Antikloc je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:57
Lewy21 je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:33
BordoBBoja je napisao/la: ↑28 jul 2023, 16:01
Gonite se u pm
Spominjete ratove, genocide, ptsp, grobnice
Kad vam se odgovori, kukate
Ja evo ne znam na koga konkretno misliš, ali ako ja naprimjer pojedem **** i još neko na ovom forumu pojede ****, hoćeš li onda i ti pojest ****? Hoćeš li skočiti kroz prozor ako i ja skočim? Ne možeš se smatrati drugačijim od njih ako pišeš onako kako i oni pišu. Na taj način i ti njih potićeš da nastave pisati tako ili počnu pisati tako.
Kada vidiš vrijeđanje žrtava rata, veličanje ratnih zločina, uredno to prijavi i ako ne bude kažnjeno pred svima ovdje napiši da administracija to ne kažnjava da znamo kakav problem imamo.
Evo ovaj sa četiri slova viška u imenu mjesecima vrijeđa članove foruma, pa i kad ne vrijeđa ono što napiše je skoro pa uvijek najgora stvar napisana na toj stranici. Ima objektivnih navijača među svima, ali taj lik je prevazišao i ove neobjektivne navijače Sarajeva koji su dali sebi za pravo da komentarišu utakmicu sinoć (opet je bilo objektivnih). Od vrijeđanja forumaša, pisanja nekome da ima teško psihičko oboljenje, dobacio je i do veličanja ratnih zločina i vrijeđanja žrtava rata. Razumijem da ga pucaju frustracije što se obruko svojim najavama, ali veličanjem ratnih zločina je prevazišao sam sebe ako nije već ranije to radio, što me ne bi čudilo. Mene baš zanima kakva to kuća može odgojiti.
Nikakve zlocine,ja nisam pominjao. Dejtonski mirovni sporazum nije zlocin. Po Dejtonu 70 % opstine Novo Sarajevo je pripalo RSu. Vise od pola prijeratne zajednice opstina Sarajevo je pripalo RSu. Oko 80 % opstine Stari Grad. Recimo Hresa ,koja je duplo bliza carsiji od Grbavice. Dio Dobrinje,Lukavica,Veljine,Vojkovici itd. I da je recimo pripala jos i grbavica sa stadionom,to sad drama ? ? Jes qurac. Sve bi bilo isto kao i sad. Razlika bi bila u samo dvije stvari. Mi iz Sarajeva bi imali blize kafanu sa apatinskim pivom. I druga vaznija stvar,ne bi slusali vasa patetisanja oko stadiona.
On topic. Hajmo braco Azeri
Retarde, imal kakvih novosti iz Firence
Teško je biti naveći retardinjo foruma,
neznam ( ko što bi tvoj nepismeni kolega napisao ) jesil najveći, al si sigurno među top tri debila. Od tačkanja sa Fiorentinom do Slobe. Sevap bilo izdrkati, ali avaj drkotina nekako nađe način da dođe do ovog svijeta, baš tragedija.
Jedno je provociranje drugo je biti debilčina što ti baš jesi, ona iz udžbenika.