FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesi li slavio titule koje je Husref osvajao?
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ovdje su se mnogi oženili , djecu dobili , mjesto stanovanja promjenili i državu , ali jedna je konstanta uvijek , Husref se vraća kad tad.
Ne znam , iskreno nisam zadovoljan ,nakon katastrofalnog lutanja sa Ajlom i Mirzom , nastavljamo dalje , sa provjerenim imenom koji će na jedno pola godine max smiriti mnoge , ali dugoročno znamo da nema ništa od tog.
Pozitivno je da imamo povratak Hordi i mnogih još navijača na narednoj utakmici , ali imenovanje Husrefa će definitivno opet podijeliti ljude na 2 skupine.
Ne znam , iskreno nisam zadovoljan ,nakon katastrofalnog lutanja sa Ajlom i Mirzom , nastavljamo dalje , sa provjerenim imenom koji će na jedno pola godine max smiriti mnoge , ali dugoročno znamo da nema ništa od tog.
Pozitivno je da imamo povratak Hordi i mnogih još navijača na narednoj utakmici , ali imenovanje Husrefa će definitivno opet podijeliti ljude na 2 skupine.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Generalno, postovi ti imaju dobru logiku, pa da ti odgovorim.
Znas kako se kaze "Watch what you wish for" ili ti ga Pazi sta zelis. Njihovo jedinstvo je posljedica cinjenice da su bili pred bankrotom. Gasenje ne, jer su lopovlukom one terene i stadion prepisali na svoje ime. Kad je KK Bosna dosla do kraja, puna Skenderija bi, pola moje familije bilo. To jedinstvo je kad je voda ispod nosa. Ne treba nam to, i nije to pozitivan primjer nikako. Ali da nam treba jedinstvo - to svakako.
I kad su Horde zvale na bojkot trebali smo svi zajedno, jer bi davno imali promjenu na bolje, prosli 2,3 pretkola a ne ovako. I sad opet tih istih 7000 kao ovce bleje, ja samo volim Sarajevo a ne kontaju da su svojim dolaskom odmogli klubu. I nikom nista, opet ce oni dalje isto. Klonirana situacija onoj sto isti rade u ovoj drzavi. Zato smo na dnu.
Moje misljenje od rijeci do rijeci. Ako mora domaci i ne moze bolje, Husref je OK.Pantelija je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:00Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.
Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.
U glavnom, ako zaista on dolazi, sretno mu a i nama sa njim.
Mozda uzmemo i titulu ali ja bi radije nesto novo a bez titule.
Retoricko pitanje, zasto se ne moze bar u Akademiju sada dovesti stranac da nam ustroji sistem i da za par godina dobijemo juniore sa modernim pogledima na fudbal i zivot prije svega, kojima marka nece biti vaznija od zivota. To ce svakako uzeti nekoliko godina da se razvije i poreda.
Umjesto macka u vreci i dovednja stranaca, da imas 5-6 svoje djece godisnje kojima znas sve u bobu kako disu, sta su im prednosti, sta nedostaci i na cemu dalje raditi. Znas kako ce reagovati na kriticne situacije i ......
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 25 jul 2023, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
nije istina, sve je zavrseno još sinoć 

- BordoBBoja
- Kontakt:
Bar u drugu recenicu napisi CALA iz postovanja
Doveli su njega @kengurkengur je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:12Moje misljenje od rijeci do rijeci. Ako mora domaci i ne moze bolje, Husref je OK.Pantelija je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:00Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.
Klub je s obzirom na kvalitrt igraca i placanje odstete za iste, trebao napraviti iskorak u smislu trenera i strucnog staba, ali ocigledno se za to nema sposobnosti i to je ok. Ostaje nam da se nadamo tituli koju rralno sa njim mozemo osvojiti, svi znamo da nakon 8-9 mjeseci ide pad, jer je tako kroz cijelu njegovu karijeru.
Retoricko pitanje, zasto se ne moze bar u Akademiju sada dovesti stranac da nam ustroji sistem i da za par godina dobijemo juniore sa modernim pogledima na fudbal i zivot prije svega, kojima marka nece biti vaznija od zivota. To ce svakako uzeti nekoliko godina da se razvije i poreda.
Umjesto macka u vreci i dovednja stranaca, da imas 5-6 svoje djece godisnje kojima znas sve u bobu kako disu, sta su im prednosti, sta nedostaci i na cemu dalje raditi. Znas kako ce reagovati na kriticne situacije i ......
https://www.transfermarkt.de/armin-caus ... iner/43761
Nije stranac, ali gledajući karijeru i klubove kao da jeste. Mada bi sigurno bilo bolje da je i trener prvog tima na sličnom nivou pa da se akademci brže integriraju.
No, kao što naš novi/stari trener voli reći - šta je, tu je.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ma ne,ko god je bio na tekmi trebao je aplaudirati nakon utakmice s onakvim ishodom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:51a na forumu nistaaa novoooo, da osvojimo ligu prvaka 5 godina zaredom i 6 ne, to bi ista atmosfera bila. Jednostavno, ne davati znacaj.
tobejarabi normalno da cu doci na stadion da je dabic psiholog..
Da se nadovezem i na temu mirza i podrska odnosno tjeranje na prosloj utakmici - Vidis kako pogresno shvatanje, nije raja mirzu bodrila i gotivila nego je gledala sta ce ekipa napraviti i dok je tim bio dobar sutili smo, dolazili i bodrili koliko se moglo dok vas nije bilo najfanaticnijih. Mirza ni najmanje vazan, vazno je Sarajevo. Cim mirza nije uspio dobio je misljenje stadiona istog momenta. Sta tu ima nejasno?
Ovdje se radi o subjektivnom i pristrasnom misljenju i gledanju.
Gleda se klub kroz pojedinca,umjesto obrnuto sta taj pojedinac moze donijeti i dati klubu.
A Husref bi nam donio momentalno sto do sad nikad vidjeli nismo,ili bilo ko drugi ko je vec radio kod nas i jos toliko puta.
Mislim gledati jedan te isti film desetinama puta samo jer mi se taj film svidja,suludo
Ostaviti Dogana dok se stvari ne posloze,do polusezone ako treba,makar i ovu godinu bez titule,ali posloziti stvari do sljedece evrope i s nekim s kim postoje realne sanse da napravis taj iskorak sasvim dovoljno vremena.
Jeer,vec si ulozio i pravio tim upravo zbog toga i ocekivao puno vise,prema tome ostani na tom kursu.
Kakva je razlika izmedju Mirze i Husrefa u fudbalskom smislu? Ni jedan ni drugi ne mogu dominirati ligom,niti napraviti nesto vise vani.
Ovo sa Husrefom dodje gotovo isto kao sa Mirzom.
Raja podijeljenog misljenja,samo eto Horde su sad tu.
O karakterima pojedinacno ne bih,jer to klubu ne donosi nista.
Treba nam struka,a ne ko vise voli klub.
Nije ovo emisija sve za ljubav
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
nije istina, sve je zavrseno još sinoć 
[/quote]
Ako je zavrseno sinoc sto se javno na objavi?

[/quote]
Ako je zavrseno sinoc sto se javno na objavi?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

pa onda drugi mandat izuzetno dobro igrali, mislim da smo imali niz od 10 utakmica, ako se ne varam, bez poraza.
stvarno jedan veliki gospodin, ekipa radi u miru i tisini a kida i leti, bori se.
ali ako je vec Husref izbor nek ostane vjecan ko Ferguson ebem ga ja.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Sastanak s Igmanom ima trebaju tu neke formalnosti da se završe, s Husrefom su detalji brzo dogovoreni 

Pravi vojnik kluba, onaj koji pokazuje da voli Sarajevo vise od svog zivota djelima, a ne rijecima i zbog para.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:20![]()
covjek kojeg je stativa dijelila od ulaska u grupe. Tad nije bilo prenosa iz rumunije, katastrofa...
pa onda drugi mandat izuzetno dobro igrali, mislim da smo imali niz od 10 utakmica, ako se ne varam, bez poraza.
stvarno jedan veliki gospodin, ekipa radi u miru i tisini a kida i leti, bori se.
Amer Dupovac!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ova recenica.. bojim se da mi nemamo vremena da gubimo jos jednu sezonu. Idu rate, racuni, troskovi, nismo se skupili ko neki haman na ulici pa daj sta das.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:19Ma ne,ko god je bio na tekmi trebao je aplaudirati nakon utakmice s onakvim ishodom.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:51a na forumu nistaaa novoooo, da osvojimo ligu prvaka 5 godina zaredom i 6 ne, to bi ista atmosfera bila. Jednostavno, ne davati znacaj.
tobejarabi normalno da cu doci na stadion da je dabic psiholog..
Da se nadovezem i na temu mirza i podrska odnosno tjeranje na prosloj utakmici - Vidis kako pogresno shvatanje, nije raja mirzu bodrila i gotivila nego je gledala sta ce ekipa napraviti i dok je tim bio dobar sutili smo, dolazili i bodrili koliko se moglo dok vas nije bilo najfanaticnijih. Mirza ni najmanje vazan, vazno je Sarajevo. Cim mirza nije uspio dobio je misljenje stadiona istog momenta. Sta tu ima nejasno?
Ovdje se radi o subjektivnom i pristrasnom misljenju i gledanju.
Gleda se klub kroz pojedinca,umjesto obrnuto sta taj pojedinac moze donijeti i dati klubu.
A Husref bi nam donio momentalno sto do sad nikad vidjeli nismo,ili bilo ko drugi ko je vec radio kod nas i jos toliko puta.
Mislim gledati jedan te isti film desetinama puta samo jer mi se taj film svidja,suludo
Ostaviti Dogana dok se stvari ne posloze,do polusezone ako treba,makar i ovu godinu bez titule,ali posloziti stvari do sljedece evrope i s nekim s kim postoje realne sanse da napravis taj iskorak sasvim dovoljno vremena.
Jeer,vec si ulozio i pravio tim upravo zbog toga i ocekivao puno vise,prema tome ostani na tom kursu.
Kakva je razlika izmedju Mirze i Husrefa u fudbalskom smislu? Ni jedan ni drugi ne mogu dominirati ligom,niti napraviti nesto vise vani.
Ovo sa Husrefom dodje gotovo isto kao sa Mirzom.
Raja podijeljenog misljenja,samo eto Horde su sad tu.
O karakterima pojedinacno ne bih,jer to klubu ne donosi nista.
Treba nam struka,a ne ko vise voli klub.
Nije ovo emisija sve za ljubav
moramo smanjiti ocekivanja odnosno neke nase zelje, da je tako kako si naveo u toj recenici iznad ne bi nam Husref bio novi trener. Nego ti neki sto spominjani na forumu siguran sam.
Niko nije mogao prihvatiti - hocu titulu istu godinu! sem Husa.. to je to
Mirvic nema vise vremena, ulozio je i previse, treba se to i vratiti.
I svi mi uticemo na neki nacin na klub na okruzje, na sve.. pa samo sto mislimo negativno dovoljno da se nekako manifestuje i u djelo.
Isto kao sto smo imali stanje uma na stadionu protiv Torpeda. Imao sam osjecaj da svi cekamo da nam se mreza zatrese..
BELIEVE!
i da dodam: Mirza/Husref -- ne treba pretjerivati, ja sam vjerovao da Husref nece nikad vise s klupe Sarajeva otici. I vjerovao sam da vise nikad nece doci a evo ga staje tuje. Ili voli pare ili voli Sarajvo vise od zivota. Naginje ka drugom malo, prvo svi volimo pa jel

I nece mu Mario i njemu slicni trpiti bogaranja. toga me samo strah, svi ce se pokupiti i otici. HUSREFU OBAVEZNO NEKOG PSIHOLOGA naci na klupi da bude.
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 25 jul 2023, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
Da mi je neko pričao šta ćemo sebi uradit, ne bi mi vjerovao... 

Samo naprijed Saraj'vo!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Rahma je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:23Pravi vojnik kluba, onaj koji pokazuje da voli Sarajevo vise od svog zivota djelima, a ne rijecima i zbog para.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:20![]()
covjek kojeg je stativa dijelila od ulaska u grupe. Tad nije bilo prenosa iz rumunije, katastrofa...
pa vidi mu samo slike na mom avataru

- 1 9 4 6 -
Mislim da sam cuo da su nekog tako doveli ali poslije svih nedavnih stvari nisam vise siguran. Nije se dalje valjda ni spominjao. Onda super. Nama je to bitnije nego ova sezona, a naravno da bi bilo odlicno da su na slicnim talasnim duzinama. Ali onda steta nece biti prevelika za ovaj "izbor", iako svaka godina koja prodje je velika.scholsey je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:18Doveli su njega @kengurkengur je napisao/la: ↑25 jul 2023, 12:12Moje misljenje od rijeci do rijeci. Ako mora domaci i ne moze bolje, Husref je OK.Pantelija je napisao/la: ↑25 jul 2023, 11:00Ako se dovodi trener iz bih onda je i meni prvi izbor husref. Definitivno. A da li je dobro dovesti trenera iz Bosne , pokazuju rezultati rada sa mladima i rad trenera u inosttranstvu koji su se skolovali u BIH.
https://www.transfermarkt.de/armin-caus ... iner/43761
Nije stranac, ali gledajući karijeru i klubove kao da jeste. Mada bi sigurno bilo bolje da je i trener prvog tima na sličnom nivou pa da se akademci brže integriraju.
No, kao što naš novi/stari trener voli reći - šta je, tu je.![]()
Husrefu svaka cast kao igracu i treneru i ima moj respekt ali bilo je vrijeme za nesto novo. A psovke i galama je starinski fol. Pa Milan Ribar je vristao na komsije i tukao ih megafonom po glavi kad su jedinu vrijednu i postenu titulu uzeli. O Bosi Tanjevicu da ne pricam. Ali u ta vremena se to prihvatalo kao njihove karakterne specificnosti (ters) a nije se plakalo i bilo osjetljivo. Zato se sada i noge briju valjda da brze trce na krilu.
Ma Boga mi dragog meni je Husref kao Zdravko Čolić, hit 40 godina bez prestanka 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Jedan jedini pravi trener, HUSREF MUSEMIC!
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bordobijeli, jurisicduska, nedimmmm1337, PeppermintSA i 72 gosta.