Vec se danas upoznao sa igracima.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za sad je omjer izmedju Husrefa i Dzene 5:4 sto se tiče povratnika na klupu.
Hoce Hus, da poveca vodstvo.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Meni je žao što je Zrinjski bas slabiji nego prošle godine. Ostale ne treba ni komentarisati. I opet nećemo iskoristi sve ovo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ako ništa čovjek ima bogatu trenersku karijeruOsim Sarajeva, u trenerskoj karijeri vodio je još Olimpik, tuzlansku Slobodu, kakanjsku Mladost, Tuzla City i sada Igman iz Konjica.
Koliko njih dvojica imaju trofeja zajedno a koliko ostali treneri od nastanka kluba ?ElCartel11 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:58Za sad je omjer izmedju Husrefa i Dzene 5:4 sto se tiče povratnika na klupu.

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Sve ovo u cemu Zrinjski uziva zadnjih godinu dana, mi bi imali da nismo prokockali +13. Nakon titula 2019 i 2020, bas ta treca uzastopna titula bi nam donijela ogroman koeficijent i 95 % grupnu fazu Konferencijske lige, jer bi bili nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka. Dugo ce nam trebati da se oporavimo od te sezone.
Šta uradi Vinko od klubaLucas je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:02Sve ovo u cemu Zrinjski uziva zadnjih godinu dana, mi bi imali da nismo prokockali +13. Nakon titula 2019 i 2020, bas ta treca uzastopna titula bi nam donijela ogroman koeficijent i 95 % grupnu fazu Konferencijske lige, jer bi bili nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka. Dugo ce nam trebati da se oporavimo od te sezone.

Husref je nivo Igmana i nadam se da će tu inšallah i ostati.
-
- Kontakt:
Kako vam ne dosadi, samo se u krug vrtite. Vise podrske i pozitive a manje pljuvanja i pametovanja i bit ce bolje. Vamos Rajvosa
Nemojmo biti povrsni samo. Ne. Dosao je da placa kazne ustvari, nema namjeru da puni stadion.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:46Pa nije covjek ovde dosao da ubire pare od ulaznica vise smo izgubili ispadanjem i brukom.Gomis99 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:16Pozorisna publika je donijela klubu direktno 200 hiljada maraka s jednom tekmom. Pa ti stavi na papir sta mu je isplativije.Istinasamo123 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 19:02
Ja ovo sad namjerno pisem jer su se sladili pola godine a znaki da nema nista od spidermana...
Svi su dobrodosli kao trener ali spiderman nije bio i objektivna pozorisna publika se pokazala i pokazuje sada kada nije kako su njihovi bolesni mozgovi smislili.
U njihovom stilu, kupite klub od Mirvica pa dovodite koga zelite ili nemojte ni dolaziti negdje bar doslijedni ostanite nece vise biti dzaba ulaza.
U onakvoj atmosferi i protiv sloge doboj je upitna pobjeda.
Da je do atmosfere Dortmund bi bio prvak Njemacke i Lige prvaka svake godine. O Grckim klubovima da ne pricam. Ljudi su u 2023.godini ubjedjeni da ustvari navijanje donosi pobjede. Ok

- BegovicRamiz
- Kontakt:
samo Husref
ta imena sto pisete ja glavu na panj dajem ako ste pregledali bar 3 utakmice tih trenera u cijeloj njihovoj karijeri
ode tamo po tm i trazi vadi neke levate
osini po balerinama Husrefe pa kud puklo da puklo
ta imena sto pisete ja glavu na panj dajem ako ste pregledali bar 3 utakmice tih trenera u cijeloj njihovoj karijeri
ode tamo po tm i trazi vadi neke levate
osini po balerinama Husrefe pa kud puklo da puklo
-
- Kontakt:
Ni 2% nije kriv ali eto na njemu se razbilo..Spahic98 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:03Šta uradi Vinko od klubaLucas je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:02Sve ovo u cemu Zrinjski uziva zadnjih godinu dana, mi bi imali da nismo prokockali +13. Nakon titula 2019 i 2020, bas ta treca uzastopna titula bi nam donijela ogroman koeficijent i 95 % grupnu fazu Konferencijske lige, jer bi bili nositelji u prvom pretkolu Lige prvaka. Dugo ce nam trebati da se oporavimo od te sezone..
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pustis dva najbolja igraca na polusezoni, i opet krivi Vinka za izgubljenu titulu hagahahaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Osim Sarajeva, u trenerskoj karijeri vodio je još Olimpik, tuzlansku Slobodu, kakanjsku Mladost, Tuzla City i sada Igman iz Konjica.
Jako trenersko ime...
Jako trenersko ime...
Kakvi navijači, takav i klub !!
Ali prokockati 13 bodova od 11 tekmi 8 u sarajevu igrali.....
Pa da su juniori igrali nebi smjeli to dozvoliti bez obzira na tatara i rahmana....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Amer Kapo prvi kandidat za novog direktora FK Sarajevo
Ajla Alimanović je u ponedjeljak podnijela neopozivu ostavku na mjesto direktora FK Sarajevo, a Bordo klub je isti dan prihvatio ostavku.
Sarajevo će uskoro dobiti novog direktora, a portal **** saznaje da je prvi kandidat za ovu funkciju Amer Kapo
Kapo je rođen 1984. godine, a diplomirao je na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu i na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.
Obnašao je dužnost predsjednika najveće studentske organizacije AIESEC u BiH.
Kapo je bio i učesnik najvećih globalnih kongresa za mlade lidere u Indiji, Meksiku i Tunisu.
Od 2016. do 2022. godine bio je direktor KJP Skenderija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zrinjski nije ni sjena onog sto je igrao s Jakirovicembelosevic23 je napisao/la: ↑25 jul 2023, 21:53Ljudi su za nas televizor u boji. Nama su konkurenti raspali zeljo i borac
https://****/vijest/kako-se-husref ... kao/205634MarkViduka je napisao/la: ↑25 jul 2023, 22:14Osim Sarajeva, u trenerskoj karijeri vodio je još Olimpik, tuzlansku Slobodu, kakanjsku Mladost, Tuzla City i sada Igman iz Konjica.
Jako trenersko ime...
I poslije ovoga se vratiti....
A sjećam se 1985. Poslije titule ode hladno u C. Zvezdu...A ovdje ga neki doživljavaju kao legendu....Legende su Hase i Pape, oni su ostali u Sarajevu, i pored ponuda Zvezde, Partizana,Hajduka...
Kao trener čisti prosjek, koji osim u Sarajevu nigdje nije osvojio ništa....MV je makar sa Olimpikom osvojio Kup, iako je i on razočarao kao trener, igra bez igre u zadnjem mandatu i zasluženo kraj u FKS....
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Najvise me boli onaj poraz od Borca na Koševu 0:2, a odgovaralo nam je i da izgubimo jedan razlike, da bi ostali u prednosti nad njima

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Lecler, mnon46, riki46, supervizor, UltraNorth, Venom i 50 gostiju.