supervizor je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:48Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
Druga je stvar šta očekivat od njega ako/kad dođe
[/quo
To i mene brine šta ocekivat od igrača koji je 2 godine bio u saudijskoj arabiji zadnju godinu nije igrao nikako a da je igrač prije bio to jest , a zašto smo se opet okrenuli ovoj politici da dovodimo istrosene igrače kao Trebotic ,Ibanez a ne neke mlade zeljne dokazivanja koji su nam dali rezultata to nek uprava razluci . Mislim da je bilo mjesta da se dovedu npr Čuić iz hajduka na posudbu ,Brkljaca mali iz dinama je isto otisao u sloveniju isto negdje na posudbu pa plejada mladih ovih sto su sa hajdukom igrali finale lige prvaka pa mali Ante Cranac sto je u Slaven belupu krilni igrač ubija u hnl , nas Šakota raskida sa Dinamom i ide u Slaven belupo a s njim bi bili mirni 3 godine samo zastićenog godista i tko ce nam igrat u premijer ligi ovog zaštićenog spali smo na Sabljica i Ramica kojeg nema ni u zapisniku , ne znam sta je sa Prskalom zasto ga nema nigdje ali to je Rendulićeva odluka
HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
-
- Kontakt:
Bradarić je jučer viđen u Mostaru,sad hoće li se dogovorit to ne znam.Ne znam ni pod kojim uvjetima bi došao,tako da ne mogu sudit odluku uprave ali ako Vrančić može dirigirat vezom Sarajeva trebo bi moć i Bradarić našom.Samo ne znam tko će trčat umjesto njegaDTzmu30 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:04U sustavu 4:3:3 kojeg forsira Rendulić, dobivaš tog centralnog veznog, pa bi vjerojatno to u vezi izgledalo gledano s lijeva na desno: Ivančić - Bradarić - Čanađija.supervizor je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:48Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
U sustavu 4:2:3:1, može igrati i "šesticu" i "osmicu".
Samo što je velika nepoznanica njegova fizička sprema, a pored toga nema natjecateljsku utakmicu godinu i dva mjeseca.
A najveće pitanje je da li će uopće doći![]()

Mislim da nije pametno to što u ekipi nećemo imat igrače željne dokazivanja i napretka,ovako se nadat da će doći nama s iskrenim namjerama.
-
- Kontakt:
A volio bi da me razuvjeri, ali igrač koji nije igrao skoro godinu teško da će biti pojačanje dok ne dostigne optimalnu formu, to je barem polusezona..da, dobar je igrač koji može donijeti to što fali ovoj ekipi, ali kad će to donijeti i hoće li vidjet ćemo... Daj Bože da griješim pa da će odma biti boom sa njim..supervizor je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:48Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
Nikada te mi ostaviti nećemo, ti si naša ljubav jedina!!
--1905--
--1905--
Uz to sve je i ligamente pokido, tako da ne obecava punoPlemickaKrv je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:18A volio bi da me razuvjeri, ali igrač koji nije igrao skoro godinu teško da će biti pojačanje dok ne dostigne optimalnu formu, to je barem polusezona..da, dobar je igrač koji može donijeti to što fali ovoj ekipi, ali kad će to donijeti i hoće li vidjet ćemo... Daj Bože da griješim pa da će odma biti boom sa njim..supervizor je napisao/la: ↑27 jul 2023, 11:48Ima li neko upućeniji da napiše šta dobivamo novo s Bradarićem,ne čini mi se nešto drugačiji tip veznog od ovih što imamo,možda se varam..
- Antipolitika3
- Kontakt:
Jos jedan Kozulj znaci?
Ocigledno idemo stramputicom sto se spremnih i mladih igraca tice.
Ocigledno idemo stramputicom sto se spremnih i mladih igraca tice.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Čim oni "nezvanično doznaju", vjerojatnost transfera opadne za 30%
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si
-HŠKZ-
-HŠKZ-
Zar nam treba jos jedan Kozulj?
-
- Kontakt:
Svaki igrač koji je došao nije igrao po godinu, dvije.. svakom treba da "proigra".. k'o da se pripremamo za 7. mjesec 2024. a ne za utakmice koje su u narednih 20 dana..
- Antipolitika3
- Kontakt:
Iduca sezona je kljucna.MostarskiEuropski je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:19Svaki igrač koji je došao nije igrao po godinu, dvije.. svakom treba da "proigra".. k'o da se pripremamo za 7. mjesec 2024. a ne za utakmice koje su u narednih 20 dana..

Bit ce to sve ok,samo jako i pozitivno.
Desno krilo nam treba ili Jukic lijevo a Cuze desno,Ticinovic je u losoj formi totalno.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Mislim da ce nam bit dosta jos jedno krilo al to mora bit neko bas zvucno krilo i naravno nadat se da ce proigrat neko od ovih novopecenih Hrvanovic il Misic, a sto se mladih tice naje*ali smo iskreno...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:35Iduca sezona je kljucna.MostarskiEuropski je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:19Svaki igrač koji je došao nije igrao po godinu, dvije.. svakom treba da "proigra".. k'o da se pripremamo za 7. mjesec 2024. a ne za utakmice koje su u narednih 20 dana..![]()
Desno krilo nam treba ili Jukic lijevo a Cuze desno,Ticinovic je u losoj formi totalno.
-1905-
-
MostarskiEuropski je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:19Svaki igrač koji je došao nije igrao po godinu, dvije.. svakom treba da "proigra".. k'o da se pripremamo za 7. mjesec 2024. a ne za utakmice koje su u narednih 20 dana..

-
- Kontakt:
Meni je iskreno i ovakav Tić bolje odigrao od Ćuže..Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:35Iduca sezona je kljucna.MostarskiEuropski je napisao/la: ↑27 jul 2023, 14:19Svaki igrač koji je došao nije igrao po godinu, dvije.. svakom treba da "proigra".. k'o da se pripremamo za 7. mjesec 2024. a ne za utakmice koje su u narednih 20 dana..![]()

Sada nam za europske utakmice u rotaciji nedostaju prodorni krilni igrači. Možda je uprava lani trebala jače zapeti i dovesti Amoaha ili Santosa iz Rudara.
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
Mislim da se trebamo bacit na neke strance, volio bih nekog spanjolca brzog za krilo mladjeg naravno tipa ovaj momak
https://www.transfermarkt.com/pau-marti ... ler/366931
https://www.transfermarkt.com/pau-marti ... ler/366931
-1905-
Oddai bi nam vrh dosao plus je u formi odmah na pocetku ne bi ga trebali cekati
-
- Kontakt:
Oddei je igrač Sassuola na posudbi u Rudešu .
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
Kakve se ovdje nebuloze pišu zadnjih desetak dana, majko mila
Šta mislite da nam Real Madrid Modrića pošalje na posudbu?

Šta mislite da nam Real Madrid Modrića pošalje na posudbu?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
-
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako je naša uprava pustila Mehmedovića da ode bezze u Lokomotivu , bez da su pokazali interes za njega . Lik mlad U21 , već prilagođen na našu ligu ...
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Herpes, mosarajvosa83 i 12 gostiju.