FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
50%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 169

TrofejiSuTu
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TrofejiSuTu » 24 jul 2023, 23:54

Opet se pojedinac stavlja ispred kluba.
Simpatije licne prirode ostaviti za sebe,klub je iznad svih nas.

I ja bih da karam Florianu Messinu ali nece da moze
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ

Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 jul 2023, 23:55

Kodro nije doveden, stopirano iz razloga svima znanih. Mirza sad ipak otjeran, mozda se neko naljutio, pa se mozda imenuje Husref jer se time ide niz dlaku nekome ko bi mogao Mirvahu biti podrska i zastita protiv nekog. :kafa:

Mozda sam ipak samo preskocio Klorpromazin, ali ko zna, jer ni Husrefovo imenovanje po 38383x nema nikakve zdravorazumske logike.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 24 jul 2023, 23:55

Sarajevo ljubavi moja.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 jul 2023, 00:01

pitara je napisao/la:
24 jul 2023, 23:19
H8Z7 je napisao/la:
24 jul 2023, 23:02
Sve kad se sabere i oduzme mislim da rijetko ko može biti nezdovoljan Husrefom, još 6 dana do prvenstva te je ovo jedno od logičnijih rješenja. Sad ono što izaziva ne mogu reći nezadovoljstvo već razočaranje jeste da se pored imena koja su se spominjala padne na Husrefa. Sretno i njemu i nama.
Kakvim na imenima?
To što neko napiše Milojević, Petev, Garcia ne mora značiti da su ljudi bili spremni da uopšte razmisle o dolasku pa neko rekao eto Husrefa ćemo. Ista priča za Mirzu bila lafo pregovaralo se sa Nikolićem i Petevom pa ih naši nisu htjeli i postavili Mirzu, mogu i iz Stupčanice poslati ponudu Gvardioli i da kažu eto pregovaramo.
Po kojim kriterijima su Akrapović, Zekić, Nalić, Smailbegović bolji treneri od Husrefa? Od ovih imena koja su se provlačila jedino ovaj Šimundža ako je bio za dolazak je bolji izbor.
O prizivanju nazad Sablića, o Naliću i sličnim ne treba ni pričati uopšte
Mediji su prenijeli imena poput Čačića, Milojevića, Kodre, Akrapovića, Kopića. Od svih pobrojanih Husref jedino može stati pored Akrapovića ostali su iznad njega, nije da nisam zadovoljan Musemićem u poređenju sa prethodnikom je Ancelotti, ali na duže staze on nije, nadam se sa će dobiti ugovor na max godinu dana te da će klub onda neko drugi preuzeti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 25 jul 2023, 00:03

A ne znam što je kao komplikovano kod nas biti trener isto kao da se u BiH igra Bog zna kakav fudbal pa nam treba Ferguson. Ovde je dublja analiza i taktika misaona imenica. Torpedo bez ikakvog zamora skonta da nam je lijeva strana truba i onda utakmicu ipo napadaju samo po toj strani. Ovde kod nas susreti protiv Zrinjskog i Posušja svode se na isti način igre, igraj koliko ti protivnik dozvoli. Novi trener bi kod nas trebao imati lagan zadatak, pojačat sredinu, uigrati par akcija iz prekida da se lopta ne troši svaki put na možda je neko poklopi, timski presing i eto neko iznošnje lopte kroz formiranje trougla ili romba.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 25 jul 2023, 00:06

Lucas je napisao/la:
24 jul 2023, 23:38
Džaba i Simundza, Milojevic i slicni ako ce Dal morati igrati u prvih 11.
Ako se bude pravio pametan i bude igrao za sebe zakucat ce ga Hus za kraj klupe. Svjestan je i Husref da je ovo najjaca ekipa po imenima u ligi i nece dozvoliti da ga neki Dal kosta titule.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 25 jul 2023, 00:08

Mediji čitaju naš forum i pucaju imena, veze nemaju s kim je Mirvić razgovarao. Ja bi volio da nas sutra iznenadi top imenom,a ako ne može onda Hus dobro došao nazad. Nisam za tebe,ne što te ne volim, već što želim iskorak kluba,nešto novo što nije viđeno u PLBIH.
Živi bili pa vidjeli ko će biti novi šef.

Alii
Kontakt:

Post Postao/la Alii » 25 jul 2023, 00:11

H8Z7 je napisao/la:
24 jul 2023, 20:19
Alii je napisao/la:
24 jul 2023, 19:59
Husref je novi trener Sarajeva.
Potpisao je na 3godine
Pouzdan info.
Ako Bog da sve si omašio od trenera do trajanja ugovora
Moja želja btw :pray:
Takav sam info dobio.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 25 jul 2023, 00:11

Ljudi budimo svi ko jedan konacno. Sad ako ne krenemo da mislimo o tome da ce nam bit bolje onda cemo se vrtit u krug jos godinama.

Vrijeme je da procepi i da ovo bude nasa godina, a dok god nas ima koji sumnjamo u igrace i uspijeh kluba, od bilo kakve pozitivne price nema nista :!:

Skupimo se u nedjelju, bez obzira sto nije “velika” uktamica da pokazemo da mozemo svi biti ujedinjeni :bih: . Svima nama fali huk sa sjevera na kojoj god tribini bili, a isto tako i igracima :opaopa: :pray:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jul 2023, 00:20

Kaunas je napisao/la:
25 jul 2023, 00:06
Lucas je napisao/la:
24 jul 2023, 23:38
Džaba i Simundza, Milojevic i slicni ako ce Dal morati igrati u prvih 11.
Ako se bude pravio pametan i bude igrao za sebe zakucat ce ga Hus za kraj klupe. Svjestan je i Husref da je ovo najjaca ekipa po imenima u ligi i nece dozvoliti da ga neki Dal kosta titule.
I kod prethodnih trenera je zabušavao, koštao nas trofeja kupa, ispadanja od Torpeda.....pa je igrao svaku narednu.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 25 jul 2023, 00:27

tabba77 je napisao/la:
24 jul 2023, 23:53
Samozdravlje je napisao/la:
24 jul 2023, 23:47
Mi navijači i "navijaci" FKS smo navijači pojedinaca,ne nužno iz interesa, što je još pogubnije. Ako želio zlo nekom nek se meni vrati,ali kao što vi imate pravo komentarisati, imam i ja.
Ono što neki zamjeraju jednom, drugom će naći 100 opravdanja. Nije to samo oko trenera, ima na 100 primjera gdje podržavamo igrača zato što je "dobar covjek", a obično blatimo domaće igrače koji prvi-drugi put igraju za FKS.
19-ogodisnji Trako je omrzen, a dokumentovao sam da nije bio lošiji od Solde (koji će možda biti top pojacanje).
Zato što navijamo za individue,a ne isključivo za FKS, zato i tavorimo u blatu PL.
Kao što sam i za Mirzu govorio , gosp. Mirvic bira, tako ću reći i za neki novi izbor. Bez g. Mirvica bi davno bili Čelik.
Samo se nadam da g.Mirvić ima nakanu da sa FKS -om trči maraton, za sad mislim da je maratonac i da će u dogledno vrijeme sve biti 10. ABd.
:salut: :thumbup:

Nikada nijedan pojedinac ispred kluba !
Ja ovo napisah iz sopstvenih grešaka :puke: , davao sam podršku Sabri i E. Hadzicu, a unazadili nas bar 5 godina, još ovaj Hadzic 2x. Zato sada cu da ćutim, a Bogami i ne pišem negativne komentare unaprijed.
Na utakmicu, pa ako nekog treba hvaliti, onda pohvaliti. Nek kude drugi, ja više ne :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jul 2023, 00:30

Ma Dalkan ce da igra i kod Musemica. Nije Musemic lud narusavati dobre odnose sa masnokosim kerom i njegovim haverima iz podzemlja.
Bar za "desetku" ne brinemo !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 25 jul 2023, 00:42

NazorUso je napisao/la:
25 jul 2023, 00:30
Ma Dalkan ce da igra i kod Musemica. Nije Musemic lud narusavati dobre odnose sa masnokosim kerom i njegovim haverima iz podzemlja.
Bar za "desetku" ne brinemo !
Naravno da ce igrati kad je mirvic izjavio da je projekat kluba, husref ce sve uradit to sto mu vlasnik kaze kao u svakoj kompaniji kad ti šef naredi nesto. Neki ljudi ocekuju da dalara nece igrati pod husrefom, ja neznam sta je stim ljudima, pa on je forsirao pavlovica umjesto kovacevica...
Da je tu ahmetovic igrao bi i on umjesto renana jer je sa husrefom dobar i legenda je, to se gleda danas :D nije bitno sta znas i jeli imas kvalitet, bitno je skime si dobar i ko ti je manager kao u reprezentaciji :D
Zadnja izmjena: Deen, dana/u 25 jul 2023, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 25 jul 2023, 00:47

Bilo bi idealno vratiti Lazica i sa njim zaključiti prelazni rok. Kod Husrefa je bio uglavnom odličan u prvom mandatu. Siguran sam da bi sa Anicicem bio beton.

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 25 jul 2023, 00:48

Slabo pišem, i nisam htio da se miješam u raspravu bojkot ili ne imao sam neki svoj stav kojeg sam se drzao, ali ovo moram reci nista mi mrže nema nego kad vidim nekog našeg bivšeg igrača na klupi, nebitno ko je, jer mi volimo da pljujemo po svojima. Zato ne bih volio ni Husref da dodje, OPET, jer nisam ljubitelj dvoličnih osoba, nisam ni za Dudića bio iz istog razloga. Koliko god pojedinci dizali u nebesa Husrefa, a imao je svojih trenutaka to mu niko nmž osporiti, i njegovu ljubav prema klubu, trebaju znati podatak da je taj isti Husref obećao obnoviti ugovor sa klubom nakon osvojene šampionske titule, ali zbog "ljubavi" prema klubu odlučio je da ode u Zvezdu. Nije problem u tih 130k KM koje je uzeo, nisu moje, problem je dvoličnost i izigravanje žrtve. Nije ni Husref baš neka cvjećka. Također mnogi zaboravljaju da smo sezonu prije duple izgubili sve i jedan derbi, i da smo igrali preloše totalno negledlji a sezona, i još svašta nešto.
Nek je On živ i zdrav, i pto dalje od kluba, vakat mu je za penzije, a nije baš najboljeg zdravlja.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jul 2023, 00:59

ON VOLI SARAJEVO PRAVI JE HORDAS HUSREF MUSEMIC JEDAN JE OD NAS!

SVI NA SJEVER!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Ahmoveliki
Kontakt:

Post Postao/la Ahmoveliki » 25 jul 2023, 01:32

Eto qurvo ode i ti :wave:

Koliko si to posmrkao dragi Mirza kad ne date Dala ni za milion...
Ma ja dok vratis raji dok dilerima dok kamatarima, a **** sebi majku :nene:

cookiech
Kontakt:

Post Postao/la cookiech » 25 jul 2023, 01:52

25 jul 2023, 00:27
tabba77 je napisao/la:
24 jul 2023, 23:53
24 jul 2023, 23:47
Mi navijači i "navijaci" FKS smo navijači pojedinaca,ne nužno iz interesa, što je još pogubnije. Ako želio zlo nekom nek se meni vrati,ali kao što vi imate pravo komentarisati, imam i ja.
Ono što neki zamjeraju jednom, drugom će naći 100 opravdanja. Nije to samo oko trenera, ima na 100 primjera gdje podržavamo igrača zato što je "dobar covjek", a obično blatimo domaće igrače koji prvi-drugi put igraju za FKS.
19-ogodisnji Trako je omrzen, a dokumentovao sam da nije bio lošiji od Solde (koji će možda biti top pojacanje).
Zato što navijamo za individue,a ne isključivo za FKS, zato i tavorimo u blatu PL.
Kao što sam i za Mirzu govorio , gosp. Mirvic bira, tako ću reći i za neki novi izbor. Bez g. Mirvica bi davno bili Čelik.
Samo se nadam da g.Mirvić ima nakanu da sa FKS -om trči maraton, za sad mislim da je maratonac i da će u dogledno vrijeme sve biti 10. ABd.
:salut: :thumbup:

Nikada nijedan pojedinac ispred kluba !
Ja ovo napisah iz sopstvenih grešaka :puke: , davao sam podršku Sabri i E. Hadzicu, a unazadili nas bar 5 godina, još ovaj Hadzic 2x. Zato sada cu da ćutim, a Bogami i ne pišem negativne komentare unaprijed.
Na utakmicu, pa ako nekog treba hvaliti, onda pohvaliti. Nek kude drugi, ja više ne :thumbup:
To je normalno druze, a ovo sto si na kraju napisao tako je najrealnije :salut:
Sve mi znamo.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 25 jul 2023, 02:03

amypitar je napisao/la:
24 jul 2023, 23:26
Torino je napisao/la:
24 jul 2023, 23:10
Inat je čudo, pogotovo ovaj rivalitet sarajevski. Njih će bit sad 12000. Odma ide kontra u nedjelju. Ovdje je inat na max.
Ma tesko vise od 5,000 neke moja procjena.
10k pod moranje
Kakvih 5k to bi sramota velika vec bila
Hajmo raja hajmo Horde od sutra masovan hajc HAJDEEEE
SVI NA KOŠEVO!!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 25 jul 2023, 05:39

Eh da vidimo sad možemo li napraviti hajc i prebaciti 10.000 ,nema Ayle i Mirze,HZ se vratile,lijepa ljetna noć...

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”