Naravno da nisi jer si većinu stvari izmislio ili ti je neko isprao mozak. Klub ne možeš spasiti tako što zloupotrijebiš broj od pomozi.ba i skupiš samo 130 hiljada maraka. Jesi li svjestan da je to dovoljno za 15 do 20 dana poslovanja njihovog budžeta?deda je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:19Napisao sam misljenje, ne mora znacit da sam u pravu. Ne pratim ih, niti me zanimaju. Mene ovo nase nervira, ovaj pitarluk u nama. Isto kao drzava nasa, neka je meni pojedincu dobro, a sta ce ovamo biti sta me briga ba. Takav osjecaj imam i za Saraj.za pojedine ljude, a ti se itekako pitaju ljudi.Istinasamo123 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:13Ne pitaju se?deda je napisao/la: ↑27 jul 2023, 22:09
Kod nas se carsija za sve pita. Vaznij pojedinac nego klub. Evo ti ocit primjer s Husom. Carija ce izgurat njega, jer 100 200 ljudi ce imati korist od toga. Umjesto da imas veceras 25 000, vaznije je toh 100 200 ljudi koji su oko Saraj.i koji se pitaju.
Kod kona su svi ko 1, ne pitaju se oko trenera, ne pitaju se oko dovodjenja igraca, nego samo da navijaju. Sta vise spasili su klub od bankrota, dok kod nas nebi nikad mogao sabrat 20 000 KM za nesto.![]()
Zulic iznad direktora kluba i niko ne smije nista da pisne...
Naravno da bi mogao sabrati kada bi trebalo, jedan naš navijač je uplatio više nego svi oni zajedno za mjesec kad je trebalo. Ne ponižavaj sam sebe.