Al ko ce ga znat, zna ova vremenska da omasi dosta puta kao i vecina raje na forumu sto se tice trenera
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve smo **** srece, u nedjelju kiša sjebat ce dobru atmosferu..
Al ko ce ga znat, zna ova vremenska da omasi dosta puta kao i vecina raje na forumu sto se tice trenera
Kad navečer oči sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
snagu ja ću uvijek skupit' i bodrit te na samom dnu..
Saraj'vo je život nama, ne stanica prolazna,
uz tebe smo uvijek znaj MI NE IDEMO NIKADA!
Haha, pa nas 30% ovdje se brije, druze mojSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:42Stiže mi poruka za člansku, a ja obnovio ima 15 dana i još kupio sezonsku .![]()
HAJDE PITRI-FORUMASI UCLANJUTE SE
Možete li se pogledati u ogledalo, a morate kad se brijete![]()
Razumijem one koji nisu u mogućnosti , ali forumasi jesu solventni.
Vidis da su uglavnom neki tinejdzeri na forumu
FKS❤️1946
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Imaš li novu člansku ?djokica je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:57Haha, pa nas 30% ovdje se brije, druze mojSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:42Stiže mi poruka za člansku, a ja obnovio ima 15 dana i još kupio sezonsku .![]()
HAJDE PITRI-FORUMASI UCLANJUTE SE
Možete li se pogledati u ogledalo, a morate kad se brijete![]()
Razumijem one koji nisu u mogućnosti , ali forumasi jesu solventni.
Vidis da su uglavnom neki tinejdzeri na forumu
Halali, ako se brijes
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Od ove smjene na klupi Sarajeva najvise je Cosic profitirao
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Samo norvežanima treba vjerovatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Dobro si!AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:22Jedina gora stvar od Husrefa trenera je Husref SD.
Pa ne zovu ga taljdjija djaba. (Afera USA)
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:08Samo norvežanima treba vjerovatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- morsecode
- Kontakt:
Kako znas da si bolestan? Prosle hefte ko lud se vracam iz grada, psujem od do Mirvicu, Ajli, dandaru, yebem i Sarajevo i fudbal i pitare i horde, onda se zapitam pa jesam li ja normalan, zivce gubim zbog Sarajeva ekipe iz najgore lige u Evropi, kazem sebe ni marke neces dati, nista clanstvo, nikakav dres ma ni feninga im necu dati...
...
....
Malo jace od 48 h prije tekme, mene drma euforija, jedva cekam Kosevo, clansku zavrsio, sezonsku sljedece sedmice. Hors brate, hors
Jos Mirvic da nas obraduje povodom trenera, pa da slavimo u maju i da se ponovo mozemo khurciti okolo
...
....
Malo jace od 48 h prije tekme, mene drma euforija, jedva cekam Kosevo, clansku zavrsio, sezonsku sljedece sedmice. Hors brate, hors
Jos Mirvic da nas obraduje povodom trenera, pa da slavimo u maju i da se ponovo mozemo khurciti okolo
"To je jednostavno SARAJEVO"
- feniksptica
- Kontakt:
To je ta ne izljeciva bolestan zvana FK Sarajevo ❤morsecode je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:12Kako znas da si bolestan? Prosle hefte ko lud se vracam iz grada, psujem od do Mirvicu, Ajli, dandaru, yebem i Sarajevo i fudbal i pitare i horde, onda se zapitam pa jesam li ja normalan, zivce gubim zbog Sarajeva ekipe iz najgore lige u Evropi, kazem sebe ni marke neces dati, nista clanstvo, nikakav dres ma ni feninga im necu dati...
...
....
Malo jace od 48 h prije tekme, mene drma euforija, jedva cekam Kosevo, clansku zavrsio, sezonsku sljedece sedmice. Hors brate, hors![]()
Jos Mirvic da nas obraduje povodom trenera, pa da slavimo u maju i da se ponovo mozemo khurciti okolo![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Prodje i ikindija, simudzinjo nije prestavljen..
100% sam ubjedjen da Simudza Ante nece bit trener. Ako je bio on na razgovoru sa Mirvicem, neznam da Husref majstro i ostali mogu nesto bolje oredlizit od Simudze. U vidu igre vodjenja kao i CVa. Znaci da nije do LOVE on bi jyce bio prestavljen… Jednostavno Simudza je preskupi za Mirvica..
Vasovski
Fefja
Mirza
Husref
Sve su to nisko budzetni treneri plata max 7-8 k€ i to je to..
Kao sto neko rece za nasu ligu i potrebe za evropu (realan domet play off budzetom) je potreban dobar trener..
Primjer je klaun, ekipa odron teski al i zahtjevi (prolaz jednog predkola i 4 mjesto izlazak u evropu) je realan zahtjev kluba zeljo je prosjecan klub trener malo iznad kluba i ljudi su uspjeli za svoje ciljeve..
Ja sam ubjedjen ako Antu dovedemo i da nismo doveli penu i kevina da smo te pare dali za antu imali bi veci uspjeh nego sa Husrefom i to da pena bude nivo bilbije pod njim..
Pena je rizik velka plata akurcobolja velka = flop u 99% slucajeva..
Inace ovakvi igraci i ako zele i krenu jako dozivljavaju povrede, jer oni u vecini slucajeva imaju jaci mentalnu moc nego sto tjelo moze da podnese
100% sam ubjedjen da Simudza Ante nece bit trener. Ako je bio on na razgovoru sa Mirvicem, neznam da Husref majstro i ostali mogu nesto bolje oredlizit od Simudze. U vidu igre vodjenja kao i CVa. Znaci da nije do LOVE on bi jyce bio prestavljen… Jednostavno Simudza je preskupi za Mirvica..
Vasovski
Fefja
Mirza
Husref
Sve su to nisko budzetni treneri plata max 7-8 k€ i to je to..
Kao sto neko rece za nasu ligu i potrebe za evropu (realan domet play off budzetom) je potreban dobar trener..
Primjer je klaun, ekipa odron teski al i zahtjevi (prolaz jednog predkola i 4 mjesto izlazak u evropu) je realan zahtjev kluba zeljo je prosjecan klub trener malo iznad kluba i ljudi su uspjeli za svoje ciljeve..
Ja sam ubjedjen ako Antu dovedemo i da nismo doveli penu i kevina da smo te pare dali za antu imali bi veci uspjeh nego sa Husrefom i to da pena bude nivo bilbije pod njim..
Pena je rizik velka plata akurcobolja velka = flop u 99% slucajeva..
Inace ovakvi igraci i ako zele i krenu jako dozivljavaju povrede, jer oni u vecini slucajeva imaju jaci mentalnu moc nego sto tjelo moze da podnese
Nije Sarajevo Barcelona pa da smo osvojili 90 trofeja u historiji.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:09Vala dosadni ste sa tim najuspjesniji trener u historiji bla bla bla. Pa da su bilo koga doveli toliko puta koliko su njega puta vracali osvojio bi ko on titula ako ne i vise. Lik 5 puta bio trener osvojio 2 titule i 2 kupa i to se naziva najuspjesnijim trenerom ko da je 15 titula osvojio. Ma hajte molim vas
Probali su mnogi,ali nisu mogli da ponove uspjehe Husrefa Musemica.
Daj Husrefu 3x kvalitetniji tim od ostatka lige i osvojit će titulu. Po imenima, ove godine bi je osvojio sigurno. Kad god je imao ekipu koja je tu negdje s ostatkom lige, poslije 2-3 mjeseca ide otkaz. Hvala mu na svemu, ali ne trebamo se vraćati unazad, ne živi se od stare slave. Svaki povratnik, bio to igrač ili trener, samo uprlja obraz i ono što je prethodni put ostavio iza sebe. Isto je i sa igračima, najsvježiji primjer je Suljić.Spahic98 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:19Nije Sarajevo Barcelona pa da smo osvojili 90 trofeja u historiji.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:09Vala dosadni ste sa tim najuspjesniji trener u historiji bla bla bla. Pa da su bilo koga doveli toliko puta koliko su njega puta vracali osvojio bi ko on titula ako ne i vise. Lik 5 puta bio trener osvojio 2 titule i 2 kupa i to se naziva najuspjesnijim trenerom ko da je 15 titula osvojio. Ma hajte molim vas
Probali su mnogi,ali nisu mogli da ponove uspjehe Husrefa Musemica.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
Istinasamo123
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Nova ANKETA : KO IMA NOVU ČLANSKU OD BIVŠIH IGRACA FKS ?
Ahmo, Krste, Oremus, Bodul, Mustafric, Kova, Rahman, Obuća, Husref, Bekici, Sunjevaric, Tatomirovic, Trivunovic, Mujakic, Djokanovic, Pasic, Handzic, Hadzihasanovic, Hadzibegic, Cala, Jesenkovic, Fazlagic, Ramici, Sasivarevic ,Tomasevic, Čirjak, Dizdarevic, Zlatkovic, Bagaric, Bekici, Kapetanovici , Sabanovic, Pidro, A.Kovacevic, Skoro,MACKIC, Sušić Pape, Milak, Jozić, Suljic, Hadzic, Muharemolim, Repuh,Pejovic i na hiljade i hiljade drugih.
Mozda trojica-cetvorica
To govori koliko im je bitan FKS

Ahmo, Krste, Oremus, Bodul, Mustafric, Kova, Rahman, Obuća, Husref, Bekici, Sunjevaric, Tatomirovic, Trivunovic, Mujakic, Djokanovic, Pasic, Handzic, Hadzihasanovic, Hadzibegic, Cala, Jesenkovic, Fazlagic, Ramici, Sasivarevic ,Tomasevic, Čirjak, Dizdarevic, Zlatkovic, Bagaric, Bekici, Kapetanovici , Sabanovic, Pidro, A.Kovacevic, Skoro,MACKIC, Sušić Pape, Milak, Jozić, Suljic, Hadzic, Muharemolim, Repuh,Pejovic i na hiljade i hiljade drugih.
Mozda trojica-cetvorica
To govori koliko im je bitan FKS
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 28 jul 2023, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
vala umjesto da se to vec jednom prekine, kod nas svage godine sve gore, kazne rigoroznije, vico se pljaca po moru od para voljenog kluba. Moje licno misljenje je da se moze fina atmosfera napraviti navijanjem, transparentima, parolama, zastavama, bez pirotehnickih sredstava.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od 2 do 5 kiša a sve ostalo je top vrijemeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
BrazzoBavarac
- Kontakt:
Horde Zlaaaa, Horde Zlaaa, na motorimaaa!!!!

Meni je smijesno to cuj bilo je i bit ce baklji a ne kontaju da tako nabijaju kazne klubu. Evo manijaci prave strasnu atmosferi a ne znam kad su zadnji put palili baklje na grb jer nece da im klub bezpotrebno placa kazne. Cuj bilo je i biceAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:31vala umjesto da se to vec jednom prekine, kod nas svage godine sve gore, kazne rigoroznije, vico se pljaca po moru od para voljenog kluba. Moje licno misljenje je da se moze fina atmosfera napraviti navijanjem, transparentima, parolama, zastavama, bez pirotehnickih sredstava.