FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Şituacija je ovakva:
Simundza > Musemic > Akrapovic > Hadzibegic
Simundza > Musemic > Akrapovic > Hadzibegic
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Izgleda baš nece Ćosića vodit sa sobom,sta li ce to bitiSpremaju li se u Igmanu već na život bez Musemića? Odgovor na to pitanje za **** portal dao je Zajko Zeba, danas sportski direktor premijerligaša iz Konjica.
– Ne znam jesu li se dogovorili, dali smo u svakom slučaju ‘zeleno svjetlo’ i nećemo praviti problem. Da, ima ugovor, ali sve se dogovori, kazao nam je Zeba i otkrio pritom kako nemaju namjeru tražiti novog trenera u tom slučaju.
– Mi već imamo stručni štub, tu su Dženis Ćosić i ostali pomoćnici, tako da ne bi ništa mijenjali jer su oni ti koji najbolje poznaju ovaj tim.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kod otrova maloprije slavko petrovic i mirvic...
Mladen Zizovic zavrsen 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Zvanična potvrda ide za tri dana dok se oporave od povraćanja i sraćke!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ko je ovaj Kapo što se spominje za mjesto direktora, malo sam neupućen 

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Može li se danas "kupiti" sezonska karta i do koliko sati ?
Mogu i cijene, ali manje bitno. Vjerujem Ismiru i hoću da dam doprinos, jeste mali, ali na fonu onoga što rade Manijaci.
Nisu oni ni bolji ni lošiji od nas, samo što "sjecikese" idu tamo gdje ima para, a kone nemaju taj problem
Mogu i cijene, ali manje bitno. Vjerujem Ismiru i hoću da dam doprinos, jeste mali, ali na fonu onoga što rade Manijaci.
Nisu oni ni bolji ni lošiji od nas, samo što "sjecikese" idu tamo gdje ima para, a kone nemaju taj problem

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- ElCartel11
- Kontakt:
To je taj mentalni sklopSpahic98 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 10:55Husref je morao ostati trener, svi koji su došli poslije njega bili su loši.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vaze li proslogodisnje sezonske?
Ismir Mirivic i Safet Susic vidjeni sad kako izlaze iz pekare Edin kod sebilja, uputili se prema klupskim prostorijama.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa pisao sam prije dva dana o tome. Nece covjek, bio je tu vidio kako funkcionisemo. Sto ce mu to opet u zivotu, zna da cemo ih najuriti poslije dva kiksa. I opet da trazi novi angazman. A ko poznaje prilike, zna da Dzenis obavlja pola posla u strucnom stabu i uopste nije los, cak stavise odlican u svom poslu i pripremi utakmica.miky_hz je napisao/la: ↑26 jul 2023, 12:54Izgleda baš nece Ćosića vodit sa sobom,sta li ce to bitiSpremaju li se u Igmanu već na život bez Musemića? Odgovor na to pitanje za **** portal dao je Zajko Zeba, danas sportski direktor premijerligaša iz Konjica.
– Ne znam jesu li se dogovorili, dali smo u svakom slučaju ‘zeleno svjetlo’ i nećemo praviti problem. Da, ima ugovor, ali sve se dogovori, kazao nam je Zeba i otkrio pritom kako nemaju namjeru tražiti novog trenera u tom slučaju.
– Mi već imamo stručni štub, tu su Dženis Ćosić i ostali pomoćnici, tako da ne bi ništa mijenjali jer su oni ti koji najbolje poznaju ovaj tim.![]()
Šta je loše rekao?ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:05To je taj mentalni sklop![]()
- ElCartel11
- Kontakt:
Vinko Marinovic je za ovog ublehasa lično Anceloti.
I sjasite malo vi jahači Husref akopalipse. Nigdje vas nije bilo prije sad odjenom ko iz paštete novi nickovi.
Jel se vam to ukazuje prilika, da ss opet utalite za neke igrace?
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 26 jul 2023, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Završeno sve.
Uredu je biti za ili protiv, ali ovih par nikova bi trebali potraziti strucnu pomoc, ako nista da se banuju na 14 dana. BordoBBoja i Spahic98 unististe temu sa pljuvanjem/velicanjem Husrefa.
NEMA NAZAD
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao,sa Igmanom su rijesili sve
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jašta je prokockao bi on i onu titulu da nije bilo korone i prije otišao. A da ne pričam o tituli Borca koju bi Husref uzeo sa pjetlićima.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 13:10Vinko Marinovic je za ovog ublehasa lično Anceloti.
Trenutno korisnika/ca: fks74, Galantni, HyperOS, Pantelija, Pena, robertkosar, Samozdravlje i 82 gosta.