Sa stegnutim rukama nam uzeo 120k, koliko li ce tek s odrjesenim
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Je.bo. Te Tito, da nema Sarajeva ovi portali ne bi imali sta pisati, a ni ostali navijaci po drugim temama sta pisati.

JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Koliko mi je drago sto dovodimo naseg najtrofejnijeg trenera, jos mi je draze sto se hahari poput nazorusro, Zukanovica, ovog bordohadalja i slicni jedu iznutra 

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Jel zavrsen bojkot.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma psuje i uglavnom je žrtva neki domaći igrač, po mogućnosti omladinac.GalileoGalilei je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:43Niko ništa ne izmišlja. Husref ima takvo ponašanje i prva asocijacija na njega je to. Uprava je onomad stala iza njega kad smo osvojili duplu, da nije, davno bi on bio bivši. Zakačio se s pola svlačionice, Stanojević je išao i žalio se Upravi. Opet kažem, niko neće trpiti da mu se psuje majka, familija, dijete, mrtvi i ostalo.
Nemam ja ništa protiv Husrefa, sad neka dođe što se mene tiče, za ligu je on dobar trener. Za sve ostalo, to pokazuje da mi ništa ne napredujemo i da smo ostali na onom nivou kao i ranijih sezona. Sve po šablonu, već mogu predvidjeti šta će se događati. Ne razumijem ni Musemića koji će opet pristati da se vrati. Svašta.
Žao mi te Mirviću, ogromna si fudbalska analfabeta, nažalost. Ovo više nema smisla ni nešto ozbiljnije komentarisati, vazda ćemo ostati mahalski klub.
Ne znam što neko ima potrebu da izmišlja stvari

Koševo Zapad
Hajde drago mi je sto cete se ti i tvojih 400-500 kolega sa sjeverne tribine vratiti i bodriti klub u borbi za evropu
BordoBBoja je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:57Sa stegnutim rukama nam uzeo 120k, koliko li ce tek s odrjesenim

Šta fali, samo nas je jednom tužio, ipak voli FKS više od života

I ti moderni treneri više? Ko su? Polovnjaci iz Hrvatske?MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:55Kao što sam pisao i prije, Husref je top trener za jednu polusezonu, baš se treba dosta stvari poklopiti da on izgura sezonu.
Njegova najveća vrlina je uvijek bio autoritet ali jednostavno ne vidim neki napredak na europskom planu kad je on u pitanju.
Više sam za modernije trenere koji imaju nekog iskustva vani.
Osvoji par puta ligu, otvorit će ti se put jendom za grupu KL. Realno Husref je tata za ovu ligu i sviđa mi se što zagalami na igrača. Bolje i on nego neki tamo balansero.
Ima tim, poznaje ligu, titulu zna osvojit. Bujrum Husrefe obraduj nas duplom krunom.
🇵🇸
Pošteno, sve ono što mu istok opsuje, Husref može goreLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:53![]()
ako nista ebace dalu majku majcinu kad vidi bravure. Proci ce gore nego Dusan pa nek mase usima
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma necemo mi maknuti dalje od ove zabokrecine i osvajanje titula svako 5 godina.
Jednostavno imamo izgleda glupe rukovodece ljude koji donose najgluplje odluke sto mogu. Cuj Husref u 2023 godini tito te yebo.
Jednostavno imamo izgleda glupe rukovodece ljude koji donose najgluplje odluke sto mogu. Cuj Husref u 2023 godini tito te yebo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
I onda se ocekuje neki napredak u evropi ili generalno u klubu, new era je to

Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ga pitarluk otjerao već smo tad imali veoma neprofesionalne igrače, to je njemu presudilo. Njegovi rezultati su bili ok minus ono ispadanje iz kupa na domaćem terenu. Tada je preko pola ekipe bilo takvo, sada nemaš tih igrača, eventualno 2-3 i to je to.keli je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:57Ja se smijem kladit da bi ti treneri ovdje dobili nadimak i postali predmet sprdacine za mjesec dana. Znamo mi svi kakvi smo i da su mizerne sanse da kod nas klikne neki takav trener. Pa bio nam je Kodro prije 10 godina igralo se fino pravile akcije licilo je to na nesto ali ga pitarluk otjera. mi i dugorocne staze ne idemo nikad jedno uz drugo jednostavno dok se ne promijeni sredina toga nece biti ne pravimo se ludi.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:55Kao što sam pisao i prije, Husref je top trener za jednu polusezonu, baš se treba dosta stvari poklopiti da on izgura sezonu.
Njegova najveća vrlina je uvijek bio autoritet ali jednostavno ne vidim neki napredak na europskom planu kad je on u pitanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ismir s husrefom spasava ajlu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoBBoja
- Kontakt:
Usro se cesce od Lesija vrati
Ima li u ovom klubu iko normalan? **** vas šibicarski treneri.
iza koga je stao pitarluk? iza kodre ili igraca?MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:00Nije ga pitarluk otjerao već smo tad imali veoma neprofesionalne igrače, to je njemu presudilo. Njegovi rezultati su bili ok minus ono ispadanje iz kupa na domaćem terenu. Tada je preko pola ekipe bilo takvo, sada nemaš tih igrača, eventualno 2-3 i to je to.keli je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:57Ja se smijem kladit da bi ti treneri ovdje dobili nadimak i postali predmet sprdacine za mjesec dana. Znamo mi svi kakvi smo i da su mizerne sanse da kod nas klikne neki takav trener. Pa bio nam je Kodro prije 10 godina igralo se fino pravile akcije licilo je to na nesto ali ga pitarluk otjera. mi i dugorocne staze ne idemo nikad jedno uz drugo jednostavno dok se ne promijeni sredina toga nece biti ne pravimo se ludi.MortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 15:55Kao što sam pisao i prije, Husref je top trener za jednu polusezonu, baš se treba dosta stvari poklopiti da on izgura sezonu.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.