Radovali bi se oni i više, ali znaju da ima revanš i Nermin Bašić na klupi.

Radovali bi se oni i više, ali znaju da ima revanš i Nermin Bašić na klupi.
Nije to niko ni gledao nit koga zanima, samo smo vidjeli da je u 94. minuti bio gol. Sreca pa veceras nije igrala Zvezda, ne biste ni vi gledali b tim.
Borac vrlo hrabro odigrao, Austrija bolja bila, napadala konstantno (a šta drugo očekivati?), mi se branili, jako opasni iz kontri bili, 3 jako dobre prilike propustili, opravdano nam poništen gol zbog ofsajda. Bilo koji navijač Borca bi prije početka utakmice prihvatio "samo" 1:0.
Sto ne slavis pobjedu kluba, umjesto ovakvog pisanja?
Jesi vidio kakav su stadion napravili za reprezentaciju i za klubove? Ljudi investiraju u sport i napreduju, imaju plan kako i sta treba da se uradi i to je to, eto jucer klaksvik odigrao 0-0, znaci ferencvaros u 2 utakmice nije mogao dati gol onome klaksviku a ni hacken nije mogao dati gol, znaci u 3 utakmice prvak farski ostrava nije primio gol, to je veliki napredak za taku malu drzavu, a mi ce mucimo protiv fucking torpedo (danas ljudi 4-1 izgubili od aktobe) , mi jos nismo napredovali, ako zrinjski ne uspije u grupe i onaj klaksvik ako uspije onda gasi sve, cuj farska ostrava ce imati prestavnika a mi nemamo sa ekipom koje zadnje 2 godine sve pobjedila i svima bjezala, dzabe se covjek nervira...holyman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:39Naravno, pisao sam to prije nego je repka protiv Luksemburga igrala, da je luksemburg za nas fudbalski gigant, prosla su ona vremena kad smo ih ispracali sa po 5 golova.
Stavi Torpedo umjesto Neftcija
Jbg razocaran sam jer smo ispustili pobjedu ekipi koja bi vam dala 5 komada kad vam vec imenjaci daju tri
S obzirom da redovno trenira na bazenu u Mostaru, odličan rezultat
Ne mozemo jer to nepostoji u eliminacijskim tekmama
Tata ti glup dok te na Grbavicu okreno
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cuspajz, ErosViverosViv, jurisicduska, mma_hz, Morpheus, rishovski, Rule_hz i 42 gosta.