FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je Biber grijo klupu u Igmanu, to samo Bog zna, frajer je trkački naš najjači igrač
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- dubioza144
- Kontakt:
Sinoc da nije bilo povreda mi bi dobili ove sigurno 2 razlike il makar ne bi primili onaj zadnji go
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
- jointunija
- Kontakt:
Veliko hvala svim koji su bili sinoć dio spektakla,od navijača,igrača do struke.
Momci su poginuli,dali su više od svojih mogućnosti(Jašarević ujutro primao infuziju)
Jednostavno sam ponosan na sviju.
Samo bih volio da ispoštuju trenera dovođenjem ta dva igrača pa da se pobijemo sa svima.
Golemo moj Željo
Momci su poginuli,dali su više od svojih mogućnosti(Jašarević ujutro primao infuziju)
Jednostavno sam ponosan na sviju.
Samo bih volio da ispoštuju trenera dovođenjem ta dva igrača pa da se pobijemo sa svima.
Golemo moj Željo

Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Šta reći osim ljudima RESPECT, kakve koreografije u samo godinu dana! Ali ne samo to, nego i navijanje, generalni sponzor, transparenti, bakljade, gostovanja, humanitarne akcije.
Daleko najbolji navijači u Bosni i Hercegovini!

Daleko najbolji navijači u Bosni i Hercegovini!

Zadnja izmjena: Lynx, dana/u 28 jul 2023, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Kakav je problem s registracijom Al Jabera? Nevjerovatno da mi zbog gluposti ostajemo bez igrača za ovakve utakmice...
-
- Kontakt:
Poznato je da Hus ne voli mlade igrace, bas moras ubijati da mu se nametnes. Druga stvar je sto kod Basica postoji sistem u igri, pa svi izgledaju bolje. Mekic, Galic, Jasarevic npr. prepordjeni.
1921
-
- Kontakt:
istokzeljo je napisao/la: ↑28 jul 2023, 02:20Ne znam ljudi jesmol mi gledali istu utakmicu, pa vi toliko Drini napadate. Momak je bio odlučan ako se izuzme ta jedna greška koja nas je loštala. Al moramo znati da ne griješi ne bi bio kod nas sigurno.
Tacno tako Drina je tokom cijele utakmice bio solidan, dobar osim one greške nadam se da ce ga ova greska opametiti i da ce drugi put paziti sta radi.
- dubioza144
- Kontakt:
Al onaj saief njihov onakvim igracima se noga treba polomit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
A jbg, da igra za nas hvalili bi ga. Svakoj ekipi treba jedan onakav, bezobrazan. Nešto kao Lauš iz Veleža.dubioza144 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:37Al onaj saief njihov onakvim igracima se noga treba polomit
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
malo je i tuzno da nemamo stadion koji moze primiti 25k do 30k ljudi, kad bi igrali grupne faze protiv jos atraktivnijih protivnika bilo bi steta imati samo trenutni kapacitet
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
dogodineakisarajevo92 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:26malo je i tuzno da nemamo stadion koji moze primiti 25k do 30k ljudi, kad bi igrali grupne faze protiv jos atraktivnijih protivnika bilo bi steta imati samo trenutni kapacitet
-
- Kontakt:
Ne trebamo pretjerivati s grupnim fazama. Nas fudbal, nasi igrači nisu na tom nivou uopće da se nadamo. Možemo proći jedno,dva kola a za nesto vise treba puno više para. Puno više kadra kvalitetnog u svakom dijelu stručnog staba. Puno bolji dolazni transferi i još mnogo toga. Ne trebamo letiti pred rudu.
Vidjet cemo da li ćemo istrpiti trenera na duže staze i nakon loših rezultata.
Samo se vratimo u 2020, nije to daleko. Momenat kad je preselio rahmetli Dzubur (koji je imao plan za popravak kluba) i kakvo je tad bilo stanje u klubu
a gledaj danas tri godine poslije. Igraju se evropske utakmice na prepunoj Grbavici.
Sve zahvaljujuci navijacima Zelje koji su spasili klub doslovno, posebno se isticu oni najvatreniji (Manijaci).
Treba pomenuti i Mulalica i Ivkovica, ti ljudi su bilu tu kad je bilo najteze
Druga je stvar njihovo znanje, necemo o tome.

Sve zahvaljujuci navijacima Zelje koji su spasili klub doslovno, posebno se isticu oni najvatreniji (Manijaci).
Treba pomenuti i Mulalica i Ivkovica, ti ljudi su bilu tu kad je bilo najteze

- akisarajevo92
- Kontakt:
ne mislim samo na grupne faze, kad god izvucemo jace ime i u pretkolima mozemo bez problema napuniti stadion od 25k, 30kAlijagaPetkim je napisao/la: ↑28 jul 2023, 13:51Ne trebamo pretjerivati s grupnim fazama. Nas fudbal, nasi igrači nisu na tom nivou uopće da se nadamo. Možemo proći jedno,dva kola a za nesto vise treba puno više para. Puno više kadra kvalitetnog u svakom dijelu stručnog staba. Puno bolji dolazni transferi i još mnogo toga. Ne trebamo letiti pred rudu.
a ako ikad mislimo rasti kao klub valjda cemo i u nekom trenutku zaigrati grupnu fazu, pa bilo to za 5, 10 ili 15 godina
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da cu ovo reci, ali u pravu je Hulahopka. Daleko smo mi od grupa bilo cega, a neki veliki stadion ne treba, jer ce da zjapi polu-prazan 90% vremena. Uraditi jug, nekad kad se mogne zapad, i to je to.
1921
+1jointunija je napisao/la: ↑28 jul 2023, 11:57
Zaslužio je i zbog rezultata i zbog svog entuzijazma da dobije dva pojačanja koja će mu pomoći da lakše sprovede svoje zamisli.
Mada ovo govorim više radi sebe jer mi fali boom pojačanja, manje radi Bašića, ali poenta ostaje ista.

I jel' moguće što kaže Bašić da haman 2 mjeseca čekamo nekakve papire za Allysona i Al Jabera. Eno slušam i Jusufbegovića i on govori da imaju isti problem oko registracije ovih stranaca što su doveli ovo ljeto. Što je najgore ovo nije ništa novo nit' se dešava prvi put, ali ne može svaki put da me ne iznervira ovaj problem.
Nadam se da Benjo potpisuje ovih dana i da će biti registrovan, fali nam sad bek
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Problemi za Bašića: Defanzivac Željezničara suspendovan za revanš meč protiv Neftchija
Dan nakon ovog meča, Nermin Bašić, trener kluba sa Grbavice, saznao je loše vijesti, s obzirom na to da je defanzivac Amar Drina suspendovan za revanš susret protiv kluba iz Azerbejdžana
On je pužutio u sve tri dosadašnje utakmice u Konferencijskoj ligi i sada je suspendovan za revanš susret u Bakuu, pa tako neće biti na raspolaganju Bašiću za duel sa Neftchijem.