Al ko ce ga znat, zna ova vremenska da omasi dosta puta kao i vecina raje na forumu sto se tice trenera

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haha, pa nas 30% ovdje se brije, druze mojSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:42Stiže mi poruka za člansku, a ja obnovio ima 15 dana i još kupio sezonsku .![]()
HAJDE PITRI-FORUMASI UCLANJUTE SE
Možete li se pogledati u ogledalo, a morate kad se brijete![]()
Razumijem one koji nisu u mogućnosti , ali forumasi jesu solventni.
Imaš li novu člansku ?djokica je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:57Haha, pa nas 30% ovdje se brije, druze mojSamozdravlje je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:42Stiže mi poruka za člansku, a ja obnovio ima 15 dana i još kupio sezonsku .![]()
HAJDE PITRI-FORUMASI UCLANJUTE SE
Možete li se pogledati u ogledalo, a morate kad se brijete![]()
Razumijem one koji nisu u mogućnosti , ali forumasi jesu solventni.
Vidis da su uglavnom neki tinejdzeri na forumu
Samo norvežanima treba vjerovatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
Dobro si!AngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:22Jedina gora stvar od Husrefa trenera je Husref SD.
Pa ne zovu ga taljdjija djaba. (Afera USA)
mnon46 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:08Samo norvežanima treba vjerovatiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
![]()
To je ta ne izljeciva bolestan zvana FK Sarajevo ❤morsecode je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:12Kako znas da si bolestan? Prosle hefte ko lud se vracam iz grada, psujem od do Mirvicu, Ajli, dandaru, yebem i Sarajevo i fudbal i pitare i horde, onda se zapitam pa jesam li ja normalan, zivce gubim zbog Sarajeva ekipe iz najgore lige u Evropi, kazem sebe ni marke neces dati, nista clanstvo, nikakav dres ma ni feninga im necu dati...
...
....
Malo jace od 48 h prije tekme, mene drma euforija, jedva cekam Kosevo, clansku zavrsio, sezonsku sljedece sedmice. Hors brate, hors![]()
Jos Mirvic da nas obraduje povodom trenera, pa da slavimo u maju i da se ponovo mozemo khurciti okolo![]()
Nije Sarajevo Barcelona pa da smo osvojili 90 trofeja u historiji.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:09Vala dosadni ste sa tim najuspjesniji trener u historiji bla bla bla. Pa da su bilo koga doveli toliko puta koliko su njega puta vracali osvojio bi ko on titula ako ne i vise. Lik 5 puta bio trener osvojio 2 titule i 2 kupa i to se naziva najuspjesnijim trenerom ko da je 15 titula osvojio. Ma hajte molim vas
Daj Husrefu 3x kvalitetniji tim od ostatka lige i osvojit će titulu. Po imenima, ove godine bi je osvojio sigurno. Kad god je imao ekipu koja je tu negdje s ostatkom lige, poslije 2-3 mjeseca ide otkaz. Hvala mu na svemu, ali ne trebamo se vraćati unazad, ne živi se od stare slave. Svaki povratnik, bio to igrač ili trener, samo uprlja obraz i ono što je prethodni put ostavio iza sebe. Isto je i sa igračima, najsvježiji primjer je Suljić.Spahic98 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:19Nije Sarajevo Barcelona pa da smo osvojili 90 trofeja u historiji.ubipara je napisao/la: ↑28 jul 2023, 14:09Vala dosadni ste sa tim najuspjesniji trener u historiji bla bla bla. Pa da su bilo koga doveli toliko puta koliko su njega puta vracali osvojio bi ko on titula ako ne i vise. Lik 5 puta bio trener osvojio 2 titule i 2 kupa i to se naziva najuspjesnijim trenerom ko da je 15 titula osvojio. Ma hajte molim vas
Probali su mnogi,ali nisu mogli da ponove uspjehe Husrefa Musemica.
Od 2 do 5 kiša a sve ostalo je top vrijemeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:05Ko ono ima dobru stranicu za vrijeme?Sta se najavljuje za nedelju oko 20h?
Meni je smijesno to cuj bilo je i bit ce baklji a ne kontaju da tako nabijaju kazne klubu. Evo manijaci prave strasnu atmosferi a ne znam kad su zadnji put palili baklje na grb jer nece da im klub bezpotrebno placa kazne. Cuj bilo je i biceAngelDiMaria je napisao/la: ↑28 jul 2023, 15:31vala umjesto da se to vec jednom prekine, kod nas svage godine sve gore, kazne rigoroznije, vico se pljaca po moru od para voljenog kluba. Moje licno misljenje je da se moze fina atmosfera napraviti navijanjem, transparentima, parolama, zastavama, bez pirotehnickih sredstava.
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Chony533, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Proximic, relativizam, ronaldo99, SamoDaKazeem, SineTalexy i 51 gost.