FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav ba Plisek cim on radi za Rundu i ovaj SAD kamp znas kakav je.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Sramotno je da horde zla ovo slave kao pobjedu, a navijali su za poraz prije pet dana
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
Da hocete sa srecom i da se nikad ne vratite na Kosevo!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Psovali mu normalno da će reagovat, ti ne bi reagovao da ti neko psuje? Ne kontam. Ne znam zašto generalizuješ i govoriš u množini vidiš da na ovom snimku ima momaka koji mu pjevaju.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:22Hocemo li i njega bojkotovati zbog pljuvanja i psovanja navijaca dok mu drugi skandiraju?FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:19hz033 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:17Dajte sad nekog ko ima pojma o fudbalu na mjesto direktora. Ako Hus veceras kaze da za ss, dajte da se napokon radi kako treba. Neznam sta cemo sa ovim Husrefo mrzcimaTacno je da nije neki napredak jer cemo se vratiti na neku staru igru ali ce sigurno biti napredak u disciplini i odnosu prema igri i dresu !!!! Nema kod Husa labavo.
![]()
Nema kod njega zajebavanja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bitno je da na svakoj tribini bude ljudi, kombinovano nekih 10-ak hiljada ljudi ili blizu te cifre, da im se pruži podrška od samog starta jer ništa nije izgubljeno, ekipa je i dalje ista. Europu smo halalili u startu ali to ne treba biti prepreka za novu ligašku sezonu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Napapijri je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:17U zavrsnoj fazi su pregovori sa Musemicem. Pregovara se samo sa Igmanom oko detalja raskida ugovora.bordobijelisampion je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:15Ima li neki insajder da kaze ima li ista za Garciu i u kojoj se fazi nalaze pregovori sa Husrefom?

Za bordo bijele bojeeee
I Sarajevo graad
I Sarajevo graad

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jutros je bilo 2259
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ovo nije pobjeda ovo je samo ispravna stvar koju je Mirvic davno trebao uraditi.Mirza_Hordas je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:24Sramotno je da horde zla ovo slave kao pobjedu, a navijali su za poraz prije pet dana
Puno se i inatio pa sada skontao kako stoje stvari i da ne moze tako dalje.
A ti neki hordas slike od tih stavljas, stavljaj kozojebe sa istoka.
Pobjeda je samo jako Sarajevo i to treba da bude svima cilj ali moramo malo meziti i ove sabane da vide da se nece ioak zadnji smijati...
-
- Kontakt:
Pa sta bi bilo da je npr neko drugi ovako psovao?FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:25Psovali mu normalno da će reagovat, ti ne bi reagovao da ti neko psuje? Ne kontam. Ne znam zašto generalizuješ i govoriš u množini vidiš da na ovom snimku ima momaka koji mu pjevaju.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:22Hocemo li i njega bojkotovati zbog pljuvanja i psovanja navijaca dok mu drugi skandiraju?
Al ajde, i da je psovao.
Zar stvarno ovo treba da bude trener kluba ?
Kakvi navijači, takav i klub !!
Koliko mozemo ocekivati raje na stadionu u nedjelju ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
U 2023 godini dovodimo Husrefa na klupu. Sada su bar neke stvari jasnije, od titule ocito nema nista, treba odmah smanjiti ocekivanja i nadati se drugom mjestu koje ipak ne bi trebalo doci u pitanje. Rjesili smo se Ajle i Mirze ali ono sto je najvaznije skontali smo da Mirvic sigurno nece donijeti uspjeh nasem klubu.
Neznalico jedno, pa sad smo imali dobar koeficijent, bili smo nosilac i dobili torpedo laksi protivnik i nismo prosli, sta sad? Jeli bi volio da smo dobili klaksvik ili breidablik? Ti samo pratis ovu kukuruz ligu gdje je vico master, nepratis drugo lige, Ako je husref bio win-win najbolji sto smo ga otjerali 5 puta? Sto nije radio van BiH? Objasni mi majstore, sta je bilo sa kukesi ili bate borissov,? Ili konstantno guranje isti 13 igraca, ili psovanje igracima, ti si takav lik, da ako husref ne uspije, ti ces reci otjeraj ga, daj nam dzenu pa onda obuca pa onda repuh i tako dalje, pa ces sebi napravit neki novi account i gurat ces tvoje ono, samo legende kao faruka to ti volis, hajde igraj fifu glumi pepa,JVVVST je napisao/la: ↑24 jul 2023, 18:46Ti opet ne kontas da neces direktno u grupe dok ne nabildas koeficijent. Kako ga najlakse bildas? Osvajanjem titule prvaka i dobijanjem laksih protivnuka u prvim kolima. Ko je najbolji strucnjak za to? Onaj koji nam treba zasjest na klupu. Win-win. Pusti se engleskih izraza koje ne razumijes.Deen je napisao/la: ↑24 jul 2023, 17:11Ko je reko da osvojit titulu je greska?? Ti ne kontas poentu nikako, Ti mislis na kratko a ne na dugo rijesenje, Osvojit ce se trofej bi cemo svi sretni i sta onda? Dodje evropa i tu su danas svi napredovali vidio si klaksvik i tako dalje, mi u evropi nemamo nikakav napredak, pogledaj u evropi sta ljudi radu, kako je breidablik iz islanda pojeo onu podgoricu a mi se patili protiv njiha u zenici, svi napreduju, vidio si cosmos je izbacio za malo onu sutjesku, a mi da igramo protiv sutjeske mi bi se napatili do bola, ako je husref legenda i najbolji sto nije trenirao negdje drugo van BiH?? Sarajevo tuzla i igman to je to, okey bi ces ti prvak ali ljudi moj evropa je potpuna druga stvar, evropa i bih liga nisu isti, ako hoces da budes samo prvak eto dovedi husrefa, ali za evropa treba ti vise ali vrijeme ce pokazati sve tako da vidimo
Ti si takva osoba kad je sunce ti bi nam rekao kisa je ili da smo coravi, ili da je savez dobar takav si ti lik, samo zbog takvih navijaca poput tebe nikad necemo biti ozbiljan klub, suvisno bilo vise reci, ti ces svaku rijeci okrenuti da tebi odgovara, tako da uzivaj u tvom trolu, to ti je plafon u zivotu
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ne znam da li treba biti trener, mene da pitaš iskreno nisam ga priželjkivao jer znamo svi kako to sa Husrefom ide. Ali ako je onako kako inače bude, dat mu ugovor na godinu dana nek odradi onu svoju prvu sezonu kako treba i da se raziđemo na vrijeme dok nije zasrao drugu.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:27Pa sta bi bilo da je npr neko drugi ovako psovao?FKSDoGroba je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:25Psovali mu normalno da će reagovat, ti ne bi reagovao da ti neko psuje? Ne kontam. Ne znam zašto generalizuješ i govoriš u množini vidiš da na ovom snimku ima momaka koji mu pjevaju.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:22
Hocemo li i njega bojkotovati zbog pljuvanja i psovanja navijaca dok mu drugi skandiraju?
Al ajde, i da je psovao.
Zar stvarno ovo treba da bude trener kluba ?

Hos da ja?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Cuj Musemic 2023 godina
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, bhfanatic14, bordobijeli, EastMadness, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], jurisicduska, laki23, mnon46, MokraKifla, muhamedhulk, stokastoka23, Varijantas8 i 92 gosta.