FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ceka se potvrda i Amin Tana, ili za jednog ili za drugog.
Simundza neuporedivo skuplji, ali sigurno kvalitetno dugorocnije rjesenje.
Dogovoreno je sa obojicom fakticki, samo se trebaju dogovoriti Mirvic i Tan, koliko su love spremni izletiti. I to je to.
Simundza neuporedivo skuplji, ali sigurno kvalitetno dugorocnije rjesenje.
Dogovoreno je sa obojicom fakticki, samo se trebaju dogovoriti Mirvic i Tan, koliko su love spremni izletiti. I to je to.
- FKS -
Ako su dog sa Simundzom ja zadovoljan, ako necemo naci trenera takvog kalibra onda nema bolje opcije od Husa i tjt bez puno polemike.
Brate Husref je najuspješniji i najtrofejniji trener u historiji kluba,njegova prošlost u Sarajevo je jako uspješna.Surreal je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:07Pazi ja stvarno shvatam da ti obozavas Husrefa, potpuno legitimno, ali nije ovo njegov prvi mandat u Sarajevu, valjda si svjestan da ce se i sesti put zavrsiti na isti nacin kao i svaki drugi put.
Ne shvatam Musemica, dolazi u najtoksicniju sredinu u Bosni i Hercegovini, svjestan je da ce ga docekati "na noz" pola navijaca. Zasto nije ostao u Konjicu, ljudi ga postuju, nema nekog stresa, uprava se trudi da mu udovolji - pa samo zbog para.
Nisi valjda mislio da ce Pena doci u Sarajevo? Samo ti plati, pa ce svi doci - tu i lezi besimisao politike Mirvica. Husref ne moze voditi nase strance, a i odmah ce se posvadjati ea Ziljkicem i pola svlacionice, a onda opet ispocetka.
Istina ako imaš pare možeš dovesti koga hoćeš ali to što dovodimo Husrefa ti je najbolji dokaz da Mirvic nije spreman platiti velike pare za Garciu.
- siroliver69
- Kontakt:
Sad ce se isto dogoditi ko sa Prosineckim. Bio nam je Ante skup!
- ElCartel11
- Kontakt:
U vezi cega ste to bili upravu bgt

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo je vec neka informacija. Drago mi je da ima sanse kakve god za nekog drugog. Ajde amidzaaa

Šta oni kontaju sa ovih 5 stranaca za ligu,što ne posude bar nekog ,vjerovatno ce Guliša opet najmanje igrati,neznam šta je sa Veležom i posudbom na kraju ocito ništa,to bi najbolje za sve tri strane bilo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Brate moraš ohladiti malo. Vidimo da idoliziraš Husrefa, ali samo dodatno pogoršavaš situaciju i mišljenja oko njega. Isto kao i ovi botovi koji se ne gase za bivši dvojac.
HAJDE SIMUNDZA

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ante Šimundža

- hordasDoboj
- Kontakt:
Pa nema ga sad ko posuditi

Mora se sačekati novi trener ko god on bio pa da vidi ko mu više odgovara, samo ne znam do kad traje transfer rok kod nas

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Hajde Mirva
Hajde Ante

Hajde Ante

Simundza dobio Tottentham i Romu, zna se on dobro prilagoditi protivniku.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Prosto mi je nevjerovatno da dajes platu, tj kockas se sa jednim Penarandom a ovamo stedis na treneru. Njegova plata bi pokrila Simundzu a fraer nam totalno nepotreban (Ziljkic plus Gulisa moze pokriti) 

- Shategabri
- Kontakt:
Bas nema logike stediti na treneru a dovoditi ovakve igrace.Nadam se da ce prevagnuti razum i da ce Simundzu zavrsiti
Znači Šimundža bi nas mogao ujediniti. Hajde Ante šaraj kruha ti.
-
- Kontakt:
Ako moze Simundza,ne pitaj koliko Ismire 
Ako moze trener takvog kalibra sad da se dovede naravno da hocemo.Ako ne moze takav trener daj radije i Husrefa nego nekakvog Karacica ili novog Vasoskog

Ako moze trener takvog kalibra sad da se dovede naravno da hocemo.Ako ne moze takav trener daj radije i Husrefa nego nekakvog Karacica ili novog Vasoskog
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 26 jul 2023, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hajde daj nam Šimundžu, neka potpiše na tri godine i da se da čovjeku vremena da skroji sve po svom. Ne znam zašto, ali toliko sam siguran da bi s njim dobru priču napravili. Mlad trener, moderan, a već ima dosta iskustva na svojoj strani, sa 51 godinom već ima šest osvojenih trofeja.
Hajde jednom ubodite kako treba..
Hajde jednom ubodite kako treba..

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Vanja8 i 14 gostiju.