FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Istinasamo123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 20:50

amypitar je napisao/la:
24 jul 2023, 20:02
Istinasamo123 je napisao/la:
24 jul 2023, 19:58
Evander je napisao/la:
24 jul 2023, 19:45

Kao i vi, saka jada od 30-40 narkomancica.
I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahaha
Ono koridu od neku noc evropa ne pamti...
Jos vas da skloni i new era :urnebes:

Haj da vidimo i sjever .
Posle dugo vremena ,trebao bi biti pun,ili
barem priblizno pun ,sve ostalo bruka I sramota.
5500 ljudi kapacitet sjevera, na balkanu ma obicnoj utakmici mogu samo Delije imati.
Hoces ti doci ili ces likovati kao i ostali i traziti neku brojku?
Ja sam prosao to bla bla, bolje 500 kojoh ce grlo poderati nego 20 000 onih od neku noc.!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2023, 20:51

n0dix je napisao/la:
24 jul 2023, 20:46
joker90 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:37
Nakon bojkotasa-antibojkotasa, najveca je podjela ona koju je Husref napravio onda sa plakanjem i hinjalukom. Ako ima obraza, ostati ce u Igmanu, a pustiti FKS da ide svojim putem u neke mirnije vode..
Dok nam je "navijača" takvih kao ti, koji sami sebe mrze. Nikad mi u mirnije vode nećemo.
Ma mogu ja mrziti i sebe i tebe i petog, desetog, znamo obojica iz prethodnih mandata kako ce ovo zavrsiti. Ako je cilj par mjeseci mira, neka onda bude tako. Husref ako dođe, ja batalim i forum i uzivajte onda u miru. :mrgreen:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 24 jul 2023, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 24 jul 2023, 20:51

Husref Musemić je novi trener FK Sarajeva, saznaje Raport. On će na čelu kluba s Koševa zamijenit Mirzu Varešanovića. Tokom dana se trebaju finalizirati još neki detalji s rukovodstvom FK Sarajevo.

Do sada je vodio Igman iz Konjica, a uprava Sarajeva je postigla dogovor sa FK Igman u vezi eventualnog obeštećenja.

S Musemićem iz Igmana u Sarajevo prelazi i njegov pomoćnik Dženis Ćosić, dok će u stručnom štabu bordo tima ostati Almir Seferović i Ibro Hodžić. Jedan od pomoćnika trebao bi biti Vule Trivunović, nekadašnji nogometaš Sarajeva.

:opaopa: :opaopa: :opaopa:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 24 jul 2023, 20:52

24 jul 2023, 20:50
amypitar je napisao/la:
24 jul 2023, 19:58

I ispade na kraju 40 narkomana bitniji Mirvicu od vas hahaha
Ono koridu od neku noc evropa ne pamti...
Jos vas da skloni i new era :urnebes:

Haj da vidimo i sjever .
5500 ljudi kapacitet sjevera, na balkanu ma obicnoj utakmici mogu samo Delije imati.
Ja sam prosao to bla bla, bolje 500 kojoh ce grlo poderati nego 20 000 onih od neku noc.!
Bolje mozda balavcima i djecurliji

Da mi Bogdom imamo 12 000 svaku utakmicu, a ne 20. Lako bi halalili balavurdiju na spidu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 24 jul 2023, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jul 2023, 20:53

Nisu krivi Kusturica, Dino , Tan , Nam, Mirvić , Ayla , Sabrina, treneri , igrači krivi smo mi . Mi smo obična vnago, na forumu se ne može složiti par ljudi a da se složi nekoliko hiljada navijača. :puke: :puke: Ne znamo iskoristiti situaciju.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 24 jul 2023, 20:55

Što nebi probali Dogana u prva 2 kola, školovan trener..da vidimo šta on zna i lagano tražiti pravo rješenje.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 jul 2023, 20:56

FK Sarajevo klub bez vizije, ambicija i uspjeha.

Evropsko Sarajevo i sablonski trener poput Musemica su nespojiva kombinacija, koga briga koji cemo biti u ligi ako Ce Moldavcii i Gruzijci srati po nama.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 24 jul 2023, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jul 2023, 20:58

Zbij redove i prestanite vise brbljati i raspravljati.
Svi po clanske. Svi na utakmicu!!!!!!

Idemo izgurati ovo i pomoci klubu maksimalno.

Jeste kukali da fali to jedinstvo? Evo, hajmo ga praviti, od ovog momenta.

****.s kukanje.
- FKS -

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 24 jul 2023, 21:00

Hajdeee je napisao/la:
24 jul 2023, 20:58
Zbij redove i prestanite vise brbljati i raspravljati.
Svi po clanske. Svi na utakmicu!!!!!!

Idemo izgurati ovo i pomoci klubu maksimalno.

Jeste kukali da fali to jedinstvo? Evo, hajmo ga praviti, od ovog momenta.

****.s kukanje.
:clap:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 24 jul 2023, 21:01

Evander je napisao/la:
24 jul 2023, 20:52
24 jul 2023, 20:50
amypitar je napisao/la:

Haj da vidimo i sjever .
Bolje mozda balavcima i djecurliji

Da mi Bogdom imamo 12 000 svaku utakmicu, a ne 20. Lako bi halalili balavurdiju na spidu.
Pa gdje ste svaku utakmicu? Gdje tih 12 000 ostalih.
Koga ces ti halaliti uhljupe jedan vidjeli smo na sta lici to kad nema tih narkomana.
Mozda je bolje ko tuzla siti nemati navijace ali sreca pa se ti ne pitas.
Evo Mirvic milioner na kraju izabra narkomane pa kako to brate :kuknjava:
Zna i on da hulje poput tebe dolaze samo kada je dobro ili dzaba ulaz da ti odes u banja luku posusje ma puskom te ne bi natjerali.
Dijasporasi i ostali jazavci nikad koseva ne vidjeli.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jul 2023, 21:01

Hajde @Mortem obnovi glasanje sa Husref Da ili Ne da vidimo kako stojimo :mrgreen:
U novi boj ...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jul 2023, 21:03

H8Z7 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:41
Vanja8 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:36
Hocemo li Igmanu morati platiti obestecenje?
Pod ugovorom je, vjerojatno ne jer ga Igman neće ako Bog da pustiti :pray:
Molio, ne molio, tvoje se molitve izgleda halalio... :rol:
Pristade Igman... :rol:

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jul 2023, 21:03

Steta sto ismir nije doveo odmah nekog trenera sa kojim je mogao sistemski/planski praviti ekipu. Skupiti hrabrosti i reci nema titule ove godine i sada bi smo bili sredjen klub sa jasnom vizijom i ciljevima. Ovako nije bilo nista jbt.
Krpi rupe zakrpom obecavavajuci sto i budali nema logike.
OK Husref moze nekako do titule, mozda. Nekako je ostavio dojam covjeka koji pokaze da zna pa mu toliko naraste samopouzdanje da sam sebe razhebe i sve nas sa sobom.
Kada kazem ovo pokaze da zna to se ipak odnosi samo na nasu ligu. U Evropi je imao tih izleta pozitivnih ali ga procitaju pa u drugoj utakmici poniste kvalitetno upravo zbog prevelikog samopozdanja.
Nadam se da ce shvatiti da ako osvoji titulu ima priliku za grupnu fazu pa neka onda hairli nadje inostrani angažman i pozdravi nas ko igman sada. A Ismir neka ima spremno par trenerskih imena pa da zna ko je slijedeci a ne ovako pristajem ma sve samo kazi...
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 jul 2023, 21:04

Ima jedna poslovica hrdjavom kurcu i dlaka smeta e takvi smo i mi, uvijek nekom nesto ne odgovara. Treba podrške i jedinstva to govorim 10 godine al mi stalno u kontru. Drago mi je sto se Hz vraca al i dalje sam mišljenja da bojkot nije bio dobra stvar. Takodje ne smatram ovo nekom velikom pobjedom, tek kad budemo prvaci i iskorak u europi to se zovu pojede a tjeranje Baljka, Dine,Sabrine, Ibraka, Hadžije, Ajle, Mirze iz ovog niza mozes vidjeti da te pobjede nista ne znaće. Mene vise boli poraz od Torpeda nego sto se mogu sad nesto radovati odlazku Ajle i Mirze. Kako god, bilo prošlo idemo od nedjelje u nove pojede s Husrefom ili bez njeg Vamos Rajvosa do titule al zajedno.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 jul 2023, 21:06

Iako sam bio protiv bojkota Hordi u znak podrške sam na Sjeveru u nedjelju sa svojim malcem od 12 god.

Idemo zajedno naprijed do titule !
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 24 jul 2023, 21:11

ShofaII je napisao/la:
24 jul 2023, 21:03
Steta sto ismir nije doveo odmah nekog trenera sa kojim je mogao sistemski/planski praviti ekipu. Skupiti hrabrosti i reci nema titule ove godine i sada bi smo bili sredjen klub sa jasnom vizijom i ciljevima. Ovako nije bilo nista jbt.
OK Husref moze nekako do titule, mozda. Nekako je ostavio dojam covjeka koji pokaze da zna pa mu toliko naraste samopouzdanje da sam sebe razhebe i sve nas sa sobom.
Kada kazem ovo pokaze da zna to se ipak odnosi samo na nasu ligu. U Evropi je imao tih izleta pozitivnih ali ga procitaju pa u drugoj utakmici poniste kvalitetno upravo zbog prevelikog samopozdanja.
Nadam se da ce shvatiti da ako osvoji titulu ima priliku za grupnu fazu pa neka onda hairli nadje inostrani angažman i pozdravi nas ko igman sada. A Ismir neka ima spremno par trenerskih imena pa da zna ko je slijedeci a ne ovako pristajem ma sve samo kazi...
Stvarno misliš da se ovo nekad može desiti?
Da je kapacitet za bilo šta osim vođenja seoskih ekipa i vraćanja u Sarajevo svakih par godina?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 24 jul 2023, 21:11

ShofaII je napisao/la:
Mislim da je Feđa bio to ime na duže staze, znamo sve kako je prošlo. Žao mi je što nije uspjelo sa njim.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

MarkViduka
Kontakt:

Post Postao/la MarkViduka » 24 jul 2023, 21:17

Vracaj Fedju, izgidosmo.
Kakvi navijači, takav i klub !!

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 24 jul 2023, 21:19

Napoli je napisao/la:
24 jul 2023, 21:11
ShofaII je napisao/la:
Stvarno misliš da se ovo nekad može desiti?
Da je kapacitet za bilo šta osim vođenja seoskih ekipa i vraćanja u Sarajevo svakih par godina?
Sto je najgore znam da se nece desiti. Ali bih volio da se tako nesto desi odnosno bas taj scenarij jer ce svaki drugi rastanak sa njim biti havarija. A svi znamo da ce taj rastanak biti.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 24 jul 2023, 21:23

Fudo je napisao/la:
24 jul 2023, 20:38
nokee je napisao/la:
24 jul 2023, 20:34
Da mi je vidjeti da mi udjemo u neko "normalno" mirno doba, bez ovih objava, bojkota, psovanja, neslaganja. U pm vise sve to. Evo sa Husrefom ce opet raja biti podjeljena..
Buraz, mnogi sto dizu Husrefa pisu nisu za neke trenere, previse klubova mjenjali, a Husref je samo FKS mjenja ca.5 puta :rol: i uz to jedan od od trenera koji je najvise kostao Sarajevo
Koliko je dao Sarajevu? Ti ne znaš ni nabrojat titule. Šta je i koliko koštao Sarajevo? 130 000KM koje su pravno i legalno njegove pare. Ti bi se odrekao tih para?
Brat brata kolje za imovinu on našo da priča o moralu.
🇵🇸

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, bvsic, Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 20 gostiju.