FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Džaba smo glasali za trenere, koje bi volili vidjeti na klupi. 
Ja samo ne kontam otkud toliki optimizam, vidim neki pisu kao da je dolazak Musemica automatski titula !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Metnu ga BP Mirvicu, i to duboko.
Kad je levat, neka ga levate.
Kakvi navijači, takav i klub !!
Ja kad bi i Husrefa dovodio ugovor isti ko u igmanu 500 km mjesecno maksimalno vise..stavit neki bonus za prvenstvo i to
Je to.. takodje klauzula 3 mjesecne plate i zdravo..
Takodje nas handri to sto dajemo igracima fiksne plate, ja mislim da to treba svesti na neki minimum a stavit bonuse po zasluzi o osvojenim trofeima..
**** i placanje nacoravo
Je to.. takodje klauzula 3 mjesecne plate i zdravo..
Takodje nas handri to sto dajemo igracima fiksne plate, ja mislim da to treba svesti na neki minimum a stavit bonuse po zasluzi o osvojenim trofeima..
**** i placanje nacoravo
A jbg kad Mirvic kucu pravi od krova.donDondon je napisao/la: ↑25 jul 2023, 16:10ove dvije sezone su bile potop,katastrofa,od onog ispadanja u namjestenoj utakmici za nas protiv Vatikanaca i ispadanja od djece celika do ovih zastitnika hjeroglifa,te dvije godine sto prije da se zaborave,ma ja sam i za vracanje Duduka ako cemo osvojiti sta,ja volim titule,ali smatram da Husref nece nikad biti trener koji ce nasu igru obogatiti necim novim,atraktivnijim,samo mi je to problem sto ne vidim da mozemo s njim napraviti taj iskorak evropski.
najsretniji bih bio da grijesim da sve bude kao u prici dosao Hus osvojili duplu igramo play off LS,idealno ali tesko mi zamislivo
Po meni je najprece da je iskesirao sa extra trenera i SŠ,a uporedo sa tim da dovedes dobrog SD ili sportskog menadzera kako god da se ta funkcija zove, pa onda sto ostane sredstava dovodis igrace i to ih dovodis rezonski na deficitarne pozicije, a ne samo da se dovedu.
Ali eto…
Husref ce vjv donijeti neki pomak, ali se apsolutno slazem s tobom da nije to to.
-
- Kontakt:
+100Zeko87 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 16:11Koji pitarski mazohizam, tri godine gledamo Borcu i Zrinjskom u leđa, u minusu smo preko 60 bodova za liderom za vodećim. Godina bez evrope pa ispadanje od Torpeda i na reakciju da dolazi Husref komentari "šta će mi titula ako nema iskoraka"
Pa ljudi dragi da se igrala KL u periodima kad smo bili pod Husrefom mi bi već bili klub koji je igrao grupne faze. Moramo shvatiti da se iskoraci u evropi prave preko titula.
Kad smo imali titule nismo imali igrače kakve sada imamo, ovu ekipu treba podržati dvije godine u komadu i nećemo se pokajati siguran sam.
-
- Kontakt:
Sta je zipce nakon sabrine aamo pravis profile i negodujes.MarkViduka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:03Metnu ga BP Mirvicu, i to duboko.
Cuj ti njemu potpisa kakvi navijaci takavi i klub sramoto jedna..
-
- Kontakt:
Dobro ti ga zipce metno, cim ga 5-ti put danas spominjesIstinasamo123 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:10Sta je zipce nakon sabrine aamo pravis profile i negodujes.MarkViduka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:03Metnu ga BP Mirvicu, i to duboko.
Cuj ti njemu potpisa kakvi navijaci takavi i klub sramoto jedna..
Kakvi navijači, takav i klub !!
Kako??MarkViduka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:03Metnu ga BP Mirvicu, i to duboko.
-
- Kontakt:
Dogovoreno je i sa Igmanom.
Moglo bi sutra zvanicno.Hajde Husrefeeeee
Moglo bi sutra zvanicno.Hajde Husrefeeeee

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Tu je Ibro Hodzic i Almir Seferovic koji u slobodno vrijeme yebe majke pitarske 

Povedite nas !!!
Povedite nas !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Cestitke Usrefu na novom mandatu! Zbijmo redove i pozdravimo covjeka bez trunke samopostovanja! Vodi nas ka evropi majstore.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kažem ti ja sve same izmišljotine i gluposti.. doduše ok je prošao sa klubom, solidno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kako se sa Husrefom i tako slicnim njemu nikad situacija neokrene u nasu korist, pa da procitamo natpis u medijima "Propali pregovori sa Musemicem".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Bolje da su kakvog mladog i modernog da se ne sikiramo za 4 mjesto 

-
- Kontakt:
To je dokaz koliko voli klub,pristane i na sicu samo da dodje u svoje Sarajevo,ne trazi nenormalne cifre kao drugi.ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 18:29Kako se sa Husrefom i tako slicnim njemu nikad situacija neokrene u nasu korist, pa da procitamo natpis u medijima "Propali pregovori sa Musemicem".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, HyperOS, jurisicduska, Napapijri, rimljanin90, ronaldo99, SamoDaKazeem, ubipara i 65 gostiju.