ma de ugasite taj klub, muka mi je više od njeg. Kako je sve ovako nesposobno, imate lijep stadion, ima igrača, navijači extra, ima svega, al BOšnjo je nesposoban ko tele.ovi na tribinama nisu 20km vidjeli od bajrama kad su u kutiju za serigju pogledali ali eto oni se nešto pitaju,ma **** ih tamo,grobari čelika. ugasite tu sablazan više ili predajte klub u ruke nekome ko nema za kifle a i kad ima pun mu nos žutog.
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOGEEEEEEEEEEEEEEE
Ljubomorne duse bhaa napusite mi se svi qurcaaa mrs mrs
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ma de ugasite taj klub, muka mi je više od njeg. Kako je sve ovako nesposobno, imate lijep stadion, ima igrača, navijači extra, ima svega, al BOšnjo je nesposoban ko tele.ovi na tribinama nisu 20km vidjeli od bajrama kad su u kutiju za serigju pogledali ali eto oni se nešto pitaju,ma **** ih tamo,grobari čelika. ugasite tu sablazan više ili predajte klub u ruke nekome ko nema za kifle a i kad ima pun mu nos žutog.
Retardu nema te droge u Zenici kojom se ti lupas.
Daj broj dilera
Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
Sta ti jadnice pricas, bem li ti majku tuzlanssu u paksu, pricas o navijacima koji su spasili klub, za razliku od vas koji ce cupate i ima vas 50 koji podrzavate taj jadni klub. Mrs seljoberu slani, idi kupaj se na tom jezeru. Smrdis
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Hrelja se izvinjava nešto ovoj šaci jada i narkomana iz ZEnice,da ih sve prevrneš naglavačke nećeš marku skupiti,upravu je fudo.Ja eto navijaci Celika nisu znali za koga on navija. Covjek citav zivot "zivi" F.K. Sarajevo i sad je problem sto je pruzio podrsku. Ako voli Sarajevo, ne znaci da mrzi Celik.
Čista glupost. Pravi navijač da navija za bilo koji klub uvijek ce podržati svoj klub iz BiH ako igra EU ligi ili drugom takmičenju.
Sta ti jadnice pricas, bem li ti majku tuzlanssu u paksu, pricas o navijacima koji su spasili klub, za razliku od vas koji ce cupate i ima vas 50 koji podrzavate taj jadni klub. Mrs seljoberu slani, idi kupaj se na tom jezeru. Smrdis
Bgm Sloboda prvi favorit lige i Fukare prekidaju bojkot najvjerojatnije, svih 12 se vracaju na tribinu Je li ovo istina bez zaebancije za Fukare da ce trazit zajednicku rijec sa upravom za bolju Slobodu ,pa vi vise sami ne znate sta hocete
Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
Bgm Sloboda prvi favorit lige i Fukare prekidaju bojkot najvjerojatnije, svih 12 se vracaju na tribinu Je li ovo istina bez zaebancije za Fukare da ce trazit zajednicku rijec sa upravom za bolju Slobodu ,pa vi vise sami ne znate sta hocete
Kako ce tek bit iduca sezona borba za ulazak izmedju Celika i Slobode jer bgm ove sezone Stupcanica je favorit glavni i ne znam sto nas samo napadaju tuzlaci kad su im konkurenti Stupcanica i komsije iz Gradacca i Banovica
Pa sta da radimo, da prestanemo navijat i voliti Slobodu, da se presaltamo na Inter, Juve,
Tesko ce Sloboda uci u PL,meni samo zao sto nema Radnickog
Pa sta da radimo, da prestanemo navijat i voliti Slobodu, da se presaltamo na Inter, Juve,
Tesko ce Sloboda uci u PL,meni samo zao sto nema Radnickog
Ne znam bgm radite sta je za vas najbolje ali kako ce te promijenit onda je li vi stvarno mislite mijenjat sistem i samo kazete odlazite hocemo to i to..Znas li kad ce tako odstupiti nikad prijatelju,vidjeli ste nase muke i koliko borbe i patnje i 3.5 godine bojkot domacih utakmica.
Naravno volit Slobodu ali ako mislite mjenjat pocnite ili ce vas opet uspavat instant rezultat i ulazak u PL.i onda opet isto.Bgm tako tesko ce te promijenit sistem tako.
Sto se tice lige stvarno ne poznajem je i ne znam kvalitete klubove ali onako na prvu Stupcanica je izgleda ozbiljna a ima puno nezgodnih ekipa pogotovo u gostima.
Uprave Slobode i Budućnosti su jedno. Nema sumnje da će tu Sloboda moći odmoriti igrače i uzeti 6 bodova u dvomeču.
Veoma bliski su i upravi Zvijezde. Nije isključeno da i tu dobiju lagane bodove.