Srba iz Srb al bosanskih pravoslavaca nema puno. Tako da im je borac totalna nepoznanica.Josip321 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41Od milijun stanovnika Beča, dva je miliona Srba u njemu.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑26 jul 2023, 23:16Kako god, opasna brojka je u Becu trenutno, 300plus ljudi, s tim da ce i sutra doci naroda, kako iz bl tako i austrije, njemacke.. cini se za sad kao ozbiljno gostovanje grupe.
Znam da mnogi ne doživljavaju Borac već samo Partizan i CZ. Ali bruka bi bila ako vas me bude 2-3 tisuće.
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Ko kaze da se ne smije? Ti ces nam zabraniti ili? Cuj ne smije

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
De stavi te klipove gdje citava Grbavica pjeva Ubij Srbinaletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41
Ajd da završimo sa ovom temom molim vas, jer licemjerstvo sa vaše strane prelazi sve mjere !
Necu da postavljam klipove gdje čitava grbavica pjeva ubij Srbina i parole podrške naseru....
nemoj molim te !

ili nastavi guslati po sportskim forumima o svetoj srpskoj zemlji i teritorijalnim procentima, opanak jedan.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Ali kakav so na ranu je Borac ovim krezubim seljoberima. Odmah krene prica o istoriji, Mladicu i ostalim nebitnim stvarima. Mentalno zaostao narod...
Momci iz BL ne trudite se da objasnjavate nikom nista. Ovdje su pola djeca a pola besposlicari za 10 KM u dzepu...danas da se pofajtamo na terenu i izvucemo neki fin rezultat za revans pa da napravimo ludnicu sljedece sedmice. Aj Borac!
Momci iz BL ne trudite se da objasnjavate nikom nista. Ovdje su pola djeca a pola besposlicari za 10 KM u dzepu...danas da se pofajtamo na terenu i izvucemo neki fin rezultat za revans pa da napravimo ludnicu sljedece sedmice. Aj Borac!
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
-
- Kontakt:
let3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:48De stavi te klipove gdje citava Grbavica pjeva Ubij Srbinaletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41
Ajd da završimo sa ovom temom molim vas, jer licemjerstvo sa vaše strane prelazi sve mjere !
Necu da postavljam klipove gdje čitava grbavica pjeva ubij Srbina i parole podrške naseru....
nemoj molim te !![]()
ili nastavi guslati po sportskim forumima o svetoj srpskoj zemlji i teritorijalnim procentima, opanak jedan.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Nekako imam osjecaj da ce Zeljeznicar pobijediti veceras.
Borac ako izvuce ikakav povoljan rezultat, dobro i jest. Ali jako tesko..
Borac ako izvuce ikakav povoljan rezultat, dobro i jest. Ali jako tesko..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Jos jedan kozmopolita i humanista, ali sa stihovima Baje Malog Knindze u potpisuZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:50Ali kakav so na ranu je Borac ovim krezubim seljoberima. Odmah krene prica o istoriji, Mladicu i ostalim nebitnim stvarima. Mentalno zaostao narod...

1921
-
- Kontakt:
Jednom, koliko ja znam je bilo to skandiniranje, i to prije 10 i kusur godina protiv Slavije kad smo igrali, a oni vrijeđaju Srebrenicu i velicaju zlocince svake sezone.let3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:48De stavi te klipove gdje citava Grbavica pjeva Ubij Srbinaletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41
nemoj molim te !![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ne sjećate se vi dosta toga19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:52Jednom, koliko ja znam je bilo to skandiniranje, i to prije 10 i kusur godina protiv Slavije kad smo igrali, a oni vrijeđaju Srebrenicu i velicaju zlocince svake sezone.let3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:48De stavi te klipove gdje citava Grbavica pjeva Ubij Srbinaletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41
nemoj molim te !![]()

50 ljudi skandira, ali srpski opanak to pretvori u citav stadion.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:52Jednom, koliko ja znam je bilo to skandiniranje, i to prije 10 i kusur godina protiv Slavije kad smo igrali, a oni vrijeđaju Srebrenicu i velicaju zlocince svake sezone.let3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:48De stavi te klipove gdje citava Grbavica pjeva Ubij Srbinaletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:41
nemoj molim te !![]()
Protjerani seljacic iz kninske krajine drzi nazi govore na ovoj temi i to se dopusta od strane moderacije

Jao stoke cetnicke. Forza Austria! 

- avalPacidoroP
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E jado jadna!let3 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:5550 ljudi skandira, ali srpski opanak to pretvori u citav stadion.19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:52Jednom, koliko ja znam je bilo to skandiniranje, i to prije 10 i kusur godina protiv Slavije kad smo igrali, a oni vrijeđaju Srebrenicu i velicaju zlocince svake sezone.
Protjerani seljacic iz kninske krajine drzi nazi govore na ovoj temi i to se dopusta od strane moderacije![]()
-
- Kontakt:
Posteno drugletsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:54Volim Borac, Volim Banja Luku, ali jos vise volim kad me Manijaci tuku. Pozdrav za sve navijace Zeljeznicara, uz pjesmu Dine Dvornika Udri Jace Manijace!

1921
Prenosi li neko krvnika Sarajeva torpedo. Bas me i teresuje kakvi će biti danas.
Pa bolan, nije isto kad smo mi to jednom skandirali u zadnjih 10+ godina, a vi svaku **** utakmicu skandirate i pozdravljate genocid i/ili ratne zlocince, znas kako kazu, izuzetak potvrdjuje pravilo, tako i to nase jedno skandiranje u 10 godina potvrdjuje pravilo da inace ne skandiramo. Ne mozemo se bolan porediti, svaku tekmu imate fasisticka orgijanja, nemoj se praviti budala.letsgofighter je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:54Ne sjećate se vi dosta toga19vendetta87 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 12:52Jednom, koliko ja znam je bilo to skandiniranje, i to prije 10 i kusur godina protiv Slavije kad smo igrali, a oni vrijeđaju Srebrenicu i velicaju zlocince svake sezone.eto ti gore, vidi kako fino horski pjevate !
![]()
FKŽ !
Dodikova prcija ce ionako fasovati po guzovima veceras, al mi nisu jasni ljudi koji daju bilo kakvu podrsku brabonjcima koji su okupirali seher Banja Luku.
-
- Kontakt:
Republika Srpska! 

Još malo bruda. Oprosta i zaborava nema a osveta će biti naša ili na ovom ili na onom svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska i 15 gostiju.