Jbg ja ti pričam iz prve ruke, danas sam ispratio lično dva dabl dekera i dva kombija a sutra ide minimalno 10 kombija i 20 - 30 auta

Jbg ja ti pričam iz prve ruke, danas sam ispratio lično dva dabl dekera i dva kombija a sutra ide minimalno 10 kombija i 20 - 30 auta
Dosta ljudi bi sad rekli sta ce ovaj klaksvik, sta ce ovaj hacken lose su to ekipe i tako dalje, nije slucajnost da su pobjedili ferencvaros 3-0, klubovi napreduju i imaju plan, ferencvaros, bodo glimt , balkani i hacken nisu mogli pobjediti tamo kod klaksvika, zamisli da bi nasi klubovi tamo igrali, sta bi se tu sve pisalo i sta bi se ocekivalo da ih 5-0 pobjedimo, svaku utakmicu moras ici ozbiljno i fokus nema veze kako se ko zove
Sto ih ne bi islo
Ne djeluju bas kao oni vasi dijasporci sa frizurama na stranu i pocupanim obrvama.ElCartel11 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 22:27To su vecinoma bosanski pravoslavci koji žive u Becu ili okolini![]()
Možda ti ipak trebaš prestati kontatiQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jul 2023, 23:04ma kontam da ih ukupno nema toliko pa zato![]()
Kakvi favoriti, eno još bolnica u rosteru.
Ovo malo mijenja situaciju ako ne bude 3-4 igrača vam igralo to ne bi valjalo , možda bolje onda na 0:0 ićigrbavicka1921 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 08:20Kakvi favoriti, eno još bolnica u rosteru.
Idemooooo!![]()
Ima ljudi mnogo samo ne idu zbog raznih problema u zadnjih 4-5 godinaQUARTERBACK je napisao/la: ↑26 jul 2023, 23:04ma kontam da ih ukupno nema toliko pa zato![]()
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Hajdeee, mnon46, VivaLaLiberta i 25 gostiju.