FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Musemic ce vodit djaba i od njega hrana
Ne treba se zalijetati nije još ni počela liga
-
- Kontakt:
Možemo li se ovako upitati : "Koji je trener sa strane osvojio titulu sa FKS i one 6785 "?
Jesic,Jovic,Kodro,Sabljic, Jarni,Makedonac....Jeste Marinovic onu "krnju". Glasao sam za Slovenca. Mozda griješim?
Jesic,Jovic,Kodro,Sabljic, Jarni,Makedonac....Jeste Marinovic onu "krnju". Glasao sam za Slovenca. Mozda griješim?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Iskreno nije nikad intenzivnije bilo po pitanju izbora 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa srijeda poslije Veleža

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Isto tako nikad nismo napravili nikakav iskorak u Evropi s domaćim trenerom.i
Po meni najjaci rezultat je bio i ostao odigrati tjesnu utakmicu (0:0 ; 1:2 ) sa budućim šamponom MU,1967g.
Po meni najjaci rezultat je bio i ostao odigrati tjesnu utakmicu (0:0 ; 1:2 ) sa budućim šamponom MU,1967g.
Pa kakvi su ti ovo stranci, sve domaći treneri i treneri koji nisu vodili nijednu ozbiljnu ekipu...Mi zapravo nikad ni nismo probali sa nekim kvalitetnim strancem koji ima jači CV.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 11:29Možemo li se ovako upitati : "Koji je trener sa strane osvojio titulu sa FKS i one 6785 "?
-
- Kontakt:
Prvi preduvjet za Titulu jeste da budemo najposjeceniji stadion u drzavi. Obzirom da vrijede sezonske iz prošle sezone,a bio je dobar hajc s Dudicem i "pojacanjima". Bez ~ 10 hiljada Pitara teško ćemo do Titule.
dudic da nije otisao u prokletu zenicu imao bi 10 bodova viseSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 11:51Prvi preduvjet za Titulu jeste da budemo najposjeceniji stadion u drzavi. Obzirom da vrijede sezonske iz prošle sezone,a bio je dobar hajc s Dudicem i "pojacanjima". Bez ~ 10 hiljada Pitara teško ćemo do Titule.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- belosevic23
- Kontakt:
Ma previše mi uzdižemo naše igrače da su neke klase, a sve je to u pet deka, samo je voljni momenat bitan, tu se pokazala razlika između nas i anamo njihLucas je napisao/la: ↑28 jul 2023, 11:21Al fakat mi je nevjerovatno da su Jašarević, Dubačkić i Kosorić izgledali kao Robertson, Matip i Van Diyk u ove njihove tri evropske utakmice naspram najboljeg lijevog beka lige Durakovića, Solde i Trake iz dvomeča protiv Torpeda.Znam koliko se ovdje ta njihova trojka ismijavala. Za Mirzu sam mislio iskreno da je bolji trener od Bašića, sam me sramota zbog toga.
Titula je pod must, po meni imamo daleko najbolji tim, kad se gledaju imena.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Samo izbor pravog trenera moze garantovati titulu. Nisu ni ostale ekipe bezveze imaju i ostali dobre igrace. Tu prije svega mislim na Zrinjski, Borac. Odlican trener je dosao u SB koji forsira mlade igrace i koji je pokazao da je takticki jako jako dobar. Mi imamo takodjer dobre igrace koji si level iznad ove lige ali sad da imamo nesto i da smo daleko najbolji igracki, nismo. Trebamo trenera koji ce sve to fino posloziti, uigrati.
-
- Kontakt:
Po meni
Simundza-daleko daleko najbolja opcija,ali i najskuplja.Trener na duge staze.Koliko para toliko muzike,ako planiramo nesto ozbiljno on mora biti novi sef.
Cacic-prestar i ne bi ga volio ni u ludilu.Covjeku pitanje vremena kad ce riknuti sta treba da mi padne pored aut linije u sred utakmice.70 godina jbt led
Nestor-Budala klasicna i to ne treba ni uzimati u obzir.Nesto ala Lalatovic
Musemic-Ako propadne Simundza nemamo drugog izbora.On je opet neka sigurica i ugovor na godina+godina.Imao bi trenera koji ce se sigurno boriti za titulu ali trener kojeg ces izvjesno morati promjeniti za godinu dana
Nemamo mi vremena da nesto puno detaljisemo i birkamo,prekosutra igramo prvu utakmicu.Nije to samo postavi trenera i eto,doci ce ti trener koji nije prosao pripreme i vrlo vjerovatno ne zna puno o ekipi.Trebat ce vremena da se navikne i uigra ko god dodje.Prema tome nadam se vec danas nesto zvanicno.Da ima mjesec dana do lige pa hajd ali u ovom momentu ovi komentari "gdje vam se zuri" su glupost.Volio bi kad bi danas imenovali bilo koga da moze u nedelju pogledati utakmicu
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 28 jul 2023, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Svakako, Šimundža ako nije baš tražio neku bezobraznu cifru.
Musemić ako već njega ne možemo završiti.
Čačić bi završio ko i onaj što je kod komšiluka bio iz Hr.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!
Musemić ako već njega ne možemo završiti.
Čačić bi završio ko i onaj što je kod komšiluka bio iz Hr.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Larin izbor, pardon Mirvin izbor ep 336
Kakvi navijači, takav i klub !!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, boki86, broj6, Combattente87, dark44, Dave, Google Adsense [Bot], GradKamena2, Honorar, James1987, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, miguelramos, mire971, mma_hz, napoleon72, NeSamSafetee, OldTownDistrict, samoFKS, Sarajevo_BiH, TefalTava i 204 gosta.