Moze se provizija uzeti za ugovoren posao

Od necega se mora ziviti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moze se provizija uzeti za ugovoren posao
Ja sam sa repkom završio onaj dan kad je Lulić rekao šta je rekao i vjeruj da sam rahatniji dosta.Bosniak10 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:40Ja volim FKS toliko da mislim da se ne moze više nešto volit ali kad odem na utakmicu reprezentacije ne prestaje lupat srce 90 min. Što jest jest sad je vjerovatno dubioza pred nama što se tiče repke i ako već Ante ne može izborit sa seljacima nek dodje kod nas i uzme titulu aBd.
Možda neka druga funkcija u klubu ali on apsolutno nikakvo znanje nema da bude sportski direktor.
Volijo bi ija nijega
jabi njega volijo da goni ovo sarajvo,znade ligu znade puteve,precice
A po čemu je to Simundza garancija uspjehaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:13Cifra koju bi Šimundža imao nije mala, ali po meni vrijedi svake marke. Ili ćeš dati čovjeku dobre pare da ti uradi odličan posao, ili ćeš biti škrt, “uštediti”, a u konačnici puno više izgubiti..Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:08Svakako, Šimundža ako nije baš tražio neku bezobraznu cifru.
Musemić ako već njega ne možemo završiti.
Čačić bi završio ko i onaj što je kod komšiluka bio iz Hr.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!
Sama činjenica da ne bi bio Husref dovoljno je vrijedna ada ne spominjemo Ligu prvaka i ostalo..❤F❤C❤S❤Spahic98 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:53A po čemu je to Simundza garancija uspjehaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:13Cifra koju bi Šimundža imao nije mala, ali po meni vrijedi svake marke. Ili ćeš dati čovjeku dobre pare da ti uradi odličan posao, ili ćeš biti škrt, “uštediti”, a u konačnici puno više izgubiti..Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:08Svakako, Šimundža ako nije baš tražio neku bezobraznu cifru.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!![]()
Ko da je on trenirao Barcelonu a ne u Sloveniji i godinu dana u Bugarskoj.
Sta ti je Husref trenirao osim Sarajeva?Spahic98 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:53A po čemu je to Simundza garancija uspjehaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:13Cifra koju bi Šimundža imao nije mala, ali po meni vrijedi svake marke. Ili ćeš dati čovjeku dobre pare da ti uradi odličan posao, ili ćeš biti škrt, “uštediti”, a u konačnici puno više izgubiti..Shategabri je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:08Svakako, Šimundža ako nije baš tražio neku bezobraznu cifru.
A ovaj što ne zna ni kako se zove, jel nam treba još i taj cirkus?!![]()
Ko da je on trenirao Barcelonu a ne u Sloveniji i godinu dana u Bugarskoj.
Nardin mu bio špic, moraš priznati da je uspjehNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 12:59E jbg sad
Covjek dobio Totenhem i Romu,ima grupnu fazu Lige prvaka,gdje god da je bio uzeo titulu
To je samo od sebe dovoljno.Kako po cemu?
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, johntravolta123 i 72 gosta.