Ja sve i dalje kontam da se zajebajes sa tim komentarima

Moderator/ica: GracanicaAA
Ja sve i dalje kontam da se zajebajes sa tim komentarima
Ma Truhlo je na tajnom.klupskom zadatku da zavara tuzlake i da ih opusti i ubijedi da su favorit br 1 a onda Čelik iz sjene udje u PL
Ma i zajebaje…
Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
Nazalost covjek je upravu, ja ne znam da li smo ijedno pojacanje uboli, a i sad sve navjlije su kriticne. Za Horica ne mogu reci da je novi.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:31Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
Truhlo je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:56Od kako je duvnjak trener, doveo:
- Karica veci promasaj od Brekala.
- Sijerkica izbio nam 50k u kupu, odradio sezonu, dugorocno nista od njega
- Zukica aka **** gori igrac nije krocio na bilino
- Huzbasic kantonalac
- Mujic njega kad vidis, sehic izgleda kao ozbiljan bek
- Arezina nikakve koristi
- Brkic u slobodi otvorili sampanjac kad je on otisao
- Bronja pokusavaju ga utrpati, nikad se nije duze od 6 mjeseci u jednom klubu zadrzao, a tek ima 18 godina. Menadjerski pijun.
- Tabakovic **** pitar junior, nije pretrcao vise od 2 kilometra u karijeri
- Salkanovic ovog je duvnjak doveo da sjedi na tribinama, ne zna sta ce sa njim
- Bajramovic talasika amaterska
- Piljug nije mogao u bau ostati
- Mehic A. isto kao i piljug
- Saric ne moze durmisa izbaciti iz prve postave, a durmis propao ko kauc
- Hrelja **** pitar senior. Provest ce sezonu u bolnici.
- Horic nije valjao sa 23, jos je gori sa 33
Vrh tabele![]()
![]()
Truhlo je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:56Od kako je duvnjak trener, doveo:
- Karica veci promasaj od Brekala.
- Sijerkica izbio nam 50k u kupu, odradio sezonu, dugorocno nista od njega
- Zukica aka **** gori igrac nije krocio na bilino
- Huzbasic kantonalac
- Mujic njega kad vidis, sehic izgleda kao ozbiljan bek
- Arezina nikakve koristi
- Brkic u slobodi otvorili sampanjac kad je on otisao
- Bronja pokusavaju ga utrpati, nikad se nije duze od 6 mjeseci u jednom klubu zadrzao, a tek ima 18 godina. Menadjerski pijun.
- Tabakovic **** pitar junior, nije pretrcao vise od 2 kilometra u karijeri
- Salkanovic ovog je duvnjak doveo da sjedi na tribinama, ne zna sta ce sa njim
- Bajramovic talasika amaterska
- Piljug nije mogao u bau ostati
- Mehic A. isto kao i piljug
- Saric ne moze durmisa izbaciti iz prve postave, a durmis propao ko kauc
- Hrelja **** pitar senior. Provest ce sezonu u bolnici.
- Horic nije valjao sa 23, jos je gori sa 33
Vrh tabele![]()
[/quote
U vezi Talhe Tabakovića da nije pretrčao više od 2km u karijeri, podaci sa GPS uređaja koji je nosio na jučerašnjoj utakmici:
- Ukupno pređena distanca na utakmici: 10.6km
- Pređena distanca u visokom intenzitetu: 2076m
- Max brzina sprinta: 31.09 km/h
Nadam se da će Čelik već u prvoj sezoni u PL BIH, 3-4 kvalitetna pojačanja i borba za ulazak je zagarantovana. Stupčanica je prošle godine prvu polusezonu bila daleko od borbe za vrh a na kraju su završili kao drugi na tabeli.
Dugo bolji prelazni rok nije bio a na igracima je da se pokazu u najboljem izdanjuprisonbreak je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:46Nazalost covjek je upravu, ja ne znam da li smo ijedno pojacanje uboli, a i sad sve navjlije su kriticne. Za Horica ne mogu reci da je novi.dinodino2019 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 14:31Ti puno trolas de ba pocni normalne komentare pisat. Sve je ovo ok i bice to dobro
31 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
U vezi Talhe Tabakovića da nije pretrčao više od 2km u karijeri, podaci sa GPS uređaja koji je nosio na jučerašnjoj utakmici:
Nadam se da će Čelik već u prvoj sezoni u PL BIH, 3-4 kvalitetna pojačanja i borba za ulazak je zagarantovana. Stupčanica je prošle godine prvu polusezonu bila daleko od borbe za vrh a na kraju su završili kao drugi na tabeli.
U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2023, 16:5631 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
Ništa, odma mu kapitensku traku dat.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:14U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.ASD je napisao/la: ↑30 jul 2023, 16:5631 km/h je brzina sprinta kakva se ne viđa u Premijer ligi, a kamoli u Prvoj federalnoj.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 15:22
U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).
Ja se izvinjavam ako sam nekoga uvrijedio što sam napisao taj detalj, nisam imao namjeru nekoga uznemiriti. Kontekst u kojem sam to naveo je u smislu da je iz fine tradicionalne porodice, da je odgojen u vjerskom duhu, da ima fin karakter i tako…JonSnow je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:21Ništa, odma mu kapitensku traku dat.Adnan33 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:14U jednom trenutku (jednog) od sprinteva zabilježena je brzina od 31 km/h. Ako dobijem dozvolu, zalijepit ću vam statistiku iz sistema za igrača.
U svakom slučaju mora Talha raditi na sebi, pogotovo duel igra koja mu je od ranije problem, ali sam siguran da će klub i navijači biti zadovoljni sa njegovom učinkom, samo dok malo “nadođe” u seniorskom fudbalu. To je strašno fin i odgojen momak, iz divne bošnjačke porodice, pravu priliku u FK Sarajevu nikada nije dobio samo zato što iza svojih leđa nema “menadžere” koji ga guraju. Elem, dobio je priliku i na njemu je da je opravda. Bolje mu je 1000 puta igrati za FK Čelik, na Bilinom Polju i pred Robijašima, nego da čeka priliku za 1-5 minuta igre u Sarajevu (pitanje da li bi i to dobio ikad).![]()
Kenan Horić i Isaković kapiteni.zamorano je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:57Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
Zuna sinoc bio najbolji na terenu, jeidnu koji je pravio visak i odlicno igrao.zamorano je napisao/la: ↑30 jul 2023, 17:57Pa kakav nam je kapiten sad? Žuna? Mlitav,komplikuje,ništa specijalno. Ako takav treba bit kapiten pa može svako bit takav kapiten.Ne znam jel Duvnjak primjetio da lopte koje su 50 - 50 ničije uvijek su sinoč osvajali i uzimali igrači Šibenika! Uvijek neko od njih brži na loptu,na pravom mjestu,startniji ljudi. I savjet za upravu da cijena karte protiv Laktaša ne bude veča od 3 - 4 km...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.