FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra po člansku, a za vikend na sjever. Život je lijep Sarajevo je šampion !
Torino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:59Mirvić voli Sarajevo, Mirvić ima naša leđa, trebamo mu biti podrška i udarat kukolj koji mu potura nogu. Ismir nije sam u ovome, ima nas. Izdobrit će ovo ako Bog da.
Husref nek kaže kad ga neki igrač bude miniro, da mu se na vrata ode. Dosta je Ruatemovića, Crnkića i ostalih pičića.
Hoćemo ratnike, a plaćene ****.

Maminjo bi digao klub iz ponora pa taman da online radi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da hoće kakva info oko trenera. I dalje se potencijalno nadam Gonzalu ili npr Kopiću. Iskoristili bi još bolje ovaj prestanak bojkota sa navedenima, ali što se mene tiče, i Husref će imati podršku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nasljednik je krenuo sa obukom, preko dana smo na balkonu gledamo avione po nebu, zatim ide teoretski dio slikovnica sa tipovima aviona i mogu ti reci da ce biti bolji od babeVanja8 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:00Ako se igdje znaju takvi detalji koji su nedostupni nama obicnim smrtnicima,onda je to Radarska kontrola Aerodroma Sarajevo![]()
Nego buraz, je li nasljednik vec krenuo na obuku...![]()

Nemas se sta nadati, nazalost Husref je novi trener. Nista nisam cuo za Mamice, to je cista patka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:34Da hoće kakva info oko trenera. I dalje se potencijalno nadam Gonzalu ili npr Kopiću. Iskoristili bi još bolje ovaj prestanak bojkota sa navedenima, ali što se mene tiče, i Husref će imati podršku.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hvala Bogu Horde se vraćaju i ako rezultat nije postignut bojkotom već kako je više puta rečeno da će biti- sportski rezultati su presudili. Hvala Mirviću što je istrpio sve i uradio je onako kako je i zamislio. Mirvić je vrlo dobro svjestan da sve dok se publika/navijači miješaju u izbore trenera isl, da nikad na pravu granu nećemo izaći. Koga god da izabere, pa nek to bude i Husref moju će podršku imati kao navijača(fan shop, ulaznice, članstvo, podrška sa stadiona) i to je moj maksimum što mogu dati, to sam radio oduvijek i tako će biti i u nastavku. Dajte već jednom ponašajte se kao navijači (zaljubljenici u FKS), ujedinite se i prestanite se miješati u poslove koji vas se ne tiču. Pustite već jednom ljude da rade i nek sportski rezultati budu najpravedniji sud, a ne ono koga volite/ne volite, podržavate/ne podržavate, tjerate/ netjerate.... Pomozi klubu koliko možeš kao navijač. Poz
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Bas toTorino je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:59Mirvić voli Sarajevo, Mirvić ima naša leđa, trebamo mu biti podrška i udarat kukolj koji mu potura nogu. Ismir nije sam u ovome, ima nas. Izdobrit će ovo ako Bog da.
Husref nek kaže kad ga neki igrač bude miniro, da mu se na vrata ode. Dosta je Ruatemovića, Crnkića i ostalih pičića.
Hoćemo ratnike, a plaćene ****.

Mene je samo strah da ce Dal kod Husrefa imati ulogu startera, Husref i Mirza su godinama u dobrim odnosima, radili su zajedno.
Za njih su svi sto su protiv Kesoljuba ili "plaa krmad" kao ja ili boluju zbog Masnokosnog ili Aylah..Oni vole Sarajevo mi ne..
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Naso si idealnog da se poistovjecujes sa njim slika i prilika.Fudo je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:47Za njih su svi sto su protiv Kesoljuba ili "plaa krmad" kao ja ili boluju zbog Masnokosnog ili Aylah..Oni vole Sarajevo mi ne..
Nego sta bi sa onim tvojim pouzdanim informacijama da se neko sa nekim dogovorio da ajla ostane

U nedostatku argumenata covjek povuce za lazima samo da bi nesto napisao...
Ko je protiv Husa , taj je dušman kluba. Hvala šefe za sve titule. Potajno se i ja nadam da je neko bolji, ali mislim da Mirvić nema vremena da kopa sad. Dati Husrefu godinu dana, nek uzme duplu, a do tad gledat i tražit tog vašeg modernog.
Nema kod njega rektalnih alpinista, igra ko je najbolji u tom trenutku.
Nema kod njega rektalnih alpinista, igra ko je najbolji u tom trenutku.
🇵🇸
Sve kad se sabere i oduzme mislim da rijetko ko može biti nezdovoljan Husrefom, još 6 dana do prvenstva te je ovo jedno od logičnijih rješenja. Sad ono što izaziva ne mogu reći nezadovoljstvo već razočaranje jeste da se pored imena koja su se spominjala padne na Husrefa. Sretno i njemu i nama.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
kovacevic nikad nebi branio da onaj pavlovic nije ono uradio prema navijacu, znaci husref nezna prepoznati kvalitet, da imas izbora izmedju ahmetovic 38 god. ili renan 26 god. husref bi forsirao ahmetovic, sjetimo se bate, nezna on da reaguje na stvari kad mu neidu, i tako ce opet biti, ili guranje isti 11 igraca (osim ako neko ode ili se ko povredi) jer nezna da promjeni formaciju ili igrace, nezna da reaguje kad nesto neide i sanjim da bude neki iskorak? prije ce onaj zrinjski u grupe nego da mi neki napredak imamo, neku igru neku viziju i tako dalje, sjetimo se one patnje protiv libertas iz san marina kad se jedva pobjedilo ili ispadanje od kukesi, i budite sigurni da ce dalara igrati non stop kad je husref tu jer on je projekat kluba a husref ce sve uradit sta mu vlasnik naredi.
ali nema veze daj nam samo legende i da se rasipaju sa novcem i kad nepase otjeraj i ponovi opet sve isto.
ali nema veze daj nam samo legende i da se rasipaju sa novcem i kad nepase otjeraj i ponovi opet sve isto.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
ado-hz je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:36Nasljednik je krenuo sa obukom, preko dana smo na balkonu gledamo avione po nebu, zatim ide teoretski dio slikovnica sa tipovima aviona i mogu ti reci da ce biti bolji od babe![]()

Nisam reko sa pouzdanim i na drugoj poziciji. I Celavac je tako bio godinu dana. Bojkotuje se npr Masni zbog nesto sto je izjavio, a Kesoljub, plac 130.000, zapinjanje ko nikad sa TC itd. itd. Itd...to nema veze.. moral je dobar a dupli moral jos bolji..Istinasamo123 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 22:51Naso si idealnog da se poistovjecujes sa njim slika i prilika.
Nego sta bi sa onim tvojim pouzdanim informacijama da se neko sa nekim dogovorio da ajla ostane
U nedostatku argumenata covjek povuce za lazima samo da bi nesto napisao...
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, JavierBosnia, Lecler, newton_heath_lyr, perodeformero, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 97 gostiju.