FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref je novi trener Sarajeva.
Potpisao je na 3godine
Pouzdan info.
Potpisao je na 3godine
Pouzdan info.
Jok, najveci 'sovac sa Istoka ni pod razno,bi robije ja fasovao zbog njega, bjezi ba

Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:58I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahahaEvander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:45Kao i vi, saka jada od 30-40 narkomancica.Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:24
Da hocete sa srecom i da se nikad ne vratite na Kosevo!
Ono koridu od neku noc evropa ne pamti...
Jos vas da skloni i new era![]()
Haj da vidimo i sjever .
Posle dugo vremena ,trebao bi biti pun,ili
barem priblizno pun ,sve ostalo bruka I sramota.
Ne zamajavaj se. Za nos vas je vukla i javno provocirala jwdna obicna Ajla, kojij nista mogli niste. NEkad su HZ bile ozbiljna grupa...Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:58I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahahaEvander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:45Kao i vi, saka jada od 30-40 narkomancica.Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:24
Da hocete sa srecom i da se nikad ne vratite na Kosevo!
E sad ce tek da teče med i mlijeko.
Ma samo nek su Sabrina, Emir, Ajla otisli Vinko, Goran, Aleksandar, Fedja, Mirza…
Ma samo nek su Sabrina, Emir, Ajla otisli Vinko, Goran, Aleksandar, Fedja, Mirza…
-
- Kontakt:
Predlažem ban ako se ispostavi da je laž, nije prvi put da baca bombe
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Mirviću druže, hajde Marko Topić SD,Meho Kodro trener, ako će Meho u repku,neka Marko predloži nekoga slobodnog trenera koji bi dobro radio sa profilom igrača koje imamo. pS: I dalje mislim da treba prodati Tanov dio Mamiću
Hus je naš,Hadžija isto...al neka ih kao navijači. Najbolji su tako.
Hus je naš,Hadžija isto...al neka ih kao navijači. Najbolji su tako.
-
- Kontakt:
Pa za navijace znamo da su mnogi tu da izbace frustraciju nakupljenu danima.Miljacka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:38A ovo gore su navijači? Ja kontao pionirska dolina.MarkViduka je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:22Hocemo li i njega bojkotovati zbog pljuvanja i psovanja navijaca dok mu drugi skandiraju?
A za profesionalce i nisam bas siguran.
Stavljati navijace i profesionalce u isti kos, je van svake pameti
Kakvi navijači, takav i klub !!
I ja sam nacuo da bi mogal Husref.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Horda zla su najbolja navijačka skupina u BIH,zamisli navijati za Sarajevo i pisati loše o hordamaEvander je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:03Ne zamajavaj se. Za nos vas je vukla i javno provocirala jwdna obicna Ajla, kojij nista mogli niste. NEkad su HZ bile ozbiljna grupa...Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 19:58I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahaha

Trlja vojnik ruke a i jos neki koji ce da omaste brk uz njega.. Nije beze da se vraca vec koji 5, 6 put...svi znamo sta ce se desiti nakon prve godine. Kakav obraz ljudine, nakon suza i 130.000 on se vraca na mjesto "zlocina"..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Napusis mu se mini Husrefa plavo krme

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Covjek sa iskustvom, ne bi ja svakog predlozio.
You are someone else I am still right here
"Gospodinu" je sin ostao u klubu i svaki njegov inat bi rezultirao da mu se dijete posalje na klupu ili tribine zato je"fin".
Da nije Dal tu ili da se prodao pitao bi te bil otisao "onako".... ko i prosli put .....
Nisam za 4848 povratak Husrefa al koga ces realno dovest 6 dana prije pocetka prvenstva ? Mene iskreno cudi da je pristao JA NEBI !
A da smo pozeljni kao poslodavci vj mi nismo, mi smo toliko toksicna sredina da me cudi da hoce iko doci.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Je li fakat u Evropi, a i sire postoji jos neki trener da se vracao ovoliko puta u jedan klub ?
Ovo zaista pitam bez neke zezancije.
Ovo zaista pitam bez neke zezancije.
Ako Bog da sve si omašio od trenera do trajanja ugovora
Moja želja btw

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemoj na tri godine živ bio
Godinu dana ugovor nek odradi jednu sezonu i vozdra. Znamo svi kako to s Husrefom svaki put ide.

Godinu dana ugovor nek odradi jednu sezonu i vozdra. Znamo svi kako to s Husrefom svaki put ide.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, nedimmmm1337 i 16 gostiju.