FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Džaba se raspravljate, Husref neće biti trener.
Mirvić viđen na kolačima u Metropolisu, kaže nakon ovih 6 obroka sa trenerima, da malo zasladi sam i razmisli o svemu uz cheescake i veliku s mlijekom.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- morsecode
- Kontakt:
Volio bi da danas zvanicno i bude odluka ko je novi trener i to je to. Mi startamo za 4 dana, pa neka novi sef barem odradi jedan trening sa ekipom.
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Znam ja da vaze, ali sam tu poklonio, nema smisla vraćati je

Može li se kupiti nova za galeriju Zapad ?

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- BordoBBoja
- Kontakt:
- belosevic23
- Kontakt:
Džaba pišeš, postoje ljudi koji nikog ne vole, nikog ne gotive i po svemu pljuju. Čak i da dođe Ante, zareda 32 pobjede u ligi i u zadnjem kolu kiksa, pojedinci će ga popljuvati.holyman je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:23Kako si me samo razotkrio, evo me kod husrefa u spavacoj na laptopu, 6 joja mjesecno + stanovanje samo da ga branim na forumu od tebe. Kakav bolesnik boze me sacuvaj, lijeci se.BordoBBoja je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:18Opet ponavljam, nisi se zalio kad sam unistavao temu pljuvanjem narkomana i kurve, a cim se taldzija spomene, eto tebeholyman je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:17
Kad bih odgovarao na svako tvoje pljuvanje, morao bih napustiti posao i po citav dan tapkati na forumu. Druze lijeci se, ne interesuje me koga (ne)volis ali unistavas temu da ne mogu doci do normalnog posta, zar nije jedno psovanje dnevno dovoljno nego to moras raditi svakih 15 minuta
Tako je i birvaktile bilo kad si mahao ispred kluba
Hahaha dobar pokušaj dezavuisanjabelosevic23 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:23https://sportsport.ba/fudbal/zvanicno-h ... eva/249513
Pa to je ono što sam i ja jučer pisao... Sad je "i jedna i druga struja" dočekala svojih 5 minuta al na obrnutim stranama i vraća im za odbranu nekih ranijih uposlenika, vade oči jedni drugima namjerno - čisti inat s obje strane - samo su se zamijenili.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:10Vinko Marinovic je za ovog ublehasa lično Anceloti.
I sjasite malo vi jahači Husref akopalipse. Nigdje vas nije bilo prije sad odjenom ko iz paštete novi nickovi.
Jel se vam to ukazuje prilika, da ss opet utalite za neke igrace?
"A kolo sreće, tako se lako okreće..."
Ante Šimundža na korak do preuzimanja FK Sarajevo! 
U karijeri je vodio slovenske prvoligaše Muru, Aluminij i Maribor, a bio je i u GAKu i Ludogoretsu.
Kao trener tri puta je bio prvak Slovenije (2x Maribor, 1x Mura) , jednom osvajao kup Slovenije sa Murom, te je u Bugarskoj sa Ludogoretsom u sezoni 2021/22 osvojio kup, a sezonu poslije i titulu prvaka Bugarske!
U karijeri je vodio slovenske prvoligaše Muru, Aluminij i Maribor, a bio je i u GAKu i Ludogoretsu.
Kao trener tri puta je bio prvak Slovenije (2x Maribor, 1x Mura) , jednom osvajao kup Slovenije sa Murom, te je u Bugarskoj sa Ludogoretsom u sezoni 2021/22 osvojio kup, a sezonu poslije i titulu prvaka Bugarske!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Nista od husrefa. Ante dolazi
ante izgleda dolazi. evo po FB

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nadam se da ima istine u ovom sto si napisaoRule_hz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:34Ante Šimundža na korak do preuzimanja FK Sarajevo!
Kao trener tri puta je bio prvak Slovenije (2x Maribor, 1x Mura) , jednom osvajao kup Slovenije sa Murom, te je u Bugarskoj sa Ludogoretsom u sezoni 2021/22 osvojio kup, a sezonu poslije i titulu prvaka Bugarske!![]()
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bio Šimundza, Husref ili neko treci mi moramo malo spustiti loptu na zemlju, smanjiti ocekivanja i pritisak. Pustiti trenera da radi da ima pravo na poraze i na grešku kad to uspijemo onda cemo tek poceti raditi ozbiljnije rezultate.
Meni samo nije jasno kako neko ko daje tolike milione neće ili nije u stanju da shvati da je trener najvažnija figura svake ekipe, i da se na kvalitetnom treneru ne smiju štediti pare ako si već bacio toliku lovu na nekakve Penarande i slične ku.rce palce. Kako može biti skup kvalitetan stručnjak kakav je Šimundža a ovamo dovodiš Viverosa i Penarandu za boga pitaj kakve cifre i plate... to je baš neznanje kako funkcioniše fudbal, nema šta drugo bit. Ili to ili Mirvić jednostavno hoće da kupi HZ ovim vraćanjem Husrefa i ide na siguricu.
Da me ko pogrešno ne shvati nemam ništa protiv Husrefa ako se već ne može skuplji i bolji dovesti, od ovih domaćih provjerenih je svakako zicer, dokazan i uspješan... ali nikako da krenemo korak naprijed. Da se proba neki sistem uspostavit, dovesti čovjek sa vizijom i višegodišnjim planom. Ovako ćemo Husrefa opet nakon 2 kiksa tjerati, pa jovo nanovo.
Da me ko pogrešno ne shvati nemam ništa protiv Husrefa ako se već ne može skuplji i bolji dovesti, od ovih domaćih provjerenih je svakako zicer, dokazan i uspješan... ali nikako da krenemo korak naprijed. Da se proba neki sistem uspostavit, dovesti čovjek sa vizijom i višegodišnjim planom. Ovako ćemo Husrefa opet nakon 2 kiksa tjerati, pa jovo nanovo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nakon dva kiksa ćemo tjerati bilo koga, jednostavno smo stoka. Ali nije Husref svakako.
bordobijeli je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:40Bio Šimundza, Husref ili neko treci mi moramo malo spustiti loptu na zemlju, smanjiti ocekivanja i pritisak. Pustiti trenera da radi da ima pravo na poraze i na grešku kad to uspijemo onda cemo tek poceti raditi ozbiljnije rezultate.
To, sad je najbitnija podrska, svi na kosevo

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Alipasino, Amco46, BHFreak, Bordo10, casual033, Cautinho, Combattente87, Cwirek, Ferrante071, Fudo, HordeSaSjevera, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, jurisicduska, Kaunas, klasik, Lecler, maroon46, OsmanhodzicBuco, pitara, Proximic, riki46, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, zagorski i 339 gostiju.