English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Mcallister je isto tako svjetski sampion kao starter.
Brighton ce igrati Evropu.
Ko ih je gledao prosle sezone zna da je kvalitetan igrac i da ce odgovarati Kloppu.
Laviu ganja i tvoj klub i svi ostali klubovi iz vrha sa razlogom.
Szoboszlai mi je nepoznanica...
Iz kojeg kluba su doveli Van dijka, Salaha, Bobija i Manea?
Iz kojeg kluba je City doveo de Bruynea?
Kako glup argument.
U Trzistu u kojem je Havertz 65 milki dovesti Mcallistera za onu cifru je pljacka.
Brighton ce igrati Evropu.
Ko ih je gledao prosle sezone zna da je kvalitetan igrac i da ce odgovarati Kloppu.
Laviu ganja i tvoj klub i svi ostali klubovi iz vrha sa razlogom.
Szoboszlai mi je nepoznanica...
Iz kojeg kluba su doveli Van dijka, Salaha, Bobija i Manea?
Iz kojeg kluba je City doveo de Bruynea?
Kako glup argument.
U Trzistu u kojem je Havertz 65 milki dovesti Mcallistera za onu cifru je pljacka.
Cuj ganja ga United, pa United sa povezaje sa svakim ebenim igracem kojeg pohvali i fino upakuje par medija.
Doveli Amada za 20 miliona a ovaj nije imao ligaskog nastupa kao starter.
Nije problem dovesti talentovano i mladje pojacanje, vec je problem kada klub napuste neki nosioci igre, a ti na tri igraca ovog kova izvalis preko 120 miliona.
United je do sada imao i gori prelazni, jer su doveli nepotrebnog Mounta, ganjanju upitnog Danca, te Amrabata koji za referencu ima par dobrih tekmi na SP itd.
Doveli Amada za 20 miliona a ovaj nije imao ligaskog nastupa kao starter.
Nije problem dovesti talentovano i mladje pojacanje, vec je problem kada klub napuste neki nosioci igre, a ti na tri igraca ovog kova izvalis preko 120 miliona.
United je do sada imao i gori prelazni, jer su doveli nepotrebnog Mounta, ganjanju upitnog Danca, te Amrabata koji za referencu ima par dobrih tekmi na SP itd.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 26 jul 2023, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Da me se pogrešno ne shvati, Enzo je dobar i ima prostora za napredak, ali Bellingham je generacijski igrač.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- wadethegreat
- Kontakt:
Mount ce vam biti pun pogodak citiraj me na kraju sezone.
ˇ@dzeko. Prvo Enzo je presao u januaru u novu ligu i u nekim metrikama bio najbolji na kraju sezone.
Drugo dosao u tim koji se raspao prosle sezone i opet nadigrao Judea u dvomecu ko je gledao zna o cemu pricam. Taj Dortmund je kao u jednom momentu bio most in form tim u Evropi...
Ne mogu se po golovima i nekim drugim stvarima porediti dva igraca koja su igrala dvije razlicite pozicije i uloge...
Ja znam sta sam gledao svojim ocima meda Jude nije mogao kada je Enzo igrao flastera na njemu...
Mali jeste pretalentovan ali ne vrijedi Liverpoolu kao 3 igraca recimo.
Poenta je da je bolje da sada urade rekonstrukciju sredine nego da njega dovedu i onda to nadograduju jos 2 sezone...
Drugo je sto Realu koji ionako ima pregrst opcija taj Jude ce leci ko budali samar.
Dvije razlicite ekipe u razlicitim momentima i Real vjerovatno najbolje od bilo koje ekipe osim mozda Citija radi smjene generacija...
ˇ@dzeko. Prvo Enzo je presao u januaru u novu ligu i u nekim metrikama bio najbolji na kraju sezone.
Drugo dosao u tim koji se raspao prosle sezone i opet nadigrao Judea u dvomecu ko je gledao zna o cemu pricam. Taj Dortmund je kao u jednom momentu bio most in form tim u Evropi...
Ne mogu se po golovima i nekim drugim stvarima porediti dva igraca koja su igrala dvije razlicite pozicije i uloge...
Ja znam sta sam gledao svojim ocima meda Jude nije mogao kada je Enzo igrao flastera na njemu...
Mali jeste pretalentovan ali ne vrijedi Liverpoolu kao 3 igraca recimo.
Poenta je da je bolje da sada urade rekonstrukciju sredine nego da njega dovedu i onda to nadograduju jos 2 sezone...
Drugo je sto Realu koji ionako ima pregrst opcija taj Jude ce leci ko budali samar.
Dvije razlicite ekipe u razlicitim momentima i Real vjerovatno najbolje od bilo koje ekipe osim mozda Citija radi smjene generacija...
Mah, Mount nije gotov proizvod za poziciju na koju ga ETH cilja, a to je vjv ova Eriksenova.
Vecinu tekmi u dosadasnjoj karijeri odigrao kao AM.
Mozda se pokaze kao kvalitetno pojacanje, ali to su procesi prilagodbe pogotov na poziciji koja mu nije primarna.
Uvijek neka uigravanja, pa opravdanja da treba vremena i sl. Sve je ovo mozda dugorocno i dobro, mlad, jaka pluca za presing ali da se napadne vrh ove sezone sa pomenutim kao starterom, eh za to trebas biti Houdini.
Vecinu tekmi u dosadasnjoj karijeri odigrao kao AM.
Mozda se pokaze kao kvalitetno pojacanje, ali to su procesi prilagodbe pogotov na poziciji koja mu nije primarna.
Uvijek neka uigravanja, pa opravdanja da treba vremena i sl. Sve je ovo mozda dugorocno i dobro, mlad, jaka pluca za presing ali da se napadne vrh ove sezone sa pomenutim kao starterom, eh za to trebas biti Houdini.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ubjedljivo najodvratniji igrač u zadnje vrijeme. Ne sjecam se nesto njegovih teških pariteta osim Alvesa i Busqetsa 2009-2012gaston je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:58??denimen99 je napisao/la: ↑26 jul 2023, 17:28Vidim još uvijek plaču za Jude-om, ali i vi ostali morate razumjeti da ekipa koja ne igra ligu prvaka, jednostavno ne može dovesti top igrače. Zato su ovi predobri za Evropa Ligu.
Mada, što se tiče Evropa Lige, najjača sredina od februara će opet biti ona Rakitić, Gomez, Ocampos i Lamela![]()
Edit: Izvinjavam se, nisam na vrijeme vidio kome odgovaram. Zanemari upitnik.
![]()
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Kao što rekoh, niko za njega neće dati 100+ miliona.
Pa čak ni mahniti Boehly.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma dobro iskreno Ovo vam je druga sezona sa ETH rano je za napad na titulu.
Mislim daleko ste dalje od nas u tom nekom procesu ali opet ostale ekipe imaju puno vecu stabilnost dugogodisnju i head start.
Da ne spominjem da konkurencija trosi vise od vas trenutno i da isto imate dosta dead weighta. I na to sve imate tonu promasenih investicija kroz godine.
Znao je igrati i 8 i nemoj uzimati proslu sezonu kao mjerilo nijedan igrac Celzija nije imao dobru sezonu al bukvalno...
Mislim da vam je ETH od Moua najbolji trener tako da vjerujem da zna sta radi.
@arvid nije Boehly vise zaduzen za transfere zato i odugovlacimo sa tim
.
Ne znam sto mi ne napadnemo Laviu iskreno kad je Brighton toliko tvrdoglav...
Mislim daleko ste dalje od nas u tom nekom procesu ali opet ostale ekipe imaju puno vecu stabilnost dugogodisnju i head start.
Da ne spominjem da konkurencija trosi vise od vas trenutno i da isto imate dosta dead weighta. I na to sve imate tonu promasenih investicija kroz godine.
Znao je igrati i 8 i nemoj uzimati proslu sezonu kao mjerilo nijedan igrac Celzija nije imao dobru sezonu al bukvalno...
Mislim da vam je ETH od Moua najbolji trener tako da vjerujem da zna sta radi.
@arvid nije Boehly vise zaduzen za transfere zato i odugovlacimo sa tim

Ne znam sto mi ne napadnemo Laviu iskreno kad je Brighton toliko tvrdoglav...
Nisam to znao. Ima logike, izvalio bi Todd 150m do sada 

Opet mi ovo ne ide u glavu. Arsenal zimuz nudio vise, a poslije toga covjek i produzio ugovor. Kojom logikom ovi misle da je 70 dovoljno?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako TH dobije sva ostala pojacanja,napadac i eventualno odlasci Fred i Maguire onda ce United dovesti stopera i veznog.
U tome slucaju minimalno je osigurati LP, osvojiti neki od kupova a u LP doci do 1/4 finala.
Ali, navijaci u Engleskoj ce traziti borbu za titulu u ligi jer to je United a onda je pritisak ogroman.
U tome slucaju minimalno je osigurati LP, osvojiti neki od kupova a u LP doci do 1/4 finala.
Ali, navijaci u Engleskoj ce traziti borbu za titulu u ligi jer to je United a onda je pritisak ogroman.
Kakva ba titula niste je vdijeli 12godina ,kao navijaci ce to trazitiAnoniman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 02:25Ako TH dobije sva ostala pojacanja,napadac i eventualno odlasci Fred i Maguire onda ce United dovesti stopera i veznog.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Napoleonov kompleks baš trese momka da valja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav gubavac.
Oličje današnjeg Uniteda.
Mogao bi ovaj Jackson dobra 9ka biti.
Oličje današnjeg Uniteda.
Mogao bi ovaj Jackson dobra 9ka biti.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Koja furka
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To mu je zato sto je odbio Liverpool

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Umorio sam se gledajući.
Sekunde nemaš da razmišljaš s loptom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobra perspektiva, imas sekundu da primis loptu i napravis odluku.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 17 gostiju.