FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta je ovo zatisje oko trenera, jel vidio ko sta danas? Ko je isao s kime na dorucak, rucak, ko cega veceru jos? 

Oni su hebeni travnjak radili godinu dana, koji se inace zavrse za manje od dva mjeseca, mozes onda zamislit koliko bi trajala izgradnja tog nacionalnog stadiona.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ništa od Ante. Pokačili se kad je konobar donio meni, ovaj navalio na bečku šniclu, a Mirviću se baš i nije svidjelo da toliko love daje za meso obično. Baš neugodan ručak bio.

Dio posta je zayebancije, dio nije. Nažalost

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 29 jul 2023, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Nista od Sumundze
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ovo vise postaje i dosadno, nek na kraju dodje i taj Husref samo da se zavrsi drama.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad se dvije komunjare zavade hahahaha, skupa imaju 130 godina, penzija i lagani forum 0-24.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:44Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:36Figurativno, napisao ja borac"linijas" 4 god. Zato i napisah neko treći. Iz pouzdanih izvora znam da je Mandic blago rečeno neradnik, koji troši sto je taj iz Lukavice zaradio . TREĆI BI BIO OK.Istinasamo123 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:16
To sto je mandic smrad ne znaci da je ovaj bolji.
Titom nazivati covjeka koji je na pocetku rata iz lukavice prijetio granatiranjem Sarajeva je bolesno i bezobrazno.![]()
![]()
![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hahahaha sad zavrsen, gotovo, sad odjednom nije, propalo, koji k.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hoce, nece, drz ne daj, e jbg 

-
- Kontakt:
Nek objave vise Husrefa i nek zavrse.Svi znamo da ce tako biti
I ja sam nacuo ovo za Simundzu prema tome mislim da se ne zajeabju.Yebo ti ovo vise.Preslikano ko zimus sa Robertom,tresla se gora rodio se mis
Samo sto smo tad dobili trenera bez posla 4 godine a sad trenera koji moze NESTO.Ima napretka

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Je li moguće da je ujutru nešto dogovoreno (znači završeno), a da u toku istog dana propadne. Bože sačuvaj pa ko vodi te pregovore..
Stresniji oko ovoga nego utakmice sutra.
Stresniji oko ovoga nego utakmice sutra.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Kako odjednom nema nista od Simundze kad su kvazi insajderi pisali da je sve zavrseno i da se ceka samo objava? Cak je Ante i kamp obisao sa svojim pomocnicima... Od drame i napetosti oko samog izbora trenera gori su samo kvazi insajderi koji svaki dan ovdje plasiraju razlicite neisitine i nebuloze.
- AvannGardaa46
Ja qarne i insajdera, info vam ko kružni tok,
samo se u krug vrtite.
Čekam vas na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje.
Svi na Sjever
samo se u krug vrtite.
Čekam vas na starom mjestu, tamo gdje ljubav počinje.
Svi na Sjever
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
-
- Kontakt:
Pa dobro po njima je Husref vec upoznao igraceHerson je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:06Kako odjednom nema nista od Simundze kad su kvazi insajderi pisali da je sve zavrseno i da se ceka samo objava? Cak je Ante i kamp obisao sa svojim pomocnicima... Od drame i napetosti oko samog izbora trenera gori su samo kvazi insajderi koji svaki dan ovdje plasiraju razlicite neisitine i nebuloze.

SVI NA SJEVER
-
- Kontakt:
Nemojte se pecati na ove provokatore koji pišu gotovo je sa ovim, gotovo je sa onim. Nije gotovo ništa! Sto se tice stadiona, zar nije malo simptomatično da im je odjednom na pamet pala ideja da NFSBiH želi praviti Nacionalni stadion od Koševa, mada je Efendic nasao i zemlju za taj stadion. Kod Vice nema ništa slučajno, kap sto slučajno nije pravljen ni travnjak skoro godinu dana, a veoma brzo ce se početi sa pričom promjene terena jer isto nije kako treba. Sve da se Borac pogura, ali nije Vico kriv krivi su smradovi iz bosnjackog korpusa...
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Ko je druga osoba sa 64 g.mnon46 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:58Kad se dvije komunjare zavade hahahaha, skupa imaju 130 godina, penzija i lagani forum 0-24.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:44Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:36
Figurativno, napisao ja borac"linijas" 4 god. Zato i napisah neko treći. Iz pouzdanih izvora znam da je Mandic blago rečeno neradnik, koji troši sto je taj iz Lukavice zaradio . TREĆI BI BIO OK.![]()
![]()
![]()

Trudim se da nikad ne lažem. Osoba koja mi je rekla nije neko ko imalo voli SDA, nije Bosnjak.
Noge na što i mob. su glavne aktivnosti "pitara" Mandica. Šta smeta da kao starac navijam za FKS uz put članska, sezonska, kačket, privjesak i upaljač FKS. Ne ljutite me, možda bi i meni smetalo u vašim godinama.
Da ste mi živi, zdravi i sretni mladi ljudi od srca vam zeli @Samozdravlje

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa vidiš da se lupeta samo, niko nema tačnu informaciju, sve je rekla kazala.Herson je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:06Kako odjednom nema nista od Simundze kad su kvazi insajderi pisali da je sve zavrseno i da se ceka samo objava? Cak je Ante i kamp obisao sa svojim pomocnicima... Od drame i napetosti oko samog izbora trenera gori su samo kvazi insajderi koji svaki dan ovdje plasiraju razlicite neisitine i nebuloze.
Čekat dok ne bude zvanično i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Koliko ljudi znaš da imaju dvije sezonske na svoje ime, a pogotovo da su penzioneri (538 KM). Vozdramnon46 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:58Kad se dvije komunjare zavade hahahaha, skupa imaju 130 godina, penzija i lagani forum 0-24.MortemHz je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:44Samozdravlje je napisao/la: ↑29 jul 2023, 17:36
Figurativno, napisao ja borac"linijas" 4 god. Zato i napisah neko treći. Iz pouzdanih izvora znam da je Mandic blago rečeno neradnik, koji troši sto je taj iz Lukavice zaradio . TREĆI BI BIO OK.![]()
![]()
![]()

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Vazda najgore izaberu, tako da sam skoro pa ubjedjen da ce Husref biti novi trener. Isti ljudi sto su izabrali Mirzu. Sta ocekivati drugo 

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Zanimljivo je da nije niko uslikao nikog na tim pregovorima, na obilasku kampa i slicno, a toliko inf.imaju a nigdje slike...bodi123 je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:14Pa vidiš da se lupeta samo, niko nema tačnu informaciju, sve je rekla kazala.Herson je napisao/la: ↑29 jul 2023, 18:06Kako odjednom nema nista od Simundze kad su kvazi insajderi pisali da je sve zavrseno i da se ceka samo objava? Cak je Ante i kamp obisao sa svojim pomocnicima... Od drame i napetosti oko samog izbora trenera gori su samo kvazi insajderi koji svaki dan ovdje plasiraju razlicite neisitine i nebuloze.
Čekat dok ne bude zvanično i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Devedesetka, ErosViverosViv, James1987, Kaunas, Lavcina, MSOZ101, Pantelija, Proximic, rimljanin90, Vanja8 i 193 gosta.