BH klubovi u Europi 23/24

let3
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la let3 » 28 jul 2023, 17:21

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
28 jul 2023, 17:08
Ja sam se zaista svakakvih gadosti naslusao od pitara, ali nikad nista slicno stvarima koje izlaze iz usta ovog pacijenta. Da li je Kloc iz Vojkovica, Kalinovika ili pak s Pala :hmmmmm:
Samo okot sa Pala moze napisati gadost poput:
Onom Milosevicu stvarno nije za oprostiti,sto je ciganiji vratio grbavicu !!
:puke:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 28 jul 2023, 17:26

Antikloc je napisao/la:
28 jul 2023, 16:57
Lewy21 je napisao/la:
28 jul 2023, 16:33
BordoBBoja je napisao/la:
28 jul 2023, 16:01
Gonite se u pm
Spominjete ratove, genocide, ptsp, grobnice
Kad vam se odgovori, kukate
Ja evo ne znam na koga konkretno misliš, ali ako ja naprimjer pojedem **** i još neko na ovom forumu pojede ****, hoćeš li onda i ti pojest ****? Hoćeš li skočiti kroz prozor ako i ja skočim? Ne možeš se smatrati drugačijim od njih ako pišeš onako kako i oni pišu. Na taj način i ti njih potićeš da nastave pisati tako ili počnu pisati tako.

Kada vidiš vrijeđanje žrtava rata, veličanje ratnih zločina, uredno to prijavi i ako ne bude kažnjeno pred svima ovdje napiši da administracija to ne kažnjava da znamo kakav problem imamo.

Evo ovaj sa četiri slova viška u imenu mjesecima vrijeđa članove foruma, pa i kad ne vrijeđa ono što napiše je skoro pa uvijek najgora stvar napisana na toj stranici. Ima objektivnih navijača među svima, ali taj lik je prevazišao i ove neobjektivne navijače Sarajeva koji su dali sebi za pravo da komentarišu utakmicu sinoć (opet je bilo objektivnih). Od vrijeđanja forumaša, pisanja nekome da ima teško psihičko oboljenje, dobacio je i do veličanja ratnih zločina i vrijeđanja žrtava rata. Razumijem da ga pucaju frustracije što se obruko svojim najavama, ali veličanjem ratnih zločina je prevazišao sam sebe ako nije već ranije to radio, što me ne bi čudilo. Mene baš zanima kakva to kuća može odgojiti.
Nikakve zlocine,ja nisam pominjao. Dejtonski mirovni sporazum nije zlocin. Po Dejtonu 70 % opstine Novo Sarajevo je pripalo RSu. Vise od pola prijeratne zajednice opstina Sarajevo je pripalo RSu. Oko 80 % opstine Stari Grad. Recimo Hresa ,koja je duplo bliza carsiji od Grbavice. Dio Dobrinje,Lukavica,Veljine,Vojkovici itd. I da je recimo pripala jos i grbavica sa stadionom,to sad drama ? ? Jes qurac. Sve bi bilo isto kao i sad. Razlika bi bila u samo dvije stvari. Mi iz Sarajeva bi imali blize kafanu sa apatinskim pivom. I druga vaznija stvar,ne bi slusali vasa patetisanja oko stadiona.
On topic. Hajmo braco Azeri :mrgreen:
Ja veceg degena nisam vidio od tebe
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Vandeta
Kontakt:

Post Postao/la Vandeta » 28 jul 2023, 17:32

Prelistao temu sad. Drago mi je vidjeti da je dosta pitara obolilo zbog Zelje. Drago mi je da se moraju radovati 2:2 rezultatu.

Uvijek su bili odpad grada Sarajeva, jos im sad dodaj sosone i focake i sve vam je jasno. Ne treba njih puno vrijedjati. Citajte sta pisu. Sami sebe vrijedjaju. To je propala grupa, propao klub, propao cilj, propale vrijednosti. Nisu oni tema jer ovdje im nije mijesto samo cu ovo reci 7 trenera ih je odbilo. Brojem i slovom 7 SEDAM!

Zeljo da ne granam puno jer sam na temi pisao je odigrao fantasticno. Povrede i umor su svoje odradili. I pored toga nece biti igraca u PL BiH poput Krpica ove sezone. Ko ne vidi sta Sulejman radi slijep je kod ociju. Haracic izrasta u igraca. Drina iako mu se zamjer ona greske kod gola je fantasticno odigrao. Dubackic je super igrac. Momak gurnut u vatru odmah i odmah se pokazao. Kosoric se po svima urinirao! Super ekipa, super mentalna snaga, super predstava. Ovi su jaki. Ovo pitice sto kake ovi bi ih ubili ko vola u kupusu. A o treneru i navijacima. Tu se moze pisati danima. Manijaci su natjerali njanje da pricaju o 2008 hehehehe.

Sad pogledao malo Borca. Boga mi ozbiljna ekipa. Stabilna i bice najopasnija ekipa. Imaju skolovane igrace pa gotovo na svim pozicijama. Steta sto izgubise zbog koeficijenta. Yebe mi se za Dodikom i njegovim prstima. I njihovom ideologijom. Sport sportu. A kad se treba ratovati mi koji smo ratovali opet cemo. A oni koji su sjedili u trezorima oni neka pisu opet po forumima. Zrinjski se mora dohavizati. Ono nije losa ekipa kako lose izgleda na terenu. Nije bas uobicajeno da fulaju onoliko prilika.

Sudeci po Evropi imacemo dobro i zanimljivo prvenstvo. Zeljo, Zrinjski, Borac i Sarajevo ce biti ekipe za pratiti. Velez i Siroki se veoma lako mogu ugurati gore. Mada ona seljacina na klupi Veleza nema IQ za nesto ozbiljnije. Mislim da ce ove sezone najvise pokusati i ispastati seljacki fudbal. Dosta je skolovanih igraca da bi ih vodali seljaci!

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 jul 2023, 17:36

Napisi adresu
Eto me odmah dje god da si
Da slomim kosti i tebi i Milosevicu
Mater ti **** u picku
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 jul 2023, 17:42

Jesi iz lukavice picko raspala da vam odmah uletimo
sastavite se svi
Sokolovi, delije i grobari
picke krijete se po planinama
Jedino kad skupite muda da izsdjete je 5 ti jannuar i to uz policiju
Al uleticemo vam i za 5 ako treba picke jedne
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 28 jul 2023, 17:50

Sta ste ovom uradili pa je ovako nalozen :lolno:
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 17:56

ZaNjuBoriSe je napisao/la:
28 jul 2023, 17:50
Sta ste ovom uradili pa je ovako nalozen :lolno:
Par postova ostavi jedan pitar koji je ljubitelj Slobodana Milosevica. Ne znam da li voli Baju Malog Knindzu kao ti, ali dobro bi se slagali. Pa eto, javi mu se u PP :thumbup:
1921

ZaNjuBoriSe
Kontakt:

Post Postao/la ZaNjuBoriSe » 28 jul 2023, 18:01

Nadjite se vas dvojica pa zajedno na trampolinu u park.

Tacno treba tablicu sabiranja uvesti kod registracije na forum.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 28 jul 2023, 18:17

Jesu ovo torPederi naslu novog zagondziju Azera , pijacarima i kozoyebima nece biti godra :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jul 2023, 18:22

Vandeta je napisao/la:
28 jul 2023, 17:32
Prelistao temu sad. Drago mi je vidjeti da je dosta pitara obolilo zbog Zelje. Drago mi je da se moraju radovati 2:2 rezultatu.

Uvijek su bili odpad grada Sarajeva, jos im sad dodaj sosone i focake i sve vam je jasno. Ne treba njih puno vrijedjati. Citajte sta pisu. Sami sebe vrijedjaju. To je propala grupa, propao klub, propao cilj, propale vrijednosti. Nisu oni tema jer ovdje im nije mijesto samo cu ovo reci 7 trenera ih je odbilo. Brojem i slovom 7 SEDAM!

Zeljo da ne granam puno jer sam na temi pisao je odigrao fantasticno. Povrede i umor su svoje odradili. I pored toga nece biti igraca u PL BiH poput Krpica ove sezone. Ko ne vidi sta Sulejman radi slijep je kod ociju. Haracic izrasta u igraca. Drina iako mu se zamjer ona greske kod gola je fantasticno odigrao. Dubackic je super igrac. Momak gurnut u vatru odmah i odmah se pokazao. Kosoric se po svima urinirao! Super ekipa, super mentalna snaga, super predstava. Ovi su jaki. Ovo pitice sto kake ovi bi ih ubili ko vola u kupusu. A o treneru i navijacima. Tu se moze pisati danima. Manijaci su natjerali njanje da pricaju o 2008 hehehehe.

Sad pogledao malo Borca. Boga mi ozbiljna ekipa. Stabilna i bice najopasnija ekipa. Imaju skolovane igrace pa gotovo na svim pozicijama. Steta sto izgubise zbog koeficijenta. Yebe mi se za Dodikom i njegovim prstima. I njihovom ideologijom. Sport sportu. A kad se treba ratovati mi koji smo ratovali opet cemo. A oni koji su sjedili u trezorima oni neka pisu opet po forumima. Zrinjski se mora dohavizati. Ono nije losa ekipa kako lose izgleda na terenu. Nije bas uobicajeno da fulaju onoliko prilika.

Sudeci po Evropi imacemo dobro i zanimljivo prvenstvo. Zeljo, Zrinjski, Borac i Sarajevo ce biti ekipe za pratiti. Velez i Siroki se veoma lako mogu ugurati gore. Mada ona seljacina na klupi Veleza nema IQ za nesto ozbiljnije. Mislim da ce ove sezone najvise pokusati i ispastati seljacki fudbal. Dosta je skolovanih igraca da bi ih vodali seljaci!
Pitari ne slave neriješene rezultate, zadnje vrijeme je to vama u navici. Nama je ne uspjeh kada odigramo neriješeno.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 18:25

Sta ces radit kad se vratis sa 0:2 na 2:2, plakat mozda? Ne kontam sto furate stalno taj fazon. Smislite nesto bolje, tako vam Boga. :plac:
1921

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 jul 2023, 18:29

28 jul 2023, 18:25
Sta ces radit kad se vratis sa 0:2 na 2:2, plakat mozda? Ne kontam sto furate stalno taj fazon. Smislite nesto bolje, tako vam Boga. :plac:
Nisam upratio jel i sinoć bilo tako ?

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 28 jul 2023, 18:33

fks74 je napisao/la:
28 jul 2023, 18:29
28 jul 2023, 18:25
Nisam upratio jel i sinoć bilo tako ?
Kakvo je slavlje bilo sinoc? Nisam vidio da neko slavi sto smo primili go u 95 minuti. Da smo mi zabili go u 95 za izjednacenje, naravno da bi slavili. I upravo u tome je poenta, kao sto i sam znas, ali nastavite se praviti glupim kad vam je toliki merak.
1921

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 28 jul 2023, 18:37

fks74 je napisao/la:
28 jul 2023, 18:22
Vandeta je napisao/la:

Pitari ne slave neriješene rezultate, zadnje vrijeme je to vama u navici. Nama je ne uspjeh kada odigramo neriješeno.
Ne znam kako se uči u školi u Orahovici ali se kod nas piše neuspjeh, negacija + imenica = zajedno, negacija + glagol = odvojeno.

Znam, ti ne znaš šta su imenice, a šta glagoli, ****, pokušao sam :problem:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 28 jul 2023, 18:38

fks74 je napisao/la:
Vandeta je napisao/la:

Vama je uspjeh da prodjete u 2 pretkolo :rol:
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 28 jul 2023, 18:45

Antikloc je napisao/la:
28 jul 2023, 16:57
Lewy21 je napisao/la:
28 jul 2023, 16:33
BordoBBoja je napisao/la:
28 jul 2023, 16:01
Gonite se u pm
Spominjete ratove, genocide, ptsp, grobnice
Kad vam se odgovori, kukate
Ja evo ne znam na koga konkretno misliš, ali ako ja naprimjer pojedem **** i još neko na ovom forumu pojede ****, hoćeš li onda i ti pojest ****? Hoćeš li skočiti kroz prozor ako i ja skočim? Ne možeš se smatrati drugačijim od njih ako pišeš onako kako i oni pišu. Na taj način i ti njih potićeš da nastave pisati tako ili počnu pisati tako.

Kada vidiš vrijeđanje žrtava rata, veličanje ratnih zločina, uredno to prijavi i ako ne bude kažnjeno pred svima ovdje napiši da administracija to ne kažnjava da znamo kakav problem imamo.

Evo ovaj sa četiri slova viška u imenu mjesecima vrijeđa članove foruma, pa i kad ne vrijeđa ono što napiše je skoro pa uvijek najgora stvar napisana na toj stranici. Ima objektivnih navijača među svima, ali taj lik je prevazišao i ove neobjektivne navijače Sarajeva koji su dali sebi za pravo da komentarišu utakmicu sinoć (opet je bilo objektivnih). Od vrijeđanja forumaša, pisanja nekome da ima teško psihičko oboljenje, dobacio je i do veličanja ratnih zločina i vrijeđanja žrtava rata. Razumijem da ga pucaju frustracije što se obruko svojim najavama, ali veličanjem ratnih zločina je prevazišao sam sebe ako nije već ranije to radio, što me ne bi čudilo. Mene baš zanima kakva to kuća može odgojiti.
Nikakve zlocine,ja nisam pominjao. Dejtonski mirovni sporazum nije zlocin. Po Dejtonu 70 % opstine Novo Sarajevo je pripalo RSu. Vise od pola prijeratne zajednice opstina Sarajevo je pripalo RSu. Oko 80 % opstine Stari Grad. Recimo Hresa ,koja je duplo bliza carsiji od Grbavice. Dio Dobrinje,Lukavica,Veljine,Vojkovici itd. I da je recimo pripala jos i grbavica sa stadionom,to sad drama ? ? Jes qurac. Sve bi bilo isto kao i sad. Razlika bi bila u samo dvije stvari. Mi iz Sarajeva bi imali blize kafanu sa apatinskim pivom. I druga vaznija stvar,ne bi slusali vasa patetisanja oko stadiona.
On topic. Hajmo braco Azeri :mrgreen:
Retarde, imal kakvih novosti iz Firence :?

Teško je biti naveći retardinjo foruma, neznam ( ko što bi tvoj nepismeni kolega napisao ) jesil najveći, al si sigurno među top tri debila. Od tačkanja sa Fiorentinom do Slobe. Sevap bilo izdrkati, ali avaj drkotina nekako nađe način da dođe do ovog svijeta, baš tragedija.

Jedno je provociranje drugo je biti debilčina što ti baš jesi, ona iz udžbenika.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 28 jul 2023, 18:54

NoDi80 je napisao/la:
28 jul 2023, 17:42
Jesi iz lukavice picko raspala da vam odmah uletimo
sastavite se svi
Sokolovi, delije i grobari
picke krijete se po planinama
Jedino kad skupite muda da izsdjete je 5 ti jannuar i to uz policiju
Al uleticemo vam i za 5 ako treba picke jedne
Deveti brt, deveti

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 jul 2023, 19:02

let3 je napisao/la:
28 jul 2023, 17:21
28 jul 2023, 17:08
Ja sam se zaista svakakvih gadosti naslusao od pitara, ali nikad nista slicno stvarima koje izlaze iz usta ovog pacijenta. Da li je Kloc iz Vojkovica, Kalinovika ili pak s Pala :hmmmmm:
Samo okot sa Pala moze napisati gadost poput:
Onom Milosevicu stvarno nije za oprostiti,sto je ciganiji vratio grbavicu !!
:puke:
Mislim da dolazi iz mjesta Han Pijesak ipak je to Sarajevo, pripalo RS-u.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 28 jul 2023, 19:05

fks74 je napisao/la:
Nisi dovršio, ne slavite svoje neriješene rezultate, nego naše. :mrgreen:

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 28 jul 2023, 19:10

Ako se ovako raduju kad azerbejdzanska ekipa izbori remi sa Zeljom.. kako bi slavili da su oni izjednacili 😂

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa i 32 gosta.