Meni je vise zao sto nemamo neko krilo poput santosa nego taj veznjak, u ove dvije tekme da smo imali santosovu brzinu svasta bi mi ovima uradiligodrina je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:14Meni optimizam donosi postavka utakmice u revansu i naročito reakcija nakon primljenog gola.
Umjesto da se po starom obicaju saseremo mi kao preuzeli inicijativu, vukli napade i drzali loptu. Zabili gol iz super akcije.
Samo mi zao sto se nismo pojacali u veznom redu ali sta je tu je.
Uz nevjerovatnu energiju sa tribinu, igrace koji znaju ko sta radi, bez bezveznih gresaka i uz preciznog Hamu mozemo mi pobjedit itekako.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- dubioza144
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovo je neki sastav i formacija koju ocekujem od Mutua s tim da bi Tamas mogao upasti umjesto nekog od stopera

Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vjerovatno da bi bili opasniji jer su ovima bekovi havarija losi. Koga nema bez njega se mora.dubioza144 je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:23Meni je vise zao sto nemamo neko krilo poput santosa nego taj veznjak, u ove dvije tekme da smo imali santosovu brzinu svasta bi mi ovima uradiligodrina je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:14Meni optimizam donosi postavka utakmice u revansu i naročito reakcija nakon primljenog gola.
Umjesto da se po starom obicaju saseremo mi kao preuzeli inicijativu, vukli napade i drzali loptu. Zabili gol iz super akcije.
Samo mi zao sto se nismo pojacali u veznom redu ali sta je tu je.
Uz nevjerovatnu energiju sa tribinu, igrace koji znaju ko sta radi, bez bezveznih gresaka i uz preciznog Hamu mozemo mi pobjedit itekako.
Vezni red je najbitniji dio ekipe. Sad bez Santosa vise kombinatorike treba i meni se itekako svidja kako je to izgledalo u ove 2 utakmice. Rustemovic mi je najslabija karika ali jak je, valjda nadodje ili taj arap proigra. Zajedno timski i hrabro. Predaje nema.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Preporuka onima koji budu kupovali karte od tih likova. Slikati likove i prijavljivati klubu. Nemoze biti da neko iz kluba nece prepoznati te likove i fino zabrana kupovine karata na odredjen broj sezona.Lynx je napisao/la: ↑24 jul 2023, 20:36Ja samo da napišem poruku ovima što prodaju po nerealnim cijenama karte za utakmicu. (Ako neko od vas čita)
Hadalji, paraziti kako vas nije stid i sram se bogatiti na ime Fudbalskog kluba Željezničar? Uz to ste, pretpostavljam i članovi našeg kluba, što mi je i više sramotno. Je li vam išta svetu, i imate li respecta prema klubu, Manijacima, navijačima. Nekom ste djetetu, momku, srednjoškolcu, studentu koji je pošteno član našeg kluba ili navijaču oduzeli pravo da dođe do karte, a znate kakva je situacija u našoj državi, nismo u Monacu ili Luxemburgu da za klub navija svako ko može priuštiti skupu kartu. Možda neko hoće pošteno otići sam, sa porodicom, djevojkom, ženom odgledati normalno utakmicu, platiti kartu 7-40 KM kako Bog zapovijeda. Samo ljudima van Sarajeva ( Ze-Do kanton, Goražde, Konjic), treba minimum 70-100 KM po osobi samo taj dan da ode to Sarajeva i odgleda utakmicu. Znam raju koja dolazi u iz Krajine, njima je još gore. Platiš 200 KM da dođeš u Sarajevo jednu noć i moraš, umjesto 30 KM za dvije karte, platiti 10x većom cijenom. Fuj, ja kada idem na Allianz Arenu jeftnije prođem.
Takvima kao vama treba 10 godina zabraniti prilaz generalno Bulevaru Ivice Osima…
Kako vas nije stid, još jednom pitam?
Imaju i oni Dzaberaaa samo registrovanog 
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Brate nema potrebe bilo koga slikati kad se zna ko tapka karte, dvojica iz Švrakinog sela, onaj lik sa pijace Otoka sa svoja dva sina i doci ce ti par narkomana i to je to
Jos jedna promjena u Neftici ovaj dobio nogu bio od 1998 tu
Svasta se mijenja tamo
Evo i ovog su doveli danas igro za Qarabak
Zamjens za Mahmudova
Asistirao neki dan protiv Lincona u ligi prvaka
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jul 2023, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kome nije mrsko, neka prijavi papke na olx-u. Ima opcija prijave "nezakonita prodaja". Neka im barem blokiraju profile.
Hajde Mahmudove napravi neki belaj
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Hajde Mutu zarakijaj se prvog vikenda u sred starog grada Bakua.
Tapkaroša je uvijek bilo i biće ih, tako je na svakom velikom stadionu i sa svakom velikom ekipom. Meni lično je impozantno da cijena ulaznice za Željinu utakmicu ide preko 100 KM. Eto i to smo dočekali.
Svaki Željin bolesnik i onaj ko je redovno na stadionu je došao do ulaznice. Kome je bilo mrsko da čeka u redu, jbg, sad neka plati.
Idite na Stubhub i Viagogo pa vidite šta se radi sa ulaznicama. To je danas biznis.
Svaki Željin bolesnik i onaj ko je redovno na stadionu je došao do ulaznice. Kome je bilo mrsko da čeka u redu, jbg, sad neka plati.
Idite na Stubhub i Viagogo pa vidite šta se radi sa ulaznicama. To je danas biznis.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** ovaj novi Qara Qarajev
Neki dan asistirao za Qarabag dobili Lincoln 6-1 ukupno u ligi prvaka
Kod njih sve Qara nesto
Qarabaja
Neki dan asistirao za Qarabag dobili Lincoln 6-1 ukupno u ligi prvaka
Kod njih sve Qara nesto
Qarabaja
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Slazem se, kome je stalo uzet ce karte. Meni je samo krivo sto klub se trudi, a levat sa tribine kupi kajmak.Virtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:57Tapkaroša je uvijek bilo i biće ih, tako je na svakom velikom stadionu i sa svakom velikom ekipom. Meni lično je impozantno da cijena ulaznice za Željinu utakmicu ide preko 100 KM. Eto i to smo dočekali.
Ma vala ne znam šta se tu ima zaraditi dvije karte 40 maraka istok, sad ih prodaješ za 80 a jesi zaradio u pm. Kutija cigareta i piva. To je vala smijesno.
Koliko znam ( ako se sta nije u medjuvremenu promjenilo ) igrac koji je bio prijavljen za jedan klub u europskim utakmicama, nema pravo igrati za drugi do grupne faze. Sto bi znacilo da taj nema pravo nastupa protiv nas.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Bravo majsta ja i zaboravio za to
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Jao virtu ja posta, sta ja trebam odgulit 300 KM do Sarajeva, pa od 7 čekati 2 karte. Nije Zeljo samo do Bas čaršije.Virtu4l je napisao/la: ↑24 jul 2023, 21:57Tapkaroša je uvijek bilo i biće ih, tako je na svakom velikom stadionu i sa svakom velikom ekipom. Meni lično je impozantno da cijena ulaznice za Željinu utakmicu ide preko 100 KM. Eto i to smo dočekali.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
A jbg, takva je situacija, šta da se radi. Teško je bilo sve to uklopiti. Protiv tapkaroša se ne može boriti, niko nije uspio pa nećemo ni mi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
za one koji su gledali Allysona , kakav je on u sporedjenju sa Santosom, jeli priblizan kvalitet Santosu ?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine