FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
51
29%

Ukupno glasova: 177

Hajdeee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hajdeee » 24 jul 2023, 20:21

- FKS -

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jul 2023, 20:23

Hajdeee je napisao/la:
24 jul 2023, 20:21
SVI braco na sjever
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Ferrante071
Kontakt:

Post Postao/la Ferrante071 » 24 jul 2023, 20:24

DBR1987 je napisao/la:
24 jul 2023, 13:33
Mirza je otjeran samo zbog neuspjeha u evropi da se on nije desio Mirza bi nazalost jos bio trener !
Mirzu nisu otjrale ni Horde ni peti ni deseti nego kako debil kaze "precjednik".
Mirza nema zanje da vodi Sarajevo !!! i nije nikad ni imao, nego jednostavno si imao igrace koji su individualno jaci od ostatka lige.
Nije on trebao izmisljat toplu vodu ni taktizirat puno nego samo stavit igrace na njihove prirodne pozicije i cao !
Pojedini seru ovdje "sto se nije odma smijenio?" iskreno i objektino bez trunke emocije ko bi ga smijenio ako je ispunio zacrtani cilj ?!
To je ovdje malo problem sto 80% pdfa ne stavi ruku na srce pa kaze iskreno i objaktivno kako jeste !
I Mirza nije pravio probleme klubu ne zato sto je gospodin nego sto tu ostaje Dal i sto bi svaki njegov ruzan potez prema Mirvicu se direktno odrazio na Dala ( klupa, tribine id) gore za njega ne moze .

Kao sto Mirzu nije niko otjerao tako nece ni Ajlu, par ljudi je ovdje napisalo da to nije jednostavno tako i oni su potpuno u pravu .
Trenera smijenis zbog losih rezultata to je najlakse !
Ajlina je pozicija nesto drugo ! Pare su tu najmanji problem, a i nisu ovdje se neki lupaju stotinama hiljada i milionima ko da su to feninzi.
Kod nas se ljudi bune sto placaju televizijsku predplatu uz racun od struje pa imas cirkus u gradu zbog 10ak KM a vi se ovdje razbacujete stotinama hiljada i milionima !
Ponavljam ono sto sam napisao vec 50x vecina ovdje nije nikad napunila kuci frizider ni platila racune a ovdje prica o nekim ciframa !

Da bi "sutnuo" Ajlu tek tako trebas imat fino obrazlozenje inace imas problem zakonski da uopste odredjeni vremenski period mozes zaposlit nekog na tu poziciju.
Niko od nas ne zna tacno sta pise Ajli u ugovoru sta je njen dio posla tako da su vecinom ovdje lupanja i nagadjanja pa da mozes reci " e vidi to je bio tvoj posao i nisi ga napravila kako treba ".
U suprotnom ta ista Ajla moze tuzit klub zbog neosnavanih navoda i otkaza e onda bi tek imali problem, tek onda ne mozes zaposlit nikog na njenu poziciju dok traje proces i postoji rizik da je na kraju isplatis 5,10x vise nego sto bi je isplatio ovako.
Koliko god ona u vasim ocima bila nebitna ona je neki tu direktor nesto i ta pozicija nosi neku "tezinu" i funkciju i nekog na takvoj poziciji nije jednostavno "sutnut" ko Mirzu kojem je sportski rezultat jedina kritika za ostanak ili odlazak!
Iskreno ni meni se to ne svidja, al najbrze i najbezbolnije je prebacit na drugu poziciju, i to mora i ona pristat na tu poziciju i na tu smjenu ! Novi ugovor za novu poziciju u trajanju starog itd ... i opet ONA MORA PRISTAT NA TO !

Iskreno se nadam da ce se sad ova agonija oko bojkota zavrsiti i da ne moram svaki dan procitat 150 postova o Ajli petim desetim koliko mi je muka od nje ovdje tacno bi je pljunuo na ulici da je sretnem.
Vise od 20k ljudi je doslo da podrzi klub koji voli neki dan i treba da bude jasno svima da je klub svima na prvom mjestu !
NI GRUPA I NI IGRACI NI PETI NI DESETI ! NIKO NIJE VECI OD KLUBA!

Koliko god ultrasi opravdavali dijaspora qrci palci ono je impresivna cifra bila za onako neatraktivnog protivnika, ono je pokazatelj da ljudi cijene i da podupiru rad GOSPODINA MIRVICA.
Ljudi dosli da vide pojacanja, Benko je doveo 5k navijaca na teren. Ja otisao u Gradacac da ga vidim ! Sto nebi neko dosao na Kosevo!
To sto se ne navija na tekmi 90min, to je manje bitno, svako ko je obisao malo evropu i prisustvovao tekmama gdje bude 80k gledalaca pa cujes kad vrsine igrac na terenu od povrede pored tolike cifre na tribinama skontas da je sportski uspijeh bitan i tih 80k sto se samo oglase kad padne gol.
Imas ih vatrenih 1000 ostalo sve sjedi !

Previse ste malo vi uzeli sebi i sve dozivljavate licno sto je jako pogresno ! Tih 20k nije doslo da inati vama nego sto vole klub iako vi to ne prikazujuete kao ljubav jer klub "samo vi volite".
Cijene ljudi vas i cijene i cijenit ce huk sa Sjevera !!! Al ne mozete ici protiv tih ljudi ti su isti nekad bili na vasem mjestu u kopu ! i prije nego im sljedeci put ovdje na pdfu nizate zive mrtve familiju sjetite se toga.
Mozda vas zato ni masa ne doziljava jer mislite da se vi pitate nesto ! Znas koliko prosjecnog navijaca od 40 god boli qrac jeste li vi bili u Gruziji ili ne....
I taj "hajc" koje se najvaljuje na sjeveru bit ce prvu tkemu i opet ce se vratiti na prosjek koliki god da je nebitno, ito kao i ovaj "hajc" na evropsku tekmu pa cemo slj tekmu gledat prosjek istoka 4k.
to je jednostavno tako i pomirite se sa tim da sportski rezultat donosi do posjete i uslovi na stadionu koji su realno losi zbog lose infrastrukture.
Da je natktiven istok ja tvrdim da bi prosjek skocio za 3-4k po utakmici nebitno k oje protivnik !
:clap: :clap:
Do zadnjeg dana života mog samo Sarajevo

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 24 jul 2023, 20:31

Eto i Ajla otisla jer se Klub obrukao, kako u ligi prosle sezone tako i u Evropi ove.
Hus kao trener ok za lige, nije to neka pljacka ali u rangu Marinovica. Ko covjek, nula. Od tuzbi, isplata, plakanja do psovanja svojim igracima…dno dna.
Ali razumijem da ga hz podrzavaju, slican vokabular je i na sjeveru, psovanje svega i svacega svom kopu. Bio jednom davno i otisao, sto bi mi neko psovao?
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 20:32

Ne daj Husrefa Igmane
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 jul 2023, 20:34

Da mi je vidjeti da mi udjemo u neko "normalno" mirno doba, bez ovih objava, bojkota, psovanja, neslaganja. U pm vise sve to. Evo sa Husrefom ce opet raja biti podjeljena..

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 24 jul 2023, 20:35

Nemoj samo Husrefa. Ispricana prica sto puta do sada. Svaka cast najtrofejniji trener u historiji, ali nemoj brate opet njega

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2023, 20:36

Hocemo li Igmanu morati platiti obestecenje?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2023, 20:37

Nakon bojkotasa-antibojkotasa, najveca je podjela ona koju je Husref napravio onda sa plakanjem i hinjalukom. Ako ima obraza, ostati ce u Igmanu, a pustiti FKS da ide svojim putem u neke mirnije vode..
Bahati, bahati Željkan!
1946

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 24 jul 2023, 20:38

nokee je napisao/la:
24 jul 2023, 20:34
Da mi je vidjeti da mi udjemo u neko "normalno" mirno doba, bez ovih objava, bojkota, psovanja, neslaganja. U pm vise sve to. Evo sa Husrefom ce opet raja biti podjeljena..
Upravo, sjaši Kurta da uzjaše Murta. Nikad na zelenu granu bgm.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 jul 2023, 20:38

nokee je napisao/la:
Buraz, mnogi sto dizu Husrefa pisu nisu za neke trenere, previse klubova mjenjali, a Husref je samo FKS mjenja ca.5 puta :rol: i uz to jedan od od trenera koji je najvise kostao Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jul 2023, 20:41

Vanja8 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:36
Hocemo li Igmanu morati platiti obestecenje?
Pod ugovorom je, vjerojatno ne jer ga Igman neće ako Bog da pustiti :pray:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 24 jul 2023, 20:41

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 jul 2023, 20:42

Fudo je napisao/la:
24 jul 2023, 20:09
boki86 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:01
Alii je napisao/la:
24 jul 2023, 19:59
Husref je novi trener Sarajeva.
Potpisao je na 3godine
Pouzdan info.
Na tri godine :rol:
Trlja vojnik ruke a i jos neki koji ce da omaste brk uz njega.. Nije beze da se vraca vec koji 5, 6 put...svi znamo sta ce se desiti nakon prve godine. Kakav obraz ljudine, nakon suza i 130.000 on se vraca na mjesto "zlocina"..
To ce u startu biti problem. Umjesto onih Mirzinih, Tošinih i Obucinih ubleha, sad ce se u i oko kluba involvirati ona mrcina Runda i njih jos nekoliko.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 24 jul 2023, 20:44

Napokon opet na tekmu mogu otic.
Husrefa ne bih volio vidjeti opet,hvala mu za sve ali to ne bi napredak nikakav bio.
Ko god da dodje sa ovim igracima mora poderat ovu ligu drugi timovi samo mogu sanjat ono sto mi imamo u rosteru .

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 20:44

Evander je napisao/la:
24 jul 2023, 20:03
Istinasamo123 je napisao/la:
24 jul 2023, 19:58
Evander je napisao/la:
24 jul 2023, 19:45

Kao i vi, saka jada od 30-40 narkomancica.
I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahaha
Ono koridu od neku noc evropa ne pamti...
Jos vas da skloni i new era :urnebes:
Ne zamajavaj se. Za nos vas je vukla i javno provocirala jwdna obicna Ajla, kojij nista mogli niste. NEkad su HZ bile ozbiljna grupa...
Javno provocirala i plakala na ulici, nisam ja.
I na kraju zavrsila kao svaka osoba kojoj su Hz ledja okrenule..
A tebi ako se ne svidja dovodjenje Musemica skupi pare pa kupi klub pa dovedi gvardiolu.
Hoces i sportskog diretkora da sad predlozimo? :mrgreen:
Zipase batinasi sa istoka protiv torpeda vas prate :urnebes:

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 24 jul 2023, 20:46

joker90 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:37
Nakon bojkotasa-antibojkotasa, najveca je podjela ona koju je Husref napravio onda sa plakanjem i hinjalukom. Ako ima obraza, ostati ce u Igmanu, a pustiti FKS da ide svojim putem u neke mirnije vode..
Dok nam je "navijača" takvih kao ti, koji sami sebe mrze. Nikad mi u mirnije vode nećemo.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2023, 20:47

Znaci sad bojkotasi nisu bojkotasi a Husrefomrsci ce biti novi bojkotasi :urnebes:
E sad pitam za druga, ako su ovi novi bojkotasi vec platili clanarinu, mogu li oni zamjeniti clansku za neku zimnicu ? :rol:
U novi boj ...

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 24 jul 2023, 20:48

Cirkus od kluba se napravio.
Kakvi navijači, takav i klub !!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 24 jul 2023, 20:48

nokee je napisao/la:
Pa da je biilo suprotno sad bi igrali Evropu.
Ima li bi atmosferu,pozitivu ,I sigurno u nedjelju oko 10 hiljada.
Evo nema Ayle I Mirze isto se nastavlja.
Sledeci je Mirvic i onda ce pritisak popusiti ,jer više necemo biti nikom prijetnja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Beli98, bhfanatic14, Burberry46, EastMadness, Google Adsense [Bot], Hajdeee, NazorUso, perodeformero, senad82, VolimBiH96 i 86 gostiju.