Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
MarkViduka
-
Kontakt:
Postao/la MarkViduka » 27 jul 2023, 23:40
holyman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:36
miky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:14
GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10
Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Ovakvi golovi i situacije ti pokazuju koliko su neozbiljni naši klubovi.
Zato što oni na 0-2 protivnika daju podršku i dižu ekipu,mi imamo situaciju sad na 1-1 gdje imaju još produzetci da se igraju mi u tim trenutcima skandiramo pogrdno i tjeramo. Neznam sto se ljudi cude ,kad je ocito koja je tu razlika.
Zato sto se mi ne zadovoljavamo prvim pretkolima i izlascima u evropu, dok se njima citava sezona svede na derbi ili prvo pretkolo konferencijske lige.
I hvala bogu sto je tako. Pisam se na podrsku protiv kukesija milsamija torpeda, ako ne mozes izdrzati pritisak domaće publike i uvalit bravarima 4 komada onda ima određenih sportova i z a takve pojedince.
Pa i kad navija citav stadion, nama pritisak.
Kad nema sjevera, ima raje, nema navijanja... Nama pritisak...
Ipak mislim da biramo karakterno jako lose igrace. Mozda kvalitete ima, ali kad si pichka u srcu.. Djaba ti sve. Mozes protic Sloge, Posusja, Igmana bit dobar...
Kakvi navijači, takav i klub !!
-
holyman
-
Kontakt:
Ja yebo vinkecu mamu zbog prodane titule, 30 dana me ohladili, ovaj unistava pola foruma 7 dana
NEMA NAZAD
-
miky_hz
-
Kontakt:
GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10
Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Ovakvi golovi i situacije ti pokazuju koliko su neozbiljni naši klubovi.
Zato što oni na 0-2 protivnika daju podršku i dižu ekipu,mi imamo situaciju sad na 1-1 gdje imaju još produzetci da se igraju mi u tim trenutcima skandiramo pogrdno i tjeramo. Neznam sto se ljudi cude ,kad je ocito koja je tu razlika.
Zato sto se mi ne zadovoljavamo prvim pretkolima i izlascima u evropu, dok se njima citava sezona svede na derbi ili prvo pretkolo konferencijske lige.
I hvala bogu sto je tako. Pisam se na podrsku protiv kukesija milsamija torpeda, ako ne mozes izdrzati pritisak domaće publike i uvalit bravarima 4 komada onda ima određenih sportova i z a takve pojedince.
To je jedan od primjera,a takvih primjera je i u ligi i mimo Evrope zato nam se dva puta vracaju na derbiju izmedju ostalog,helem nejse nije to bit,kritika se uvijek ostavi za poslije utakmice i ako se treba dati daje i tjerati to se radi kada prodje sve se tad a ne u toku iste,što se kaže na kraju se mrtvi broje,mi se tako ne ponašamo.
Kao u životu sto ti je,pomozi covjeku kad mu je najteže,sta mu imaš pomagat kad mu sve ide.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
amypitar
-
Kontakt:
Koliko mozemo ocekivati navijaca na Kosevu protiv Sloge.
Valjda nas vise bude nego trenutno clanova.
Zadnja izmjena:
amypitar, dana/u 27 jul 2023, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
Istinasamo123
-
Kontakt:
Postao/la Istinasamo123 » 27 jul 2023, 23:46
bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:42
Ne kontam ovo sprdanje i uvrede prema Husrefu, vecina ljudi koji poznajem su pitari i ima koji ga ne simpatišu al nikad nisam cuo da ga nazivaju pogrdnim imenima i da ga mrze. Majke mi ne kontam to, pa covjek najtrofejniji naš trener u historiji kluba i mrziš ga. Nevjerovatno
Sve dok je anonimno svak svakom moze sve reci javnost i pravi zivot su druga stvar.
Sjecam se jedne utakmice prije par godina Borac ja mislim gostovao na Kosevu.
Jedan retard je cjelo poluvrijeme psovso Husrefu na kraju prvog poluvremena isto.
Na kraju utakmice dede neke su ga spasile pola istoka ga ispred htjelo udarati...
-
holyman
-
Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:42
kritika se uvijek ostavi za poslije utakmice i ako se treba dati daje i tjerati to se radi kada prodje sve se tad a ne u toku iste,što se kaže na kraju se mrtvi broje,mi se tako ne ponašamo.
Ko da fedja pise umjesto tebe.
Tom taktikom nam je zrinja i pobjegao 30 bodova 10 kola prije kraja.
Sta ba podrzati ekipu, ne mozes slogu uzeti, pa slobodu koja je ispala, pa konjic, kmelju koji je otvorio pomozi.ba broj, a tvoj svaki drugi igrac po 15,000 mjesecno uzme. (A SVAKU TEKMU SI IMAO PODRŠKU DO KRAJA)
Ko ih ba yebe, samo ih saketati, karinasi kurcoboljski
NEMA NAZAD
-
Pitar6785
-
Kontakt:
Nemamo sinergiju, nemamo navijanje nemamo podrske nemamo naboj kod igraca za pobjedu..
Pogledajte utakmice kad je ahmet rahmanovic i rom harali ligom kad izgube kad prime go ti vidis u njima da gore da to vrate..
Pogledaj utakmicu prvo kolo protiv birca pod fedjom kako ahmo sa 50 kuka klizi kod drugog gola
Na ziljkicu se vidi da je ono gluma da nije toto..
Kad je Dal dao go u rusi dize ruke prema klupi kao vidis nabijem vas na onu stvar dao sam go nema iskrene ljubavi zelje.. neznam mozda ja to vidim pogresno al mi se cini da he fejk
-
mirzatele
-
Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:46
Poslije sutrašnje vijesti ispod 10 000 je sramota
-
holyman
-
Kontakt:
Pitar6785 je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:52
Nemamo sinergiju, nemamo navijanje nemamo podrske nemamo naboj kod igraca za pobjedu..
Pogledajte utakmice kad je ahmet rahmanovic i rom harali ligom kad izgube kad prime go ti vidis u njima da gore da to vrate..
Pogledaj utakmicu prvo kolo protiv birca pod fedjom kako ahmo sa 50 kuka klizi kod drugog gola
Na ziljkicu se vidi da je ono gluma da nije toto..
Kad je Dal dao go u rusi dize ruke prema klupi kao vidis nabijem vas na onu stvar dao sam go nema iskrene ljubavi zelje.. neznam mozda ja to vidim pogresno al mi se cini da he fejk
Naravno da je fejk
Inace moram dodati da mi nismo stedili ni naše dijete Pidru pa smo igrali playoff stalno, a treba da štedim sad nekog kolumbijca sto z a mjesec uzme ko mi svi sa ove teme zajedno, hocu ****
NEMA NAZAD
-
Seipronto
-
Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:46
Ako ne bude kiše oko 8.000 jer Dogan nije atraktivan...
-
Lobudaraczapamcenje
-
Kontakt:
Postao/la Lobudaraczapamcenje » 28 jul 2023, 00:19
bordobijeli je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:34
Ma nek bude trener ko hoce ja sam umoran od promjena, negative, bojkota. Treba ljudi podrška bio to Husref ili Ante mi smo ti koji kreiramo atmosferu ako je pozitivna vjerujte da igraci to osjete isto osjete i kad je negativna, posebno gdje imamo dosta stranaca ako su stalno negodovanja, bojkoti pa nece ni taj stranac nesto zapeti kad vidi sve to
Penal Ikica konama i penal Ikica Kutaisiju.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
Seipronto
-
Kontakt:
Bolji bi bio i ovaj Tomić ili Maestro od Husa realno, meni muka od onog seljačkog fudbala sa Husom gdje igra nema ni glavu ni rep, samo psuj igračima sve živo i mrtvo i moli Boga da presudi individualni kvalitet. Nama treba neko ko je vodio klubove u jačim ligama, ko zna kako treninge voditi, uvesti sistem, disciplinu i što je najvažnije želju igračima za pobjedom...Ako Mirva zaista hoce iskorak u Europi onda treba dovesti nekog od ovih stranaca (Šimundža, Čačić, Maestro, Tomić, Kopić) i vjerujem da uz strpljenje i podršku navijača možemo daleko dogurati...
-
Cora1946
-
Kontakt:
Par sati nisam nigdje ulazio. Udjem prvo na forum ko po obicaju da vidim sta se desava, kad ono 30 stranica ispisano, svi pljuju sto je Husref novi trener. Mene ibret uhvatio reko kako njega izabrase zar nije propao. Ocekujem sad kad udjem na FB i IG da me zatrpaju vijesti o Husrefu kako je preuzeo klub. Ulazim na FB, nista, ulazim na IG, nista, odem na oficijalne stranice kluba, nigdje nista za Husrefa. Samo objave da nije vise trener Igmana.
Pa vi ste svi pukli kolektivno

90!
-
JVVVST
-
Kontakt:
Seipronto je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:22
Bolji bi bio i ovaj Tomić ili Maestro od Husa realno, meni muka od onog seljačkog fudbala sa Husom gdje igra nema ni glavu ni rep, samo psuj igračima sve živo i mrtvo i moli Boga da presudi individualni kvalitet.
I tako mi osvojismo... koliko ono trofeja na "seljački fudbal"?
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
-
Seipronto
-
Kontakt:
JVVVST je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:29
Seipronto je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:22
Bolji bi bio i ovaj Tomić ili Maestro od Husa realno, meni muka od onog seljačkog fudbala sa Husom gdje igra nema ni glavu ni rep, samo psuj igračima sve živo i mrtvo i moli Boga da presudi individualni kvalitet.
I tako mi osvojismo... koliko ono trofeja na "seljački fudbal"?
Jer je liga seljačka, to ne prolazi u Europi...
-
Istinasamo123
-
Kontakt:
Postao/la Istinasamo123 » 28 jul 2023, 00:30
Godina 2065
Samo da nam je moderni trener i ide iskorak u evropi.
I ova izlizana fraza kada se dokaze da ne pije vode nacicemo novu.
1001 stvar se treba poklopiti za taj famozni iskorak a ne dovedes dobrog trenera i to ti je to.
Dinamo i Zveda samo idu putem da budu standardni kvalitetni evropski klubovi ovo ostalo je sve sitna buranija.
Dinamo ima stvoren sistem prodaje svojih igraca dok drugi imaju iza sebe drzavu i gasprom.
Jucer ako je ko gledao prijateljsku sa Fiorentinom mogao je vidjeti atomski fudbal nezamisliv na ovim prostorima, jednoj fiorentini 5 golova dati bila to i prijateljska je nevjerovatno.
-
mosarajvosa83
-
Kontakt:
Postao/la mosarajvosa83 » 28 jul 2023, 00:39
Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:30
Godina 2065
1001 stvar se treba poklopiti za taj famozni iskorak a ne dovedes dobrog trenera i to ti je to.
Dinamo i Zveda samo idu putem da budu standardni kvalitetni evropski klubovi ovo ostalo je sve sitna buranija.
Dinamo ima stvoren sistem prodaje svojih igraca dok drugi imaju iza sebe drzavu i gasprom.
Jucer ako je ko gledao prijateljsku sa Fiorentinom mogao je vidjeti atomski fudbal nezamisliv na ovim prostorima, jednoj fiorentini 5 golova dati bila to i prijateljska je nevjerovatno.
Trebas prvo koeficjent nabiti,mi nas prospemo u prvom kolu. Kad si sampion laksi put je do grupa novim sistemom,sad nam i da smo sampioni opet ce bit tesko jer neces biti nosioc. Treba nekakva konstanta al kakvi smo ne nadam se nicemu,dodaj i savez i nakaradno sudjenje onda dobijes zacarani krug.
-
Torino
-
Kontakt:
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:39
Godina 2065
Trebas prvo koeficjent nabiti,mi nas prospemo u prvom kolu. Kad si sampion laksi put je do grupa novim sistemom,sad nam i da smo sampioni opet ce bit tesko jer neces biti nosioc. Treba nekakva konstanta al kakvi smo ne nadam se nicemu,dodaj i savez i nakaradno sudjenje onda dobijes zacarani krug.
I ovo nosioc ili ne kad smo mi u pitanju ne pije vode. Ti završi prvi dobij prvu ko Zrinjski u LP i onda ćeš uletiti u grupe sigurno. Ma da ti te grupe onda prave problem u ligi možeš i bez Evrope ostat.
🇵🇸
-
Istinasamo123
-
Kontakt:
Postao/la Istinasamo123 » 28 jul 2023, 00:50
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 00:39
Godina 2065
Zivimo mozda u najgoroj drzavi sto se tice sporta i njegovog razvoja.
Druga stvar svi mrze Sarajevo imamo mozda najvise dusmana a i sami sebi smo najveci neprijatelji.
Mi moramo prvo ovu ligu apsolvirati tj preuzeti tron u njoj da bi iskorske pravili.
Opet navodim Zvezdu i Dinamo oni su to davno uradili ima 10 godina i tu nemaju velikih prepreka i imaju otvoren put za evropska takmicenja ali neuoprediva je situacija njih svi moguci guraju dok je ovde mrka kapa.
Ne mozes ti u borbi si za 4 mjesto i sanjas o nekim grupama.
Kako god teska situacija i pored toga sto imamo najvise para, nikakvu gotov prednost nam nisu donijele, ako ces skristi tolike milione da uzmes svako 3- 4 godine titulu u ovoj smjesnoj ligi, bolje sve onda bataliti.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, benko21, BordoSaga2, bosnas_, Kaunas, ledesma, muhamedhulk, napoleon72, nedimmmm1337, NeSamSafetee, OldTownDistrict, PeppermintSA, Posejdon, SAMO BORDO, Seipronto, ShofaII, skoJaa, soe, Zagor i 190 gostiju.