holyman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:39
Deen je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:35
holyman je napisao/la: ↑27 jul 2023, 23:31
Lekcije iz fudbala nam drze nekada smijesni gruzijci azerbejdzanci bjelorusi, danas giganti u odnosu na nas
Kao narod ne zasluzujemo bolje jer da zasluzujemo pomakli bismo se s mrtve tacke
Pa svi napreduju, danas onaj inter escaldes iz andorre pobjedio skotskog hibernian, tobol je pobjedio basel 3-1, danas svako zna igrati, nema vise lagani protivnika kao prije 15 godina.
Naravno, pisao sam to prije nego je repka protiv Luksemburga igrala, da je luksemburg za nas fudbalski gigant, prosla su ona vremena kad smo ih ispracali sa po 5 golova.
Jesi vidio kakav su stadion napravili za reprezentaciju i za klubove? Ljudi investiraju u sport i napreduju, imaju plan kako i sta treba da se uradi i to je to, eto jucer klaksvik odigrao 0-0, znaci ferencvaros u 2 utakmice nije mogao dati gol onome klaksviku a ni hacken nije mogao dati gol, znaci u 3 utakmice prvak farski ostrava nije primio gol, to je veliki napredak za taku malu drzavu, a mi ce mucimo protiv fucking torpedo (danas ljudi 4-1 izgubili od aktobe) , mi jos nismo napredovali, ako zrinjski ne uspije u grupe i onaj klaksvik ako uspije onda gasi sve, cuj farska ostrava ce imati prestavnika a mi nemamo sa ekipom koje zadnje 2 godine sve pobjedila i svima bjezala, dzabe se covjek nervira...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.