FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Svi na KOSEVO, bude li ko srao nabit ga na ****, IDEMO SARAJEVO MOJE. Jedinstvo nam treba sad ili nikad !!! Nek 5 Husrefa dodje ali svi na Kosevo svi kao jedan.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
E neka završi i bojkot. Idemo braćo svi zajedno samo zajedničkim snagama mozemo do titule. Bio Husref ili neko drugi treba podrška, vec u nedjelju ocekujem
7-8 000. Klub iznad svih Vamos Rajvosa
7-8 000. Klub iznad svih Vamos Rajvosa
HORDE ZLA KAO NEKADA JEDINI MOJ SAN ZA NJEGA ZIVIM JA
SAD SMO TU DOSLO JE I TO SPREMITE SE SVI VRATILO SE ZLO OOOO OOOOOO OOOOO

SAD SMO TU DOSLO JE I TO SPREMITE SE SVI VRATILO SE ZLO OOOO OOOOOO OOOOO

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Mi smoo Hordee Zlaaa sa Sjeveraa...
Ti opet ne kontas da neces direktno u grupe dok ne nabildas koeficijent. Kako ga najlakse bildas? Osvajanjem titule prvaka i dobijanjem laksih protivnuka u prvim kolima. Ko je najbolji strucnjak za to? Onaj koji nam treba zasjest na klupu. Win-win. Pusti se engleskih izraza koje ne razumijes.Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:11Ko je reko da osvojit titulu je greska?? Ti ne kontas poentu nikako, Ti mislis na kratko a ne na dugo rijesenje, Osvojit ce se trofej bi cemo svi sretni i sta onda? Dodje evropa i tu su danas svi napredovali vidio si klaksvik i tako dalje, mi u evropi nemamo nikakav napredak, pogledaj u evropi sta ljudi radu, kako je breidablik iz islanda pojeo onu podgoricu a mi se patili protiv njiha u zenici, svi napreduju, vidio si cosmos je izbacio za malo onu sutjesku, a mi da igramo protiv sutjeske mi bi se napatili do bola, ako je husref legenda i najbolji sto nije trenirao negdje drugo van BiH?? Sarajevo tuzla i igman to je to, okey bi ces ti prvak ali ljudi moj evropa je potpuna druga stvar, evropa i bih liga nisu isti, ako hoces da budes samo prvak eto dovedi husrefa, ali za evropa treba ti vise ali vrijeme ce pokazati sve tako da vidimoJVVVST je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:49Znaci svaki put kad je dosao Husref i osvojio trofej, to je greska?Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 16:47
Same thing znaci iste greske radis, istu taktiku imas samo daj nam legende, iste akcije radis, covjece dragi kakav husref i zalizani, jesi ti troll ili sta? ako hoces da sarajevo bude 5% dinamo zagreb treba ti neki mlad moderan trener poput jakirovic ili onaj albert iz olimpije, ovo je 2023 nije 1990, ti si lik ti bi i dzennet upropastio i boga bi skrivio za nista,
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Vidimo se u nedjelju aBd bordo porodico 

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Mrš kujo!!!
-
- Kontakt:
Ma evo ublehe odose,ostaje nam sad sve isto,sa ovakvom energijom koju imamo godinama,pljuvanjem i svim ostalim mjesanjima u sve i svasta necemo nigdje. Sad treba sve odma popljuvat od cistacice do golmana reda radi i tako svaki dan. Treba se i ovdje medju sobom pljuvat,psovat sve od majke,oca,vrijedjat jednostavno bolestan i retardiran narod
Nadam se da nece husrefa, mala kujica se proda za sakicu para
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ajla sretno 

Sarajevo siamo noi
Masala!! Ode tuka, samo sad ne uprskati ovo sa Husrefom po 25x..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sad ce Ken Cho sa LGBT direktoricom
Šalu na stranu,momcima sa sjeverne tribine sretan povratak

Šalu na stranu,momcima sa sjeverne tribine sretan povratak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
2 dobre vijesti, čekamo sad razočarenje za kesoljuba
-
- Kontakt:
Ove sezone Koševo MORA biti najposjećeniji stadion!
Kakvih par dana za FK Sarajevo!!!! Idemo sad dovesti nekog ko zna šta raditi za direktora po mogućnosti legendu kluba možda Čala!
Huk sjevera će se čuti do Grbavice u nedjelju aBd

Huk sjevera će se čuti do Grbavice u nedjelju aBd

Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 24 jul 2023, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
Nek je i ova spodoba otisla... Sad opet gledati pa jos sumnjivije ljude u klub dovesti da se ima sta tjerati.
You are someone else I am still right here