FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 24 jul 2023, 16:23

Dokaz ako Husref preuzme klub da se ne razmislja sta uradit vec koliko cu zaradit kolikaje pkata i kolika je kluzula..

Evo da je husref kvalitet koji moze napravit nesto sa trenutnim igrackim kadrom, on mora uzet u obzir kakav je ambijent okolo kluba

Hz vs mirza dojuce hz vs ajla hz vs husref mora znat da 60% ljudi nece bit za njega radi proslosti radi trenutnog ambijenta i zelje navijaca (vecine) za tipove i hrvaske prve lige tipa Zelic bjelica jakirovic kodro garcia..

Husref jeste bolji trener od mirze imace bolju podrsku nego mirza (vratice se hz) al nista znacajno

Nisam za Husrefa, husref ako imalo ima mozga nebi treba ni razgovarat a ne da pomisli da preuzme

kenoHZ

Post Postao/la kenoHZ » 24 jul 2023, 16:23

Kao što nisam očekivao MV za trenera, i ovaj izbor Hursefa me šokirao. Neću mu halaliti što je uzeo pare od kluba kad nije bilo za kifle/viršle. O njegovim rezultatima i uspjesima ne treba govoriti. Ali godina 2023 opet Husref, pa ima li pomaka ikakvog? Tačno ovaj Mirvić ne zna šta radi, pa brate mili ako daješ tolike pare na igrače, pa odriješi kesu i dovedi neko strano trenersko ime da napravimo iskorak, a ne opet Husref.

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 24 jul 2023, 16:23

n0dix je napisao/la:
24 jul 2023, 16:21
BordoBBoja je napisao/la:
24 jul 2023, 16:13
Jel pustio suzu radosnicu?
Zna li se sta
Kakav si ti kloc, baš pravi navijač plavih!
Za sve nas usrvoje je taldzija

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 16:24

Spahic98 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:21
Ako pišete po čitav dan o Gonzalo Garcia i slična nemoguća imena,onda morate biti razočarani.
A realnost je da je Husref naša najbolja opcija.
Mirvic nije Abramovic da može dovoditi neke mlade dokazane trenere poput Garcie.
A Simudža nije nikakav mega trener šta god da neki napišu.

On voli Sarajevo pravi je hordaš Husref Musemic je jedan od nas!
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 24 jul 2023, 16:25

Ne bih bio u kozi mladunceta i rektalnog alpiniste. Konacno dolazi neko ko ce im objasniti kako stoje stvari.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 jul 2023, 16:25

Jedno je sigurno, kod Husrefa nece igrat Dalara i slicne smlate

JVVVST
Kontakt:

Post Postao/la JVVVST » 24 jul 2023, 16:25

Deen je napisao/la:
24 jul 2023, 16:13
joker90 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:06
Zamislite da vam je neko tamo krajem 2022. godine rekao da dolazi Mirza za trenera, pa nakon njega Husref u 2023. kao nasljednik. Da li biste pomislili da je rijec o losoj sali?
The definition of insanity is doing the same thing over and over and expecting different results. Sarajevo ti je insanity :D neznamo popravit greske, neki plan napravit, da naucimo iz greske, nista novo, uvjek isto daj nam legende 100 puta pa cemo ih otjerat pa dovesti pa otjerati pa dovesti pa otjerati i tako u krugu dalje dok mirvicu nestaje novac :D
Ne kontam, jesil ti glup il sta?

Ne trebaju nam "different results" trebaju nam apsolutno isti rezultati, u pitanju je najtrofejniji trener u historiji naseg kluba.
Ja volim volim volim samo tebe...

BŽKŠ

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 24 jul 2023, 16:25

GalileoGalilei je napisao/la:
24 jul 2023, 16:18
Poslije Husrefa, treba šansu dati Dženisu Čosiću. Poslije njega, vidjeti gdje su i šta rade Almir Hurtić, Čala, Uščuplić, te Jović. Ukoliko to ne upali, ostajemo na dva jokera u vidu Vasoskog i Dudića.

Džaba i pare, marketing, Adidas, kad neko nema pojma o materiji. Ne do bog da neko od naših klubova imaju uslove kao mi, satrali bi nas za sezonu.
Svaka ti je zlatna, vrlo malo ih takvi sto su realni 👍
Pa zrinjski ako bude uspijo u grupe to je to znaci ljudi ce nam bjezati, oni ce toliko puno novca dobiti, pa njihova ekipa odmah ce vise vrijediti, pa vec vidis kako savez stima zrinjskom vec se odgadaju utakmice, tako da ako zrinjski bude u grupu, its over kako bi rekao starleta mirvic :D
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 24 jul 2023, 16:26

S obzirom da
Ove sedmice pocinje liga, ne znam kolko se moglo ocekivat ista ozbiljnije, nije da je bas Husref tu da gasi pozar, al vjerujem da i ako je bilo nekih trenera u prici neku nisi prihvatili zbog cinjenice da imaju par dana da se upoznaju sa svim i svacim…

Husfer sigurno najbolji poznavaoc lige i trenutnog rostera od svih pomenutih trenera, al otom potom ostat cu vise neutralan po pitanju njega…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 16:27

pa ljudi nije problem platiti trenera. Hoce li taj trener da preuzme klupu, bude sikaniran, otjeran i karijera lagano u rikverc ide. Ti mladi strucnjaci pogotovo, grade CV i idu dalje. Ja sam nesto uvjeren da se potencijalni kandidati nisu htjeli upustiti u ovu avanturu.
Nema potrebe da dramimo.
Kad budemo i ako budemo nekad igrali u euro takmicenjima, vidjet cete onda trenerska imena. Ljudima nije gust ni neki prevelik uspjeh odnijeti 3 boda s Polica
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 24 jul 2023, 16:27

Mirvicu, ako ovo čitaš, goni se u k.u.r.ac ti i Husref. Očito da nemaš ni viziju, a ni blage veze kako i sta radis. Umjesto da se otkaz dao Mirzi odmah na kraju sezone, ti si mu dao podršku, a onda mu daješ otkaz na početku ove sezone i mislis dovesti nekog normalnog trenera, a dovedeš ovog ublehasa i placipicku. Je.bi se ti i on. Za nas je Zrinjski Barselona
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 24 jul 2023, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Evo i oni tebe selame!

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 24 jul 2023, 16:27

24 jul 2023, 16:15
Haver ! je napisao/la:
24 jul 2023, 16:10
Ako je trenerov (Husrefov) kratkorocni uspjeh titula, dabogda nam takvi dolazili svake druge godine. Ako uspjeh FUSBALSKOG kluba nije trofej, sta je onda ? Broj pratitelja na Instagramu ? Personalizovani dres ? Vatrice na Snapchatu ?
Kako ste vi skućenih pogleda tito dragi.. Evo dođe Husref po šesti put nazad, uzme ligu, dobiješ instant rezultat i naredne godine ga šutneš? Šta si dobio, jedan trofej, a to što se ćeš se raspasti naredne sezone opet i što ćeš opet tražiti trenera, blamirati se u Evropi, eventualno neki sukob u svlačionici, to ništa jel?

Nas i naš mentalitet je najbolje opisao Kodro u podcastu. Kakvi mi i duže staze, planovi, sistemi i slično, mi smo samo za mahale i seljačkog pristupa.
Procitaj jos mojih postova pa ces vidjeti da ne navijam da Husref bude trener, ali me nervira kad neko napise STA CE NAM HUSREF, UZECE TITULU I NISTA… Kako je to nista ? Evo proslo je 300 trenera kroz klub pa kako to nijedan nije donio instant titulu ? Znaci po takvoj logici bolje tavoriti ovako 4-5 mjesto u ligi sa nekim trenerom koji je mozda podoban za iskorak ? To sto smo se blamirali po evropi sa njim je sto ti dodje ekipa poput Atalante koja je tih godina igrala medju najljepsim i najefikasnijim fudbalom u Evropi, dok ovi drugi treneri ne mogu doci do evrope, ili se blamiraju protiv evropakog sljama.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 jul 2023, 16:28

Husref i strani igrači u ekipi :urnebes:

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 24 jul 2023, 16:28

Napapijri je napisao/la:
24 jul 2023, 16:25
Ne bih bio u kozi mladunceta i rektalnog alpiniste. Konacno dolazi neko ko ce im objasniti kako stoje stvari.
Dolazi neko ko ce im kulturno psovat mrtve, pedagog nas
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 jul 2023, 16:28

Kamo sreće da je Husref došao a ne Mirza sad bi se pisalo o drugom pretkolu i ganjanju duple krune...

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 24 jul 2023, 16:28

nokee je napisao/la:
24 jul 2023, 16:17
Ode ovo sve u 3 lijepe ba. Ja sam uvijek bio za podrsku Mirvicu i sad sam. Ali on blage veze nema sta radi niti se razumije lik u fudbal. On luta bukvalno vec skoro 2 godine.
Ovo imenovanje (ako bude) Husrefa mu je neko rekao da jedino s njim mozemo osvojiti titulu, pa kao hajde i to da pokusam, kad sam sve pokusao.
Da me ebes sa Mirze na Husrefa, tobejarabi.
Od mene uvijek respekt za Musemica ali zar nije vrijeme davno bilo za nesto modernije, za neki drugi pravac..
Bilo je modernije sve poslije njega,pa najveci uspijeh nam bio 3-4 pozicija.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jul 2023, 16:29

Haver ! je napisao/la:
24 jul 2023, 16:27
24 jul 2023, 16:15
Haver ! je napisao/la:
24 jul 2023, 16:10
Ako je trenerov (Husrefov) kratkorocni uspjeh titula, dabogda nam takvi dolazili svake druge godine. Ako uspjeh FUSBALSKOG kluba nije trofej, sta je onda ? Broj pratitelja na Instagramu ? Personalizovani dres ? Vatrice na Snapchatu ?
Kako ste vi skućenih pogleda tito dragi.. Evo dođe Husref po šesti put nazad, uzme ligu, dobiješ instant rezultat i naredne godine ga šutneš? Šta si dobio, jedan trofej, a to što se ćeš se raspasti naredne sezone opet i što ćeš opet tražiti trenera, blamirati se u Evropi, eventualno neki sukob u svlačionici, to ništa jel?

Nas i naš mentalitet je najbolje opisao Kodro u podcastu. Kakvi mi i duže staze, planovi, sistemi i slično, mi smo samo za mahale i seljačkog pristupa.
Procitaj jos mojih postova pa ces vidjeti da ne navijam da Husref bude trener, ali me nervira kad neko napise STA CE NAM HUSREF, UZECE TITULU I NISTA… Kako je to nista ? Evo proslo je 300 trenera kroz klub pa kako to nijedan nije donio instant titulu ? Znaci po takvoj logici bolje tavoriti ovako 4-5 mjesto u ligi sa nekim trenerom koji je mozda podoban za iskorak ? To sto smo se blamirali po evropi sa njim je sto ti dodje ekipa poput Atalante koja je tih godina igrala medju najljepsim i najefikasnijim fudbalom u Evropi, dok ovi drugi treneri ne mogu doci do evrope, ili se blamiraju protiv evropakog sljama.
atalanta fkt nikad jaca nije bila i bila u strasnom usponu. Samo da se hoce malo prilagoditi i Husref, trebao bi mu neki opasan pomocnik pored Cosica....
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 jul 2023, 16:29

Narod koji je izmedju hordi i mirze stao na stranu zalizanog kera NE ZASLUZUJE BOLJE

Ajde sefe potpiši na 15 godina nek crknu od muke❤️
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jul 2023, 16:29

Bosniak10 je napisao/la:
24 jul 2023, 16:28
Kamo sreće da je Husref došao a ne Mirza sad bi se pisalo o drugom pretkolu i ganjanju duple krune...
:rol: :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], Hajdeee, insimadop, laznokrilo, rimljanin90 i 65 gostiju.