vam sve jasno bit. Jedino sto je pozitivno je da je bolji od Mirze, al to smo i svi mi na forumu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:42braco, jel sebi iko postavio pitanje, DA LI NEKO ZELI UOPSTE da preuzme klupu 7 dana pred prvenstvo. Gdje nije jasna situacija s podrskom klubu? Gdje ne znas ni doci do stadiona.. Mozda je Husref jedini sposoban da bez ustrucavanja odmah pokaze rezultat?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
treci put, mislio sam da fkt vise ni mrtav nece doci na nasu klupu. Ali ocito ima neke druge planove, hajde Husrefe ebes mu materShategabri je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:44Husref možda nešto i napravi ove sezone, možda osvoji titulu i to je plafon.
Je li to loše? Nije.
- 1 9 4 6 -