kenozoici i ostali

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
kenozoici i ostali
Pored silnog blamiranja, brukanja i srozavanja ugleda kluba mislim da je sporedno to što navija za prigradski klub.Gomis99 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:10Svega mi ovdje pola svijeta nema pojma ko je sta i ciji posao bio. Zena bila generalni direktor. Kaze covjek daj Calu na to mjesto. Ne vjerujem prosto. Vjerujem i da pola ovih kvazi navijaca nema pojma sta je njen posao bio . Uglavnom neka ide vakat joj je. Najvise joj spocitavam to sto je navijac Zelje. Hvala joj za unaprijedjenje marketinga. Nadam se da ce ostati isti mozda jos i bolji. Raja ni me zna da ona i Mirza skoro od pocetka ne komuniciraju.
U Sarajevu je svakako.Arnelv52 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:12Vidim da još niko nije spomenuo (a meni je velika želja) Jirija Plišeka kao kandidata za neku od pozicija u FK Sarajevu. Ja bih ga kao direktora jer trenutno radi kao sportski direktor u Mlada Boleslav a ne bi bio loš izbor i da ga se dovede na klupu (iako je skoro izvjesno da će Musemić postati novi trener).
U zavrsnoj fazi su pregovori sa Musemicem. Pregovara se samo sa Igmanom oko detalja raskida ugovora.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:15Ima li neki insajder da kaze ima li ista za Garciu i u kojoj se fazi nalaze pregovori sa Husrefom?
hz033 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:17Dajte sad nekog ko ima pojma o fudbalu na mjesto direktora. Ako Hus veceras kaze da za ss, dajte da se napokon radi kako treba. Neznam sta cemo sa ovim Husrefo mrzcimaTacno je da nije neki napredak jer cemo se vratiti na neku staru igru ali ce sigurno biti napredak u disciplini i odnosu prema igri i dresu !!!! Nema kod Husa labavo.
![]()
Koji je vas procenat od Usrefovog ugovora?
Ovu treba kreditnim karticama gadjati
Cuj "novi trener"sonpenn je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:14U Sarajevu je svakako.Arnelv52 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:12Vidim da još niko nije spomenuo (a meni je velika želja) Jirija Plišeka kao kandidata za neku od pozicija u FK Sarajevu. Ja bih ga kao direktora jer trenutno radi kao sportski direktor u Mlada Boleslav a ne bi bio loš izbor i da ga se dovede na klupu (iako je skoro izvjesno da će Musemić postati novi trener).
![]()
FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:19hz033 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:17Dajte sad nekog ko ima pojma o fudbalu na mjesto direktora. Ako Hus veceras kaze da za ss, dajte da se napokon radi kako treba. Neznam sta cemo sa ovim Husrefo mrzcimaTacno je da nije neki napredak jer cemo se vratiti na neku staru igru ali ce sigurno biti napredak u disciplini i odnosu prema igri i dresu !!!! Nema kod Husa labavo.
![]()
Nema kod njega zajebavanja
Hocemo li i njega bojkotovati zbog pljuvanja i psovanja navijaca dok mu drugi skandiraju?FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:19hz033 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:17Dajte sad nekog ko ima pojma o fudbalu na mjesto direktora. Ako Hus veceras kaze da za ss, dajte da se napokon radi kako treba. Neznam sta cemo sa ovim Husrefo mrzcimaTacno je da nije neki napredak jer cemo se vratiti na neku staru igru ali ce sigurno biti napredak u disciplini i odnosu prema igri i dresu !!!! Nema kod Husa labavo.
![]()
Nema kod njega zajebavanja
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Konzerva, mnon46, Noke995, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 82 gosta.