FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobar je Hus. Nije idealan izbor ali je u ovom trenutku mnogo bolje rješenje od Mirze Varešanovića. Mislim da će u početku njegov dolazak imati neki vid pozitivne reakcije i dobrih rezultata, a koliko će trajati vidjet ćemo. Ako bude promjena i na čelu kluba, pa umjesto postojeće direktorice dođe neko novo lice, ne vidim razloga zbog čega navijači trebaju biti nezadovoljni. Nije to neko idealna situacija, ali budimo realni, šta je uopće idealno u našoj državi.
Ako je tako onda “gasi mjesalicu, motaj kablove”! Sve postaje besmisleno..obrijanopile je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:42Necemo drug, sigurno ti kazem iskopati nikoga, mi smo mahalski klub. Nama vlasnik podilazi, pojedinim, navijacima na nagovor Ajle i dovodi istrosenog Husrefa da bi kao nesto napravio. Onaj intervju sa Topicem je meni dosta rekao, Mirvic je fudbalski diletant koji ne zna gdje goni. Kuća se pravi od temelja, a nama je tem Mirvic, Ajla i da Allah sacuva Husref.badboy je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:38Uz svo veliko i duzno postovanje prema Husrefu za sve sto je napravio ili nije za klub, postaviti ga sad opet za SSF-a, nakon svega, bi bio vrhunac diletantizma ili cak sizofrenije.
Samo neko ko nije radio do sad ovdje i BIH i koga jos forumski fudbalski magovi nisu otkrili, ce bar meni, biti znak da se nesto naucilo iz predhodnog perioda i da oni ili onaj koji vodi sve ovo zaista zeli da okrene list i da klub krene naprijed u svakom pogledu.
Kad je mogao Zrinjski “izmislit” Jakirevica, pa onda “iskopat” Rendulica, valjda smo i mi konacno sposobni za nesto slicno - na ovaj roster ne treba nam vise….
Ja se ipak nadam i logicno bi bilo da Mirvic ipak uci, kao i ljudi oko njega. Nazalost na greakama ali uci, i pare ne baca bezveze..
Avw ce bit jasnije za dan-dva mozda i prije
E
-
- Kontakt:
Evo jos jedno pasce sto je lajalo za spidermana sta je nema vam vise ljubimaca u klubkenoHZ je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:23Kao što nisam očekivao MV za trenera, i ovaj izbor Hursefa me šokirao. Neću mu halaliti što je uzeo pare od kluba kad nije bilo za kifle/viršle. O njegovim rezultatima i uspjesima ne treba govoriti. Ali godina 2023 opet Husref, pa ima li pomaka ikakvog? Tačno ovaj Mirvić ne zna šta radi, pa brate mili ako daješ tolike pare na igrače, pa odriješi kesu i dovedi neko strano trenersko ime da napravimo iskorak, a ne opet Husref.
Pusti vas mirvic niz vofu i jos nogama ugaza
Kmr kme
Jedva cekam da pocne bogarat Viverosu i Kyeremehu. Sreca nista ga nece razumijeti
Zasto Zrinjski nije doveo Sliskovica nakon Jakira, nazalost to je ta razlika izmedju nas i njih.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 jul 2023, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne znam cemu vrijedanje covjeka.
I za i protiv njega sam, ima dobrih i losih stvari.
Ps.
Rastavio nas u zadnjem kolu sa Igmanom...
Ps.
Kada napišem da nas ljudi zaobilaze zbog stalnih tjeranja, onda me nazivaju raznim imenima i sve mi se psuje. Nismo mi za bolje i tačka, poštujem Husrefa i ima moju podršku ( ako dođe ) ali da sam na njegovom mjestu nebi dolazio.
- napoleon72
- Kontakt:
Ista mantra se vrtila i za Mirzu onda. Kao, nije niko htio, obavili razgovore, bla bla. Bazen trenera imas na raspolaganju. Kako nas je Vinko onda htio preuzet kad je prethodni trener s prvog mjesta otjeran, Sablic nas htio uzet kad su mu svaki dan ljudi s priprema isli, nije znao koga ima na raspolaganju..? A sad kao nece, nece niko da vodi roster vrijedan 10 miliona i da ima platu 50 hiljada maraka. Jah.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:46Ma brate cijenim te ko realnog ovdje, ali nije ali NIJE moguce da nas niko nece pa kao zato Husref. Daj ba pare i doci ce ko hoces, prvenstvo nije ni pocelo, poslije prvog kola imas pauzu, sasvim dovoljno vremena da upoznas ekipu nesto svoje ubacis. Osim toga igracki smo popunjeni dobro.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:27pa ljudi nije problem platiti trenera. Hoce li taj trener da preuzme klupu, bude sikaniran, otjeran i karijera lagano u rikverc ide. Ti mladi strucnjaci pogotovo, grade CV i idu dalje. Ja sam nesto uvjeren da se potencijalni kandidati nisu htjeli upustiti u ovu avanturu.
Nema potrebe da dramimo.
Kad budemo i ako budemo nekad igrali u euro takmicenjima, vidjet cete onda trenerska imena. Ljudima nije gust ni neki prevelik uspjeh odnijeti 3 boda s Polica
Na hajr i na dobro, ali fakat Ismir sa Mirze na Husrefa, nije mi dobro.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Znaci sve ostaje isto, do skora bili Mirzini "sendvicari", sad ce biti Husovi i Rundini "burekdzije"...

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 24 jul 2023, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Tako nekako..Senner je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:49Da ne masiram s Husrefom, za i protiv.
Kao što sam i rekao, neće niko, to je problem.
Nestabilna smo sredina, puna neke negativne enrgije, svi bi nešto da odlučuju, a to ne mogu ni kod kuće, istok ko istok, sjever ko sjever pali i drugi su palili, dosta smo mi navijači ovdje imali utjecaja.
Neokupana sirotinja iz doline dugova sada ima motov više: kao svi kao jedan, ratnici, pišu se pisma, plače se, puše **** jedni drugima zbog jedinstva i snage, evropa priča o njima al u kurcu i kakve se mitomanske bljuvotine nećemo pročitati ali do nas je jbg...
Davno smo postavili neke standarde, a sada imam osjećaj i pored keša da ne znamo, isto kao da dobiješ na lutriji 10 miliona i sve potrošiš na drogu i kurve, a moga si uzeti par stanova za rente (stan na dan), apartmane na moru, otvoriti Renta Car, kupiti par novih kamiona uposliti ljude, dati dobre plate i baviti se transportom robe u EU, biti hadžija.
Valjda na dobro izadje, ne znam više nisam majke mi. Nije više čovjek ni bjesan, više tužan u pm.
Pa nas je rastavio svako ko nas je napao.johntravolta123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:51Ne znam cemu vrijedanje covjeka.
Ps.
Koliko puta je Husref smjenjen a da smo u tom trenutku bili 1 ili 2 na tabeli? Ako nekom nije mrsko da nadje,ja se sjecam 3 puta a mozda sam i fulio
Ove godine smo dernek pravili zbog cetvrtog mjesta

Ove godine smo dernek pravili zbog cetvrtog mjesta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mirvicu ti s konja na malo manjeg konja. Nek nam je Bog na pomoci, ali sta je tu je, treba ga podrzati, ali je ovo za tobejarabi
Ovo ti je pravi dokaz i za Mirzu da ga je Ismir doveo, kakva Ajla kakvi bakraci. Zato sam uvijek i govorio da je bojkot besmislen, jedino se Ismir moze bojkotovati, SVE on vuce. Sve njegove odluke.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:51Ista mantra se vrtila i za Mirzu onda. Kao, nije niko htio, obavili razgovore, bla bla. Bazen trenera imas na raspolaganju. Kako nas je Vinko onda htio preuzet kad je prethodni trener s prvog mjesta otjeran, Sablic nas htio uzet kad su mu svaki dan ljudi s priprema isli, nije znao koga ima na raspolaganju..? A sad kao nece, nece niko da vodi roster vrijedan 10 miliona i da ima platu 50 hiljada maraka. Jah.nokee je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:46Ma brate cijenim te ko realnog ovdje, ali nije ali NIJE moguce da nas niko nece pa kao zato Husref. Daj ba pare i doci ce ko hoces, prvenstvo nije ni pocelo, poslije prvog kola imas pauzu, sasvim dovoljno vremena da upoznas ekipu nesto svoje ubacis. Osim toga igracki smo popunjeni dobro.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:27pa ljudi nije problem platiti trenera. Hoce li taj trener da preuzme klupu, bude sikaniran, otjeran i karijera lagano u rikverc ide. Ti mladi strucnjaci pogotovo, grade CV i idu dalje. Ja sam nesto uvjeren da se potencijalni kandidati nisu htjeli upustiti u ovu avanturu.
Nema potrebe da dramimo.
Kad budemo i ako budemo nekad igrali u euro takmicenjima, vidjet cete onda trenerska imena. Ljudima nije gust ni neki prevelik uspjeh odnijeti 3 boda s Polica
Na hajr i na dobro, ali fakat Ismir sa Mirze na Husrefa, nije mi dobro.
Nece da prepusti sportski dio nikome, jer su mu Dudic i Hadzija zgadili zivot.
Postali smo gori od Hajduka moj Senneru, šta je ovo ovako.Senner je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:49Da ne masiram s Husrefom, za i protiv.
Kao što sam i rekao, neće niko, to je problem.
Nestabilna smo sredina, puna neke negativne enrgije, svi bi nešto da odlučuju, a to ne mogu ni kod kuće, istok ko istok, sjever ko sjever pali i drugi su palili, dosta smo mi navijači ovdje imali utjecaja.
Neokupana sirotinja iz doline dugova sada ima motov više: kao svi kao jedan, ratnici, pišu se pisma, plače se, puše **** jedni drugima zbog jedinstva i snage, evropa priča o njima al u kurcu i kakve se mitomanske bljuvotine nećemo pročitati ali do nas je jbg...
Davno smo postavili neke standarde, a sada imam osjećaj i pored keša da ne znamo, isto kao da dobiješ na lutriji 10 miliona i sve potrošiš na drogu i kurve, a moga si uzeti par stanova za rente (stan na dan), apartmane na moru, otvoriti Renta Car, kupiti par novih kamiona uposliti ljude, dati dobre plate i baviti se transportom robe u EU, biti hadžija.
Valjda na dobro izadje, ne znam više nisam majke mi. Nije više čovjek ni bjesan, više tužan u pm.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Koga je vodio Husref Musemic od dana kada je uzeo 130 000 KM otpremnine do danas?
Zrinjski moze zadovoljno da trlja ruke, opet titula bez konkurencije. Mirvic ocigledno nema blage veze, pod njim necemo biti nista osim povremeni turiste u evropi sa 3. ili 4. mjesta gdje ce nas opet neko torpedirati.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mrs **** ti pas mater vise dosadnu seljacku to tebe ba pita za sta i ko ce tebi pasti u ocima dok iz svog zaseoka piskaras po cjele dana o Sarajevu.
Ionako ti je dolazak na stadion ekskurzija.
Klub kao sto je Sarajevo, sa takvom historijom, sa takvom bazom navijaca, gdje je svake godine cilj titula, kup, iskorak u Evropi, sa takvim finansijama gdje placas obestecenja, kad pogledas roster, kakve samo igrace imas, i da povjerujem u pricu "niko nas nece" al u qrcu krasnom, prob je sto ocito trenera bira covjek koji ocito pojma nema o fudbalu i tjt.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 24 jul 2023, 17:02, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja sam neki dan pisao pa da se ponovim, nijedan normalan trener koji drzi do sebe nece nam doci iz najmanje dva razloga,a to su:
1. Zbog obaveze da forsira Dala da bi ga Ismir lakse i sto skuplje prodao, a sam je rekao da je to prioritet.
2. Zbog toga sto klub vode nestrucne osobe i nema nikakvog sistema ni plana, ozbiljni ljudi to vide i samo kazu NE,tako da u tom dijelu nisu pare uopste kamen spoticanja vec neozbiljnost.
Nisam za Husrefa nikako, ali je vjv procjena da on moze sada napraviti neki ad-hoc rezultat i ‘izmiriti’ Ismira sa navijacima.
Ismir mi lici na neko odraslo dijete koje se igra fifa managera samo umjesto play stationa kupio frajer sebi pravi klub.
1. Zbog obaveze da forsira Dala da bi ga Ismir lakse i sto skuplje prodao, a sam je rekao da je to prioritet.
2. Zbog toga sto klub vode nestrucne osobe i nema nikakvog sistema ni plana, ozbiljni ljudi to vide i samo kazu NE,tako da u tom dijelu nisu pare uopste kamen spoticanja vec neozbiljnost.
Nisam za Husrefa nikako, ali je vjv procjena da on moze sada napraviti neki ad-hoc rezultat i ‘izmiriti’ Ismira sa navijacima.
Ismir mi lici na neko odraslo dijete koje se igra fifa managera samo umjesto play stationa kupio frajer sebi pravi klub.
Trenutno korisnika/ca: svrakino1921 i 20 gostiju.