Pa i kad navija citav stadion, nama pritisak.holyman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:36Zato sto se mi ne zadovoljavamo prvim pretkolima i izlascima u evropu, dok se njima citava sezona svede na derbi ili prvo pretkolo konferencijske lige.miky_hz je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:14GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:10Nikad nisam volio pisati o gurbetima na ovoj temi, ali naš i njihov mentalitet se ne može porediti. Primili su i oni golove protiv Dinama, kao i večeras, ali ne odustaju. Mi kad primimo gol, tu je u 90% slučajeva mrka kapa. Imaju tu ložionu i većinu stvari urade na taj hajc. Tako je bilo i u mnogim derbijima, tako je i sad.
Ovakvi golovi i situacije ti pokazuju koliko su neozbiljni naši klubovi.
Zato što oni na 0-2 protivnika daju podršku i dižu ekipu,mi imamo situaciju sad na 1-1 gdje imaju još produzetci da se igraju mi u tim trenutcima skandiramo pogrdno i tjeramo. Neznam sto se ljudi cude ,kad je ocito koja je tu razlika.
I hvala bogu sto je tako. Pisam se na podrsku protiv kukesija milsamija torpeda, ako ne mozes izdrzati pritisak domaće publike i uvalit bravarima 4 komada onda ima određenih sportova i z a takve pojedince.
Kad nema sjevera, ima raje, nema navijanja... Nama pritisak...
Ipak mislim da biramo karakterno jako lose igrace. Mozda kvalitete ima, ali kad si pichka u srcu.. Djaba ti sve. Mozes protic Sloge, Posusja, Igmana bit dobar...